japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Paldies par atsaucību!

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Laipni lūdzam
Autors Vēstule
Torn
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 8
Atrašanās vieta: Rīgā, Jūrmalā.

ZiņaZiņots: Cet Aug 27, 2009 9:07 am   Paldies par atsaucību!  
Diemžēl, pašlaik nav tehniskās iespējas ielikt foto, jo es te tagad vispār rakstu no mobila telefona. Sad Varu piedāvāt aplūkot vienu linku, kurā ir dažas bildes. Jāskatās komentāru no 25.02.2009 13:58 Komentāru daudz nebūs, tāpēc nebūs grūti ieraudzīt. Paldies par uzmanību! http://www.suzukovod.ru/showthread.php?t=11272

Supergirl

Ziņas: 1965

ZiņaZiņots: Cet Aug 27, 2009 9:24 am   Re: Paldies par atsaucību!  
Torn rakstīja:
Diemžēl, pašlaik nav tehniskās iespējas ielikt foto, jo es te tagad vispār rakstu no mobila telefona. Sad Varu piedāvāt aplūkot vienu linku, kurā ir dažas bildes. Jāskatās komentāru no 25.02.2009 13:58 Komentāru daudz nebūs, tāpēc nebūs grūti ieraudzīt. Paldies par uzmanību! http://www.suzukovod.ru/showthread.php?t=11272

ir jau labi, ka Tu taads patriots, bet taa topiku cepshana augshaa ir biki pa traku Wink

Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 8
Atrašanās vieta: Rīgā, Jūrmalā.

ZiņaZiņots: Cet Aug 27, 2009 10:57 am    
Es atvainojos par sagādātajiem neērtībām. Bet pagaidām neko citu nevaru piedāvāt, jo, ka jau rakstīju, nevaru ielādēt bildes. Bet bija lūgums parādīt foto. Vairāk tā nedarīšu. Paldies.

iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Aug 27, 2009 11:01 am    
Torn rakstīja:
Es atvainojos par sagādātajiem neērtībām. Bet pagaidām neko citu nevaru piedāvāt, jo, ka jau rakstīju, nevaru ielādēt bildes. Bet bija lūgums parādīt foto. Vairāk tā nedarīšu. Paldies.

nee vnk ir speciaals topiks "Jaunajiem biedriem" kur var pastaastiit par sevi un atraadiit auto..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Laipni lūdzam Laiks ir: GMT - 9 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv