| Autors |
Vēstule |
Torn Jauniņais

Ziņas: 8 Atrašanās vieta: Rīgā, Jūrmalā.
|
Ziņots: Pir Aug 31, 2009 10:26 pm "Nočnoje vožģeņije". Rīgā, Rīgas rajonā. |
|
|
| Meklēju ieinteresētas personas sastādīt kompāniju braukšanai pa kādam mežu/lauku ceļiem/neceļiem Rīgas apkārtnē, naktī, tumsā, krēslā, vai kā, ne smagajos apstākļos, lai var izbraukt standarta auto, lai neko ne lauzt un dziļi neiestrēgt, un stipri nesmērētos, vairāk tā dvēselej. Debesīs, zvaigznes, koki, krūmi vai lauki, autiņi, tumsa, gaismas, kustība, apstāšanās, parrunas, klusēšana, klausīšanā, kāds noslēpums... Kaut kas tamlīdzīgs. Draugam arī ir mazs jauks japāņu autiņš Suzuki Wagon. Bet tas gan nav īsti piemērots, kaut vai ir izmēģināts Latgales mežu ceļos. Bet braucām mēs vienmēr ar manējo. Gribētos arī kādu lidzjūteju atrast. Sākumam varu piedāvāt kaut kur Bolderājas mežos/laukos izmēģinājuma izbraucienu sarīkot. Ja atradīsies piekritējs(ji) tādām laikā izniekošanas veidam, datumu var tālāk saskaņot. _________________ Prakse ir īstenības kritērijs!
|
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1195
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Sep 01, 2009 8:51 am |
|
|
| soulfreak rakstīja: | es ar savu 10cm klīrensu čista varētu pa pļavām gasēt
te cilvēki pārsvarā turas uz asfalta un ar mokām no tā nobrauc.... vienīgi Bo patīk šad tad ziemā pa mežu ceļiem raļļot  |
šogad izskatās ka palikšu uz R17 + ziemenes, taa kaa laikam tikai ezeri utml gludi apledojushi segumi, neko vairaak..
njaa, var saprast, ko tu domaa ar "cilveeki nenjem nopietni" utt.. man jau liekas ka normals autinjsh, tikai paredzeets tieshi tavaam mineetajaam izklaideem nevis trasei vai rallijam, tas arii viss.. |
|
|
|
 |
robis.robis Vietējais

Ziņas: 207 Atrašanās vieta: rīga, ogre
|
|
|
|
 |
Torn Jauniņais

|
Ziņots: Otr Sep 01, 2009 2:25 pm |
|
|
Eh.. Ziemā tāda braukšana prieks manis ir īpaši pievilcīga! Jo vairāk sniega - jo labāk! Uz tam manām bildītēm, kuras ir jauniņu tēmā, redzams, ka apmēram tā braukšana izskatās. Par to tieši iet runā. Es negribu lauzt mašīnu, bet braukt tā un tur, prieks ka viņa ir radīta. Vasarā, starp citu, uzbraukt tā kalna virsotnē es pat nemēģināju.. Varam, tomēr, pamēģināt! Liekas, ka tas ir no visaugstajiem tajā apkārtnē. Joprojām ceru, ka kāds atsauksies... Paldies par atsauksmēm! _________________ Prakse ir īstenības kritērijs!
|
|
|
|
 |
pr86 Brigadieris

Ziņas: 404 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Sep 01, 2009 3:46 pm |
|
|
| pr86 rakstīja: | | soulfreak rakstīja: | | te cilvēki pārsvarā turas uz asfalta un ar mokām no tā nobrauc.... |
Muļķības
|
nestaasti
 |
|
|
|
 |
Torn Jauniņais

|
|
|
|
 |
Arch Specnaz

Ziņas: 683
|
|
|
|
 |