japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Non turbo apgreidi..
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi
Autors Vēstule
Vetal
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 722
Atrašanās vieta: Riga - Geneva

ZiņaZiņots: Sv Dec 06, 2009 4:52 pm    
Sorry nevareju no tava posta neko saprast... Tu gribi kko uzlabot, bet neredzi tam jegu?
Un turbo-kitu uzlikt nav liela maksla, manuprat... Vel jo vairak NOSu

rastuman7
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 87

ZiņaZiņots: Sv Dec 06, 2009 4:55 pm    
man laurel c32 ar ca18det man jaunaa bundza par 180 kg smagaaka taakaa es tos gramus arii kasu nost vissur kur tas nesamazina virsbuuves stipriibu vai dzineeja resurs. VISS liekais tiek nahrenizeets. lai mashhinas svaru babuut tuvu 1100kg. lai viss viegli grieztos un turba aatri iegrieztos. netaisu ipashi gonkaam kaadaam vienkaarshi patiik biedeet bumeristus Laughing driftot paari bedreem un iziet uz limitiem nebraucot pa lidzenu vai taisnu celu.
kuram te bija belta tubo motoru graamata noskenee inu vissu tad ielikshu saveejo.
vetal tu zini to lietu,ar termostatiem.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Vetal
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 722
Atrašanās vieta: Riga - Geneva

ZiņaZiņots: Sv Dec 06, 2009 5:11 pm    
rastuman7 rakstīja:
man laurel c32 ar ca18det man jaunaa bundza par 180 kg smagaaka taakaa es tos gramus arii kasu nost vissur kur tas nesamazina virsbuuves stipriibu vai dzineeja resurs. VISS liekais tiek nahrenizeets. lai mashhinas svaru babuut tuvu 1100kg. lai viss viegli grieztos un turba aatri iegrieztos. netaisu ipashi gonkaam kaadaam vienkaarshi patiik biedeet bumeristus Laughing driftot paari bedreem un iziet uz limitiem nebraucot pa lidzenu vai taisnu celu.
kuram te bija belta tubo motoru graamata noskenee inu vissu tad ielikshu saveejo.
vetal tu zini to lietu,ar termostatiem.
nezinu gan, ko tu doma.
To gramatu varesi man atsutit?

rastuman7
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Sv Dec 06, 2009 7:12 pm    
To gramatu varesi man atsutit?[/quote]
tu man no chipa stage3 apgrizienu ierobezojumu nonemsi lai liidz 8.5-9k vareetu iegriezt. man teica ka tev jaaprasa.
laksh
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 165

ZiņaZiņots: Sv Dec 06, 2009 7:31 pm    
rastuman7 rakstīja:
laksh rakstīja:
rastuman7 rakstīja:
piemeerau dragrace chempionaatu ellas illneni es liktu drusku virs minimaalaas ruupnicas atziimes nevis uz maksimaalo. ca18det no max liimena lidz liimenim ar kuru ellas spiediens saak raustiities ir 1,5l. pirms turbiinas remonta man meenesii 1l ellas rija. taa arii atklaaju ka ellas spiediens ir stabils kameer uz pasha shcupa gala ir liimenis +rezerve.

Normaali brauceeji ellu tur kaa vajag, nevis uz minimaalo, un novirpo klokenei vaigus, lai labaak griez ellu, un motors buutu asaaks... Un kaa tu domaa cik laiku tu dabuusi klaat ar to ka riskeesi nokaut motoru un liesi ellas liimeni uz minimaalo, un ietaupiisi 600-800gramus??? Tad jau moshka nelej arii dzeseeshanas shkidrumu, kas tad tur mums te 201m gan jau motors nepaarkarsiis, ieguusi kaadus 3-5kg par dzeses shkidrumu Laughing ar sho visu tu varbuut laikam 201m tu vareesi nobraukt par 0.0001sek. aatraak hello2.gif

tu mulki dark1.gif moshka katra ruutniica liek 1l-45l ellas rezervi, lai mashiina vreetu nobraukt 10`000-100`000 km bez ellas mainas, un liimena paarbaudes ja brauc taadi trakie kaa tu.
normaali cilveeki lej ellu tik cik vajag motora eloshanas sisteemai + rezervi cik izveelas!!!
ellas filtru peerk par 10ls, nevis pa 2,50 ladgaliite, un ellu arii nepeerk par 10ls/5l
un dzineeja dzeseeshanu uzlabo neliekot lieaaku radjatoru, bet izmantojot esosho efektiivaak.

Vispaar nesaprotu pas ko tu tur runaa, es tik teicu ka ja buus zems ellas liimenis, tad aatri vari aizsuutiit motioru pie dieviem, jo ne velti visi nopietni autosportisti paartaisa karterus lai ella neshluncinaatos prom no uztveereeja... Un ar kuru mashiinu tu driixti braukt 100000km nemainot ellu Shock ? Un man civickam piemeeram naak biku paari 3litriem ellas, ielejot 2litrus ella nav pat uz shupa galu, kur tad nu veel limenii...
Un ko tu te veel nemies pa kaadiem ellas filtriem, es par kko taadu neko te neteicu, un veel par kkaadu dzesi...
laksh
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 165

ZiņaZiņots: Sv Dec 06, 2009 7:34 pm    
iisteniibaa izklausaas ka tu esi salasiijies kkaadu to savu gudro graamatu, un vinu tikai citee... un pats neko nesaproti Laughing
soulfreak
motorists

Ziņas: 4291
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Sv Dec 06, 2009 7:59 pm    
man jau ar viss šis rastamāna dzejojums izsauc vieglu smīnu, kaut ko noteikti labu pīpē un pagariem vakariem palasa grāmatiņu mhihi
negribās jau čali noriet, gribas redzēt galarezultātu, vismaz būtu ar bildēm padalījies Smile

bet nu man ir viens ļoti labs draugs, kas vairāk kā 30 gadus sagatavo sporta motorus močiem un mašīnām, kā viņš teica, esot izlasījis kādas 5 šādas grāmatas un katrā pa savam, kam ticēt? Protams, ka praksei un pieredzei. Ar pliku teoriju var iet un gudri internetā wanabijus mācīt Rolling Eyes

es gribu redzēt rezultātu, dzīvu, rūcošu un ar milzīgu jaudu, kā te sola Laughing

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Sv Dec 06, 2009 10:32 pm    
blja, man vinsh taaaa zajebal jau. pat slinkums kko rakstiit gari, jo tur ir bezcerigs gadijums. gjeenijs blje Laughing
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Pir Dec 07, 2009 12:02 pm    
rastuman7, ieliec bildes no sava auto, uztaisi atsevishkju topicu ieksh http://www.japcar.lv/forum/biedru-auto-f29.html

rastuman, netaisos skaneet 400lpp :mlje:

soulfreak, vai tad tas tavs pazinja teica ka taas graamatas ir suudi un nafig nevaidzeeja lasiit vispaar? shaubos. graamatas ir savaa zinjaa zinaashanas. un prakse bez zinaashanaam ir "trial & error" kas buutiibaa biezhi beidzaas ar FAIL. no savaam kljuudaam var iemaaciities labaak, bet noteikti ne leetaak un efektiigaak.

un beidziet visi apsaukaaties.. :shura:
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Repsis
Z driver

Ziņas: 1072

ZiņaZiņots: Pir Dec 07, 2009 12:50 pm    
VV rakstīja:
blja, man vinsh taaaa zajebal jau. pat slinkums kko rakstiit gari, jo tur ir bezcerigs gadijums. gjeenijs blje Laughing

+1 Laughing :doh:

vairāk darbu, mazāk runu, Rastuman7 Smile

motorists

Ziņas: 4291
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Pir Dec 07, 2009 2:45 pm    
BriinumsBo rakstīja:

soulfreak, vai tad tas tavs pazinja teica ka taas graamatas ir suudi un nafig nevaidzeeja lasiit vispaar? shaubos. graamatas ir savaa zinjaa zinaashanas. un prakse bez zinaashanaam ir "trial & error" kas buutiibaa biezhi beidzaas ar FAIL. no savaam kljuudaam var iemaaciities labaak, bet noteikti ne leetaak un efektiigaak.

no no no, es nesaku, ka grāmata ir jālaiž pa taisno podā vai kā, bet tas, ka ar pliku grāmatu vari iet bezdelīgas barot pažobelēs Laughing vajag darīt, eksperimentēt un to visu realizēt, un nav tas tik vienkārši, tur vajag daudz papildus zināšanas un iemaņas Wink

lai veicas jaunajam censonim Smile

Specnaz

Ziņas: 529
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Pir Dec 07, 2009 4:00 pm    
laksh rakstīja:
iisteniibaa izklausaas ka tu esi salasiijies kkaadu to savu gudro graamatu, un vinu tikai citee... un pats neko nesaproti Laughing

Palasot ko rastuman7 raksta,tāds iespaids rodās! Laughing
rastuman7
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Pir Dec 07, 2009 4:58 pm    
100`000 un vairaak bez ellas mainas fuures un lielie autobusi. Cool par to zemo ellas liimeni tas uz 402m ir vajadziigs nevis driftam. piemeeram ca18det motoram tas jaudas pieaugumu vispaar nedos, tikai svara samazinaajumu. un nevaig te dirst par rastaman angry9.gif
jo rastamans ar savu kaasi jau praktiski dziivo garazaa. un ir vinam dafigam praktisko zinaashanu un teorijas. un seezot pie stuures rokas arii nav galligi liikas nemot veera ka tiesiibas 1 gadu.
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2156
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Pir Dec 07, 2009 5:16 pm    
cirks bezmaksas.
otrs mobne te ibio atradies.

mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Pir Dec 07, 2009 6:19 pm    
tie kas dirsiisies graamatu nedabuus! Laughing Laughing Laughing
vetal tu man cipam rpm limitu nonemsi graamatu aizsuutishu it tik tiem kas te dirshaas uz mani vinu nedod.
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Nākošais
Lapa 9 no 13

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv