| Būtu ieinteresēts? |
| Jā |
|
33% |
[ 5 ] |
| Nē |
|
20% |
[ 3 ] |
| Varbūt kādreiz |
|
46% |
[ 7 ] |
|
|
| Pavisam balsots15 |
|
|
|
| Autors |
Vēstule |
Panterina Valdes loceklis

Ziņas: 2111
|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 3:12 pm Oranž Garaž |
|
|
Tā, neliela aptauja. Ja japcar.lv lietotājiem būtu īpaši piedāvājumi Diennakts zemo cenu autoservisā Oranž Garaž http://www.oranzgaraz.lv/, cik būtu interesenti no mūsu puses?_________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
Faraons Almost King

Ziņas: 912 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 3:25 pm |
|
|
Vinu majas lapa man rada baltu bildi
Ka var noteikt cik loti ieinteresets es esmu? Ja man saplist masina un vinu piedavajums ir labaks, tad es braucu, ja man masina nesaplist, tad laikam nebraucu  |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 3:29 pm |
|
|
| Faraons rakstīja: | Vinu majas lapa man rada baltu bildi
Ka var noteikt cik loti ieinteresets es esmu? Ja man saplist masina un vinu piedavajums ir labaks, tad es braucu, ja man masina nesaplist, tad laikam nebraucu  |
Jā, šobrīd kaut kas noticies
Var googlē aplūkot saglabāto kopiju.
Atrodas gandrīz centrā, strādā visu diennakti, un arī nakts laikā cena nemainās.
Nu, riepas piemēram ir jāmaina arī tad, ja nekas nesaplīst.
Plusi- servisa vadītājs gatavs uzņemties atbildību par katru auto Ja kaut kas ne tā, būs no kā prasīt atbildību!_________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
Faraons Almost King

Ziņas: 912 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 3:32 pm |
|
|
| Ja, riepu maina/remonts nakti ir laba lieta, esmu izmantojis. Ja bus zinami plusi, tad protams, ka es piekritu. |
|
|
|
 |
Lorry Z driver
Ziņas: 287
|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 4:17 pm |
|
|
| Taja servisa vienigais ko var vest darit, ir riepas mainit, vairak vins nekam neder. Un ja vaditajs gatavs uznemties atbildibu uz sevi, tad vinam jasagatavo vesela kaudze ar ligumiem, lai katram autinjam/ipasniekam butu pectam pamats par ko kasities. Bet sitie mutiskie galvojumi ir kakim zem astes. Ir sanacis paris reizes taja servisa iegriezties, gan diena, gan nakti. Cali kasa galvu par sikumiem un nezin ko darit, naktiis normali pielejusies suta uz kadu citu servisu. Nu domu apmeram sapratat. |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 4:30 pm |
|
|
| Lorry rakstīja: | | Taja servisa vienigais ko var vest darit, ir riepas mainit, vairak vins nekam neder. Un ja vaditajs gatavs uznemties atbildibu uz sevi, tad vinam jasagatavo vesela kaudze ar ligumiem, lai katram autinjam/ipasniekam butu pectam pamats par ko kasities. Bet sitie mutiskie galvojumi ir kakim zem astes. Ir sanacis paris reizes taja servisa iegriezties, gan diena, gan nakti. Cali kasa galvu par sikumiem un nezin ko darit, naktiis normali pielejusies suta uz kadu citu servisu. Nu domu apmeram sapratat. |
Jautājums tāds- kad tas bija? Mēnesis?_________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1195
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
LINN Jauniņais

Ziņas: 15
|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 5:38 pm |
|
|
| Bij līgums ar šo servisu. Un no septiņām reizēm ko tur tika labotas darba mašīnas četras sanāca "kasjaki" lielāki vai mazāki. Kādi tieši neminēšu,bet skāde tika nodarīta un vēl arī sekas varēja būt diezgan smagas. Bet priecēja darba ātrums un apkalpošana - no sākuma. Paliku parādā par darbu pēdējo reiz un arī netaisos parādu atdot,jo uzskatu ka darbs tika nevis padarīts,bet sačakarēts. Vēlu veiksmi viņiem biznesā |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 6:11 pm |
|
|
Linn, jautajums arii Tev par laika periodu?_________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
LINN Jauniņais

|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 6:16 pm |
|
|
| Kādā ziņā par laika periodu? Domā to kad tur remontēju auto vai kā? |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 6:28 pm |
|
|
Tieši tā- kad?_________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
LINN Jauniņais

|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 6:29 pm |
|
|
| 2011 janvāris - maijs tika apkopti auto tur |
|
|
|
 |

|
|
|
|
 |
Lorry Z driver
Ziņas: 287
|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 6:37 pm |
|
|
man tas bija vasara kaut kad! vasaras sakuam drizaak...
nu ar apnemibu nepietiek! ja darbinieki nemainas, tad tur neko neizdarisi... audzini vai ne!
jebkura gadijuma, un ka izskatas, ne tikai mani, tas serviss ir aizbaidijis, un ja man kaut kas ari nakti notiktu, uz turieni nedotos! |
|
|
|
 |
|