|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Vetal Specnaz

Ziņas: 722 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
Ziņots: Sv Dec 06, 2009 4:52 pm |
|
|
Sorry nevareju no tava posta neko saprast... Tu gribi kko uzlabot, bet neredzi tam jegu?
Un turbo-kitu uzlikt nav liela maksla, manuprat... Vel jo vairak NOSu _________________ Firebird 5.7T;
fastest Nissan in Latvia - 12.04 @ 194km/h, 7.95 @ 154km/h
|
|
|
|
 |
rastuman7 mini-spamer

Ziņas: 87
|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 722 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
rastuman7 mini-spamer

Ziņas: 87
|
Ziņots: Sv Dec 06, 2009 7:12 pm |
|
|
To gramatu varesi man atsutit?[/quote]
tu man no chipa stage3 apgrizienu ierobezojumu nonemsi lai liidz 8.5-9k vareetu iegriezt. man teica ka tev jaaprasa. |
|
|
|
 |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
Ziņots: Sv Dec 06, 2009 7:31 pm |
|
|
| rastuman7 rakstīja: | | laksh rakstīja: | | rastuman7 rakstīja: | | piemeerau dragrace chempionaatu ellas illneni es liktu drusku virs minimaalaas ruupnicas atziimes nevis uz maksimaalo. ca18det no max liimena lidz liimenim ar kuru ellas spiediens saak raustiities ir 1,5l. pirms turbiinas remonta man meenesii 1l ellas rija. taa arii atklaaju ka ellas spiediens ir stabils kameer uz pasha shcupa gala ir liimenis +rezerve. |
Normaali brauceeji ellu tur kaa vajag, nevis uz minimaalo, un novirpo klokenei vaigus, lai labaak griez ellu, un motors buutu asaaks... Un kaa tu domaa cik laiku tu dabuusi klaat ar to ka riskeesi nokaut motoru un liesi ellas liimeni uz minimaalo, un ietaupiisi 600-800gramus??? Tad jau moshka nelej arii dzeseeshanas shkidrumu, kas tad tur mums te 201m gan jau motors nepaarkarsiis, ieguusi kaadus 3-5kg par dzeses shkidrumu ar sho visu tu varbuut laikam 201m tu vareesi nobraukt par 0.0001sek. aatraak  |
tu mulki moshka katra ruutniica liek 1l-45l ellas rezervi, lai mashiina vreetu nobraukt 10`000-100`000 km bez ellas mainas, un liimena paarbaudes ja brauc taadi trakie kaa tu.
normaali cilveeki lej ellu tik cik vajag motora eloshanas sisteemai + rezervi cik izveelas!!!
ellas filtru peerk par 10ls, nevis pa 2,50 ladgaliite, un ellu arii nepeerk par 10ls/5l
un dzineeja dzeseeshanu uzlabo neliekot lieaaku radjatoru, bet izmantojot esosho efektiivaak. |
Vispaar nesaprotu pas ko tu tur runaa, es tik teicu ka ja buus zems ellas liimenis, tad aatri vari aizsuutiit motioru pie dieviem, jo ne velti visi nopietni autosportisti paartaisa karterus lai ella neshluncinaatos prom no uztveereeja... Un ar kuru mashiinu tu driixti braukt 100000km nemainot ellu ? Un man civickam piemeeram naak biku paari 3litriem ellas, ielejot 2litrus ella nav pat uz shupa galu, kur tad nu veel limenii...
Un ko tu te veel nemies pa kaadiem ellas filtriem, es par kko taadu neko te neteicu, un veel par kkaadu dzesi... |
|
|
|
 |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4291 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Sv Dec 06, 2009 7:59 pm |
|
|
man jau ar viss šis rastamāna dzejojums izsauc vieglu smīnu, kaut ko noteikti labu pīpē un pagariem vakariem palasa grāmatiņu
negribās jau čali noriet, gribas redzēt galarezultātu, vismaz būtu ar bildēm padalījies
bet nu man ir viens ļoti labs draugs, kas vairāk kā 30 gadus sagatavo sporta motorus močiem un mašīnām, kā viņš teica, esot izlasījis kādas 5 šādas grāmatas un katrā pa savam, kam ticēt? Protams, ka praksei un pieredzei. Ar pliku teoriju var iet un gudri internetā wanabijus mācīt
es gribu redzēt rezultātu, dzīvu, rūcošu un ar milzīgu jaudu, kā te sola  _________________  |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Dec 07, 2009 12:02 pm |
|
|
rastuman7, ieliec bildes no sava auto, uztaisi atsevishkju topicu ieksh http://www.japcar.lv/forum/biedru-auto-f29.html
rastuman, netaisos skaneet 400lpp
soulfreak, vai tad tas tavs pazinja teica ka taas graamatas ir suudi un nafig nevaidzeeja lasiit vispaar? shaubos. graamatas ir savaa zinjaa zinaashanas. un prakse bez zinaashanaam ir "trial & error" kas buutiibaa biezhi beidzaas ar FAIL. no savaam kljuudaam var iemaaciities labaak, bet noteikti ne leetaak un efektiigaak.
un beidziet visi apsaukaaties..  |
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4291 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Pir Dec 07, 2009 2:45 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: |
soulfreak, vai tad tas tavs pazinja teica ka taas graamatas ir suudi un nafig nevaidzeeja lasiit vispaar? shaubos. graamatas ir savaa zinjaa zinaashanas. un prakse bez zinaashanaam ir "trial & error" kas buutiibaa biezhi beidzaas ar FAIL. no savaam kljuudaam var iemaaciities labaak, bet noteikti ne leetaak un efektiigaak.
|
no no no, es nesaku, ka grāmata ir jālaiž pa taisno podā vai kā, bet tas, ka ar pliku grāmatu vari iet bezdelīgas barot pažobelēs vajag darīt, eksperimentēt un to visu realizēt, un nav tas tik vienkārši, tur vajag daudz papildus zināšanas un iemaņas
lai veicas jaunajam censonim  _________________  |
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

Ziņas: 529 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |