japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Non turbo apgreidi..
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi
Autors Vēstule
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2156
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Pir Dec 07, 2009 6:57 pm    
rastuman7 rakstīja:
tie kas dirsiisies graamatu nedabuus! Laughing Laughing Laughing
vetal tu man cipam rpm limitu nonemsi graamatu aizsuutishu it tik tiem kas te dirshaas uz mani vinu nedod.

tip nedosi to 42mb smago pdf failu, kuru var novilkt visur netā?

mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 87

ZiņaZiņots: Pir Dec 07, 2009 7:17 pm    
hotrod tuning Cool
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
laksh
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 165

ZiņaZiņots: Pir Dec 07, 2009 10:30 pm    
rastuman7 rakstīja:
100`000 un vairaak bez ellas mainas fuures un lielie autobusi. Cool par to zemo ellas liimeni tas uz 402m ir vajadziigs nevis driftam. piemeeram ca18det motoram tas jaudas pieaugumu vispaar nedos, tikai svara samazinaajumu. un nevaig te dirst par rastaman angry9.gif
jo rastamans ar savu kaasi jau praktiski dziivo garazaa. un ir vinam dafigam praktisko zinaashanu un teorijas. un seezot pie stuures rokas arii nav galligi liikas nemot veera ka tiesiibas 1 gadu.

Kaads sakars te ar smagajaam mashiinaam Brick wall
Un kaa jau teicu, tas ka ieliesi mzaak ellas un ieguusi max 1kg uz to, nav taa riska veerts... un kaa jau teicu, tu ar to 1kg, varbuut ieguusi 0.0001 sek varbuut, un tad jau tu buusi chempions Laughing
Un ja jau tev buutu dafigaa zinaashanu tad aii zinaatu to ka Lv, oficeaalos dragos ir ierobezoti atvieglinaashanas daudzumi, es ppeimeeram labaak izgriezu mashiinai kaadu bleki no kkurienes un ieguustu taa to kilogramu, ne kaa riskeeju ar dzineeju... Bet tu jau vari pielaadeet pilnu bagaaznieku ar cementa maisiem, un braukt bez ellas Laughing
soulfreak
motorists

Ziņas: 4291
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Otr Dec 08, 2009 4:14 am    
šausmas Laughing ja man pievestu uz mājām to grāmatu drukātā veidā, tad varbūt padomātu par valdīšanos :shura_stresains: :shura:

es stipri šaubos vai Vetals Tev kaut ko taisīs Laughing ja nu vienīgi muti aiztaisīs :shura:

peace, chill niggaz, beidzam stresu ķert, lai jau mācās... kļūdas maksā dārgi, bet varbūt otrreiz padomās vairāk ar galvu Cool

mini-spamer

ZiņaZiņots: Otr Dec 08, 2009 9:48 am    
man ja viss liekie bleki nogriezti, skanuizolaacija nokasiita utt. viss, PILNIIGI VISS iznemot moldingus un 10kg ar plastmasaam lai mashiina peec skeleta neizstiitos atstaati. ellas liimenis jaastaas katram konjreetam dzineejam + iespeejam jaapaarmetina karteris ja vinsh uztaisiits tizli + vienkaarshi jaapanaak ka dzineeja eloshanas sizteemai ir pietikoshi ellas ar rezervi un klokenei nav jaakul 3L ellas. samazinaati ventilaacijas zudumi - bnle un ja kaads veel uzprasiis kas tas taads. :harikiri:
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Dec 08, 2009 10:04 am    
klokjenes atsvari tak nekulj ellju, parasti ellja ir paaris cm zemaak tieshi lai nekultos, citaadi ellja saietu putaas ja ilgstoshi mauc ar apgriezieniem.. pietam kad sisteema darbojas, liela dalja no taas elljas vairs nav karterii, taakaa imho vieniigais ko var panaakt ir spiediena kritumu sisteemaa, jo elljas suuknim peekshnji pietruukst no kaa njemt..
var jau buut ka kaadiem motoriem ar klokjeni kulj un apskalo ar ellju virzuljus, bet neticaas, celicai tam ir speciaali smidzinaataaji..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
rastuman7
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Otr Dec 08, 2009 10:28 am    
tas ir paarsvaraa uz v8 v12 dzineejiem 60-90 gadi arii nissan ca18det ir smidinaaji kas dzesee virzuli. un mana moptoram pilniigi pietiek ar 2,5l ellu (2l +0,5l rezerve). man ir spiediena dachiks un es redzu mazaakaas spiediena izmainas pirms iedegas lampa panelli un pa to laik aizbaucu uz tanku un pieleju drusku ellas + zemgalez lidzenumaa nav staavu kalnu. un elas liimeni paarbaudu 3x nedeelaa kad normmali gaazu. un ja tagad ellu vairs neriis tad ar vienu 5l kannu un 2. kvalitatiiviem ellas filtriem varees kaadus 16k ar sliktaakiem filtriem kaadus 12k. man jau sen pie pakalas ruupniicas instrukcijas par to kaadas ellas liet un cik biezi mainiit un cik daudz liet. un kaadas sveces motaraa skruuveet a kaadas musaraa skruuveet. Razz
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Dec 08, 2009 10:58 am    
iemet beidzot bildes ar to savu braucamo..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
laksh
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 165

ZiņaZiņots: Otr Dec 08, 2009 1:30 pm    
ja klokene arii kul ellu, tad normaali cilveeki novirpo klokenes vaigus asus...
Bet Tu jau neesi normaals taakaa vari braukt droshi bez ellas Laughing
rastuman7
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Otr Dec 08, 2009 2:22 pm    
nee tikai tad kad braucoshaa kaartiiba buus. uztaisiishu sadalu ar savu projektu bildes kaa tapa mans baltais monstrs. ja ielikshu tahad tas man neveiksmi nesiis. man tagad viena smaga probleema palika kardaans par iisu un izpuutejs jaapagarina.
kaads nezi kur kardaanus balasee un par cik??? buus pa shrotiem jaapamelee.
labi pietik pizdet jaalien jobanajja bedree.
jnk
motorists

Ziņas: 613

ZiņaZiņots: Otr Dec 08, 2009 3:08 pm    
jautri jums te iet
http://www.sekss.lv/pttp.pdf - izskatās pēc 1981.gada versijas par 4 taktu atmosfērisko tūningu. Laughing

rastuman7
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Tre Dec 09, 2009 10:12 am    
jaa un man pat nevienam neko nevajadzees suutiit, man super leenais lattelecom internets Sad
jaa vaaks ir taads pats tika es veel esmu sho to papildinaajis ar bildeem un siikumiem vissadiem. man mape sver 400mb
jnk
motorists

Ziņas: 613

ZiņaZiņots: Tre Dec 09, 2009 12:45 pm    
rastuman7 rakstīja:
jaa un man pat nevienam neko nevajadzees suutiit, man super leenais lattelecom internets Sad
jaa vaaks ir taads pats tika es veel esmu sho to papildinaajis ar bildeem un siikumiem vissadiem. man mape sver 400mb

ā, uzlaboji graham bella grāmatu? tad jau jāmeklē izdevējs :shura:
tiaki neaizmirsti nočekot viņa jaunākās grāmatas, tur daudz kas ir nācis klāt. 81.gadā šprices diezgan masveidā tikko sāka ieviesties un zināšanas vēl nebija ievāktas par tām.

soulfreak
motorists

Ziņas: 4291
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Tre Dec 09, 2009 2:47 pm    
jnk rakstīja:
rastuman7 rakstīja:

ā, uzlaboji graham bella grāmatu? tad jau jāmeklē izdevējs :shura:
tiaki neaizmirsti nočekot viņa jaunākās grāmatas, tur daudz kas ir nācis klāt. 81.gadā šprices diezgan masveidā tikko sāka ieviesties un zināšanas vēl nebija ievāktas par tām.

es domāju, ka rastamānam te nav ko darīt, pa taisno uz NASA laboratoriju Laughing

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Tre Dec 09, 2009 2:58 pm    
da vinsh tagad nevar paardziivot, ka jnk ielika graamatu un nesanaaca nopelniit zem kumaara izsapnjotos labumus.

rekur, palasi labaak rastuman shito linku, mosh kko noderigu atradisi :
www.gvva.gov.lv
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Nākošais
Lapa 10 no 13

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv