|
 |
| Autors |
Vēstule |
mitsus Tikko reģistrējies

Ziņas: 1
|
Ziņots: Tre Nov 24, 2010 7:41 pm Nepieciešams padoms eclipse izvēlē!!! |
|
|
Sveiki! Esmu nolēmis iegādāties Mitsubishi eclipse (jauno modeli no 2000g), iepriekš man nekad nav bijis šāds auto, pat marka ne. Sakiet lūdzu, kam pievērst uzmanību pērkot auto, kādi ir tipiskākie defekti, ko rūpīgāk pārbaudīt. Vai var ņemt ar automātisko kārbu. cik būtiska starpība ir starp 2.4 un 3.0 dzinējiem? Varbūt kāds, ja nav slinkums, pastāstiet par šo auto ko sīkāk, savu pieredzi. Pats esmu tikai tik daudz kā iesēdies un biki pabraukājis ar šo modeli, bet nu dikti iepatikās.
Veiksmīgu Jums vakaru! |
|
|
|
 |
Mozgis mini-spamer

Ziņas: 75
|
Ziņots: Tre Nov 24, 2010 11:01 pm |
|
|
neko daudz nezinu par šo auto, bet ja patīk tad ņem, izvēlies no pieejamajiem labāko un nebūsi izdarijis nepareizo izvēli. uz detaļām ar viņi tiek jaukti un daļas nav parak dārgas.
ja njemtu šādu auto, noteikti izvēlētos lielāko dzinēju, jo patēriņš būs praktiski tāds pats, par cik ATM karbas vinjiem nav retums, arī no tās es nebaidītos.
gan jau ka visvairāk uzmanības būtu jāpievērš virsbūvei(mazāk sarūsējusi un taisna, visa vienā tonī), lai motors netērē eļļu un lai ir normāla kārba, ja ir iespēja pirms pirkšanas drošības pēc var papildus aizdzīt uz diagnostiku. |
|
|
|
 |
ronito Tikko reģistrējies

Ziņas: 4
|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 3:42 pm |
|
|
jau vairāk kā trīs gadus esmu 3.0 eclipses (manuālo kārba) īpašnieks!
Dotajā brīdī negādas sūdzības par auto nav bijušas, mainijis esmu visus stabilizatorus 2 reizes kopā ap 30 Ls reize, gultni priekššejo arī ap 30 Ls
zobsiknu no ebay ar ūdensūkni un rullīšiem ap 70 Ls, tas arī pa lielam viss nobraucis esmu ap 50000 Km, protams eļļas un filtri mainīti, kā jau visiem auto! Vidējais patēriņs ar manuālo ir ap 10-11l/100km , braucot ārpus pilsētas ap 110-120 pilsētā ap 55-65 , vārdu sakot nesēņojot! automātam domāju būs ap kādiem 1-1.5 litriem vairāk! |
|
|
|
 |
|
|