japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Nedēļas besis! :)
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Dazhadas diskusijas
Autors Vēstule
Laimigaa
Viesis

ZiņaZiņots: Cet Mai 22, 2008 2:53 pm    
author rakstīja:
Maiga rakstīja:
desa rakstīja:
P.S mans nedēļas besis bakalaurs hat35.gif gan jau neesmu vienīgais Laughing

Nuss man tas besis ir beidzies Smile jeej es jau visu aizstāvēju utt. Gaidu izlaidumu glasses9.gif

Man vēl priekšā aizstāvēšana, baaaaaaaaaaaaac! #-o

za to es visas maija brivdienas kas bija domaats atputai diemzel pavadiju kopaa ar PC :(kamer skaistajaa laikaa visi atputaas un man nacas atlikt braucienu ar draugiem uz Vaciju Poliju iepirkt brendu preces Sad
bracka
r-evolucionarists
r-evolucionarists

Ziņas: 570
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Piek Mai 23, 2008 4:00 pm    
polija brendu preces Laughing Laughing Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Seisis
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 529

ZiņaZiņots: Piek Mai 23, 2008 4:09 pm    
bracka rakstīja:
polija brendu preces Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing
bracka
r-evolucionarists
r-evolucionarists

Ziņas: 570

ZiņaZiņots: Piek Mai 23, 2008 4:11 pm    
nu bet ir tacu smiekligi Wink
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Cet Mai 29, 2008 8:35 pm    
Shodien dabuuju pirmo aatruma biletenu +70 km/h nekaa atlauts Cool

Rinco
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 260

ZiņaZiņots: Otr Jun 03, 2008 6:48 pm    
jau kuraas nedeeljas besis, ka nekur neviens neko nezina par blokjiem grrr... un vieniigais ceriigais variants mani piechakareeja, man jau saak naakt virsuu izmisums... Evil or Very Mad
Repsis
Z driver

Ziņas: 1072

ZiņaZiņots: Otr Jun 03, 2008 8:03 pm    
Rinco rakstīja:
jau kuraas nedeeljas besis, ka nekur neviens neko nezina par blokjiem grrr... un vieniigais ceriigais variants mani piechakareeja, man jau saak naakt virsuu izmisums... Evil or Very Mad

bet kas tev ar to bloķi notika? Rolling Eyes

Vietējais
Vietējais

Ziņas: 260

ZiņaZiņots: Otr Jun 03, 2008 8:17 pm    
konstateeju ka blokjim ir lufte, vajadzeeja piereguleet, bet nu vieniigais liidz shim zinaamais risinaajums bija no viena 200sx user'a kursh dazhu iemeslu deelj nesanaaca.

Confused
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Tre Jun 04, 2008 12:18 am    
shonedeelj driizaak ir besha nedeelja. testu nedelja. pirmais besis arii klaat.

pirmie 2 eksameni shodien un principles of flight, kursh ir it kaa smagaaks un gruutaaks priekshmets noliku. 4 citi izkrita,
bet bljin meteorologjiju, kuru kaa negudrs zubriijos BLJAGJ NAHUJ visu nedeeljas nogali non-stop, nenoliku.....nu jebaaaaaal.

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Jun 04, 2008 10:49 am    
vlagjik taa jau sen zinaama gudriiba - pirms ekshiem nevar maaciities Laughing atceros ka skolaa uz tiem ekshiem, kur liku visvairaak miiksto, tur vislabaak gaaja Cool pirms matemaatikas eksaamena uz Ultru un 10 no riita telefonaa zvana "M**** (Grigus)" un prasa kaapeec neesmu eksii Laughing peec pusstundas biju klaat un pohains dabuuju kaadu 5 labaako rezultaatu klasee Wink

bet jaa, ir stulba sajuuta kad maacaas un nenoliek (ja nemaaciitos vismaz zinaatu kaapeec un nebesiitos Laughing)
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Sv Jun 08, 2008 9:05 pm    
R.I.P

shodien uzpeldeeja 3 lampinjas vienlaiciigi. elljas liimenis, bremzes, akumulators. nezinu kaapeec liimenis, bet akjis + bremzes noziimee ka gjenerators chau. vislaik ir ap 11.5-12V. kad uzgaazee, ir ap 12.5.. izjaucu, ogliite iet konkreeti uz beigaam, bet bish ar skruuveem veel piespiedu - nekaadu izmainju, tie pashi 12. noraujot klemmi, motors veel darbojas no gjeneratora, bet ja ierubii gaismas, tad nospraagst.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Laimigaa
Viesis

ZiņaZiņots: Sv Jun 08, 2008 10:29 pm    
BriinumsBo rakstīja:
R.I.P

shodien uzpeldeeja 3 lampinjas vienlaiciigi. elljas liimenis, bremzes, akumulators. nezinu kaapeec liimenis, bet akjis + bremzes noziimee ka gjenerators chau. vislaik ir ap 11.5-12V. kad uzgaazee, ir ap 12.5.. izjaucu, ogliite iet konkreeti uz beigaam, bet bish ar skruuveem veel piespiedu - nekaadu izmainju, tie pashi 12. noraujot klemmi, motors veel darbojas no gjeneratora, bet ja ierubii gaismas, tad nospraagst.

Nu ko lai saka brauc pie manis, megjinashu atdzivināt Tavu gjeneratoru..kas par firmu Tev gjengjim ir? Oglites iespejams pie manīm dabūt, ja kas ;P
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Sv Jun 08, 2008 11:59 pm    
gjenerators Toyota (denso), pec nr laikam 27060-74210
viens ir ka ogliite uz beigaam, otrs ka celicaam pie ogles izbeigshanaas arii diozhu tilts jaamaina, ko visticamaak esmu nosvilinaajis vienu vadinju saiisinot :/ taatad ogliite + diozhu tilts (cerams), ja tas izmaksaa zem 50ls, tad ir veerts nepirkt citu lietotu hlamu.
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Tre Jun 25, 2008 9:10 am    
ah, nu ko nedēļas besi varētu nosaukt par to ka jasāk iet uz darbu Sad ... it sevišķi grūti pēc 2 weeku holidejiem ,,, nu neko ,,, jaieietās vecajās sliedēs un būs ok Smile

ZiņaZiņots: Tre Jun 25, 2008 9:47 am    
daily rakstīja:
ah, nu ko nedēļas besi varētu nosaukt par to ka jasāk iet uz darbu Sad ... it sevišķi grūti pēc 2 weeku holidejiem ,,, nu neko ,,, jaieietās vecajās sliedēs un būs ok Smile

tas gan, it sevishkji ka organisms ir pieradis ka vakar visu dienu guleeju Laughing
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Dazhadas diskusijas Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Lapa 5 no 6

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv