| Autors |
Vēstule |
Lameness Jauniņais

Ziņas: 5
|
Ziņots: Tre Apr 28, 2010 1:07 pm Nissan Almera Tino 2004 loga tīrītāja motors |
|
|
Laba diena!
Tā sagadījās, ka nomira Nissan Almera Tino 2004 loga tīrītāja motors. Šajā sakarā jautājums - vai šis motors var tikt aizvietots ar parastā Nisan Almera (vai kāda cita - Primera, X-Trail...) loga tīrītāja motoriņu vai arī viņš ir unikāls un specifisks šim modelim.
Varbūt ir kaut kādas detaļu datu bāzes i-netā, kur es pats varētu to pārbaudīt?
"Iepriecināja" Nordes Nissan centra puiši, kuri pateica, ka viņi to vienkārši nezin. Irosināju paskatīties savos manuāļos pēc kodiem, bet nekā. Saka, lai ar motoriņu rokās braucu pie šamiem un tad jau redzēšot... Ibio.
Muļķīgākais ir tas, ka es jau savai iepriekšējai mašīnai (2000.gada iepriekšējais Tino modelis) šādu motoriņu mainīju. Lietota tirgū nebija, dabūju pasūtīt Nissan centrā ~400 Ls. Skarbi. Ļoti skarbi.
Būšu pateicīgs par jebkuru informāciju.
Paldies.
L |
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |
Lameness Jauniņais

|
|
|
|
 |
mp_ice Brigadieris

Ziņas: 360 Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga
|
Ziņots: Tre Apr 28, 2010 2:16 pm |
|
|
| A beigts ir motoriņš vai pats logu tīrītāja mehānisms. Vai tev viņš ir noņemts? |
|
|
|
 |
Lameness Jauniņais

|
Ziņots: Tre Apr 28, 2010 2:23 pm |
|
|
| mp_ice rakstīja: | | A beigts ir motoriņš vai pats logu tīrītāja mehānisms. Vai tev viņš ir noņemts? |
Beigts ir tikai pats motoriņš. Noņemts viņš visticamāk, ka vēl nav. Tūlīt dodos uz servisu, palūgšu lai noņem. Nāksies vien laikam braukāt uz visiem sludinājumiem un uz vietas salīdzināt.
L |
|
|
|
 |
mp_ice Brigadieris

Ziņas: 360 Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga
|
Ziņots: Tre Apr 28, 2010 2:26 pm |
|
|
| Kad noņems peņem norksti ražotāja kodu un tad pēc koda arī varēs izpīpēt kam tāds vēl nāk |
|
|
|
 |
Lameness Jauniņais

|
Ziņots: Tre Apr 28, 2010 2:58 pm |
|
|
Kaut kā līdzīgi jau būs jārīkojas.
Ja man būtu kaut kāda Nissan modeļu datu bāze, kurā ievadot tīrītāja motora kodu es varētu redzēt kuros citos Nissan modeļos tāds pats kods (motors) atrodas, tad viss būtu štokos.
Palasīju krievu forumus par šo tēmu. Izrādās, ka šis nolādētais motoriņš ir bez maz vai visvājākā vieta visā automašīnā, jo lietus ūdens gar slotiņā un to stiprinājumiem tek tieši virsū motora kontaktiem, kuri nekautrējas no tā sadegt. Prātīgi cilvēki to visu papildus hermetizē un taisa dažādus interesantus pielāgojumus ūdens novadīšanai. Būs man arī jāpiestrādā, savādāk mazliet bessī gadā reizi jaunu motoriņu meklēt.
Paldies visiem par idejām.
L |
|
|
|
 |
Lauriko Jauniņais

Ziņas: 34 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Sv Aug 22, 2010 12:53 pm |
|
|
Pamēgini piebraukt pie džekiem Bukultu 1a viņi tur jauca vienu Tino_________________ www.stiklumeistars.lv Viss par autostikliem!
Un citi auto servisa pakalpojumi
T. 29638531 |
|
|
|
 |
|