japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Nissan Silvia S12 [FJ20E]
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto.
Autors Vēstule
See ya
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 136
Atrašanās vieta: RĪGA

ZiņaZiņots: Otr Dec 09, 2008 1:58 am   Nissan Silvia S12 [FJ20E]  
Tātad šo auto nopirku pirms kādām 3nedēļām, pamanīju viņu klejojam pa sludinājumiem no viena saimnieka pie otra jau sen, un tākā shis auto man ļoti patika, izlēmu to iegādāties un pēc nedēļas tas kļuva par manu īpašumu. Protams labāk gribētos kkādu S14, bet nu kā studentam S12 iesākumam ar būs gana labs! Smile

Tehniskais:
Diezkas dizhs nav TA arii nav, uz slimības ar 2 bishk daudz, bet shis auto man tieshaam patiik un esmu gatavs ar to njemties, lai savestu kcik labā kārtībā.
Ir nepieciešama dažādu apgaismes ierīču defektu novēršana, stikla maiņa, lodveida balstu maiņa un vel citi samērā sīki defekti.
Ir konstatēta eļļas un tosola sūce un šķiet ka būs jāmaina arī galvas blīve (pa ziemu būs ko darīt)! P.S. Cik tāda varētu šādam auto izmaksāt?
Pa ziemu braukts netiks, kgan pie mums jau nemaz tādas īstas ziemas nav :/

Pašam auto ļoti patīk neskatoties uz to ka ir daudz defektu un būs japieliek daudz pūļu, bet tas ir to vērts.
Vienīgā problēma šim auto ir ar rezerves daļām tāpēc būšu pateicīgs, ja kāds dos kādus padomus kur tās var dabūt. Tas arī viss.
http://www.japcar.lv/forum/gar.....age_id=583
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Otr Dec 09, 2008 4:42 am    
Apsveicu ar pirkumu ! Auto manupraat loti vertiigs un rets tapeec tev buus vinju saudzeet un kopt Smile Viegli nebuus to es garanteeju, bet izturibu un finasnes, tad viss nokartosies Cool

Desmitnieks
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 823
Atrašanās vieta: Rīga - Ķekava

ZiņaZiņots: Otr Dec 09, 2008 8:54 am    
Esmu manījis šamējo uz ielām, patīk jau ļoti. Lai labi ripo. Wink

Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu Apciemot ziņotāja interneta lapu
soulfreak
motorists

Ziņas: 4291
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Otr Dec 09, 2008 11:26 am    
labs drapaks, man ļoti patīk Smile
taupi un būvē, kā arī ziemā nevelc ārā no garažas, lai zvērs rūsiņš neiemetas Laughing
See ya
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Otr Dec 09, 2008 5:38 pm    
njaa man ar patik vinjsh Smile
Starlet - kad tas bija kad tu vinju redzeeji?
Njaa tieshaam viegli nav, tapeec man interesē varbūt kāds šejienietis zin kas šai mašīnītei ir iespējams aizvietojams no citiem auto.
Desmitnieks
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 823
Atrašanās vieta: Rīga - Ķekava

ZiņaZiņots: Otr Dec 09, 2008 10:06 pm    
piesaistija uzmanību Wink

Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu Apciemot ziņotāja interneta lapu
BigL
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 138
Atrašanās vieta: Riga, Plavnieki

ZiņaZiņots: Otr Dec 09, 2008 11:09 pm    
es gan shito esmu redzeejis pie sava darba, pie Kalnciema ielas apliisha... nu skeersam iet ... Laughing tik nesanaaca kopistiski paslidinaaties... skreju ara, kapu autinjaa, bet vinsh jau prom... ;//
See ya
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Otr Dec 09, 2008 11:48 pm    
es gan shito esmu redzeejis pie sava darba, pie Kalnciema ielas apliisha... nu skeersam iet ... Laughing tik nesanaaca kopistiski paslidinaaties... skreju ara, kapu autinjaa, bet vinsh jau prom... ;/

HE HE Laughing kad tad tas bija? Tas jau droshvien ieprieksheejais saimnieks! Laughing
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2156
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Tre Dec 10, 2008 1:42 am    
BigL rakstīja:
es gan shito esmu redzeejis pie sava darba, pie Kalnciema ielas apliisha... nu skeersam iet ... Laughing tik nesanaaca kopistiski paslidinaaties... skreju ara, kapu autinjaa, bet vinsh jau prom... ;//

šito vajadzēja noklusēt Laughing
ir manīt pāris reizes vasarā centrā un Biķerniekos, smuks jau, ja vel savedīsi kārtībā..

Specnaz
Specnaz

Ziņas: 682

ZiņaZiņots: Tre Dec 10, 2008 4:04 pm    
arii esmu manijis!uzmanibu piesaista diezgan!Lai veicas Smile Smile
martins_mk
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 9

ZiņaZiņots: Cet Dec 11, 2008 10:07 am   Re: Nissan Silvia S12 [FJ20E]  
baigi arī patik šitas aparāts, nenopirku, jo bija bail ka nevares sataisit..

ja sataisisi piesakos kā pirmais pircējs Rolling Eyes Smile
BigL
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 138
Atrašanās vieta: Riga, Plavnieki

ZiņaZiņots: Cet Dec 11, 2008 5:20 pm    
See ya rakstīja:
es gan shito esmu redzeejis pie sava darba, pie Kalnciema ielas apliisha... nu skeersam iet ... Laughing tik nesanaaca kopistiski paslidinaaties... skreju ara, kapu autinjaa, bet vinsh jau prom... ;/

HE HE Laughing kad tad tas bija? Tas jau droshvien ieprieksheejais saimnieks! Laughing

Laikam gan ka ieprieksheejais saimnieks... Rolling Eyes Laikam jau sis teicis tev , ka NEKAD MUUUZA ar to s12 naw slidinaajies..? Embarassed
See ya
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Cet Dec 11, 2008 10:51 pm    
[quote="BigL"]
See ya rakstīja:

Laikam gan ka ieprieksheejais saimnieks... Rolling Eyes Laikam jau sis teicis tev , ka NEKAD MUUUZA ar to s12 naw slidinaajies..? Embarassed[

Kas tu smejies Laughing nee taa vinjsh neteica:) Skaidrs ka ar vinju ir slidinaajushies, vel pietam ja njem veeraa to ka no 1998.gada vinjai ir bijushi "tikai" 8 saimnieki LaughingLaughing
See ya
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Sest Jan 10, 2009 4:43 pm    
Luuk mana mazuliite pēc mazgātuves apciemošanas šodien Smile

See ya
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Sest Okt 03, 2009 4:30 pm    
Tātad ir radies nepatīkams sarežģījums! Tika nonjemta dzinēja galva un saprast ka tajā ir plaisa kuru nevar aizmetināt (tas pats bija arī ar donora galvu) tgd peec ilgiem meklējumiem tika iegādāta jauna galva ar jaunaam vadīklām, vārstiem, bet ir problēma Sad . Shai galvai nebija sadales vārpstu kakliņi! Tāpēc ir nepieciešams alumīnija galvai veikt sadales vārpstu slīdgultņu atjaunošanu!
Kur to vel varētu izdarīt izņemot ramoto.lv?Question
Un cik tas "prieks" vareetu izmaksaat ja ir 10 kaklinji kuriem tas jaadara?
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto. Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Lapa 1 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv