| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Okt 10, 2008 9:01 am Omes un pretestības |
|
|
sakiet cik liela varbuutiiba ka kautkas noies greizi? man ir gen5 system10 skanjas aparatuura, 20cm basenes durviis bija izspraagushas, nomainiiju vienu no 4 omu pretestiibas uz 8 omeem Mr. Green vnk nevar dabuut citas lai ieiet tajaas durviis un griezt neko nah negribas.. skan itkaa normaali, bet jautaajums cik ilgi man taa skanees? neatceros, bet laikam jaunaa tumba ir arii par 30% mazaak jaudas rakstiits tajos W..
neko nerubiiju par audio  |
|
|
|
 |
cipis Meistars

Ziņas: 1032 Atrašanās vieta: Denmark
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Okt 10, 2008 9:15 am Re: Omes un pretestības |
|
|
| cipis rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | sakiet cik liela varbuutiiba ka kautkas noies greizi? man ir gen5 system10 skanjas aparatuura, 20cm basenes durviis bija izspraagushas, nomainiiju vienu no 4 omu pretestiibas uz 8 omeem Mr. Green vnk nevar dabuut citas lai ieiet tajaas durviis un griezt neko nah negribas.. skan itkaa normaali, bet jautaajums cik ilgi man taa skanees? neatceros, bet laikam jaunaa tumba ir arii par 30% mazaak jaudas rakstiits tajos W..
neko nerubiiju par audio  |
Ohmi
IMHO Kā jau vakar teicu:
1) klusāk skanēs tā tumba
2) pie max jaudas iespēja izsvilināt pastūža izeju
Iesaku tomēr vēl Tev pameklēt kādu 4Ohm tumbu |
paldies, vienu atradu pirms gada, otru tagad. citas vnk nelien iekshaa tajaa korpusaa, patiesiibaa shitaa arii liidz galam neieskruuveejaas, bet vismaz kautcik. |
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Okt 10, 2008 10:09 am |
|
|
| daily rakstīja: | pastuzi uz 8 Ohm  |
origjinaalais ar izejaam uz 10 tumbaam. tumbas vadi gan ir sagrupeeti - 4 paari (mids + tweeteri) un pa izejai uz baseneem. kopaa 6 izejas, attieciigi pielaagotas jaudai. raksti piedaavaajumu  |
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
cipis Meistars

Ziņas: 1032 Atrašanās vieta: Denmark
|
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 633
|
Ziņots: Piek Okt 10, 2008 11:56 am |
|
|
nekas tur nesvils, ja lielāku pretestību pieslēgs, vnk klusāk skanēs un viss.
slikti ir, ja pieslēdz mazāku pretestību pastūzim, kas tam nav paredzēts, principā tas līdzinās īssavienojumam. _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 633
|
|
|
|
 |