japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

nebija OCTA

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars
Autors Vēstule
Acer
Tikko reģistrējies
Tikko reģistrējies

Ziņas: 1

ZiņaZiņots: Sest Mai 30, 2009 10:06 pm   nebija OCTA  
Sveiki !

Ir tāda lieta, ka pagāšogad notika avārija kurā nebiju vainīgs un tajā brīdī man nebija OCTA pats to tikai ieraudziju 2 dienas vēlāk, jo ceļu policija laikam arī neredzēja, ka man beigusies octa. Tā uzraksiju pieteikumu vainīgā apdrošināšanas firmai un pēc 3 mēnešu cīņas viņi uz savu galvu nolēma, ka esmu 20 % vaiņīgs un 80 % attaisnots kautgan policija pilnīgi atzina, ka nesmu vainīgs viņi ieskaitija bez manas piekrišnas 80% no mašīnas vērtības uz manu kontu. Naudas nebija lielas bišku zem 1000 Ls tā arī likos mierā jo negribēju tiesāties dēl tik mazas summas. Un šodien pēc 7 mēnešiem man no Latvijas Transportlīdzekļu apdrošināšanas biroja atnāk vēstulēt par to, ka man viņiem jāmaksā ~2000 Ls uz ši panta pamata

51.pants. Garantijas fonds

(1) Apdrošinātāji izveido un Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs administrē
Garantijas fondu. Garantijas fonda mērķis ir nodrošināt apdrošināšanas
atlīdzības izmaksu to zaudējumu segšanai, kurus nodarījis:

1) transportlīdzeklis, kura īpašnieks savu civiltiesisko atbildību nav
apdrošinājis;

Vai viņiem vispār ir pamats pieprasīt no manis naudu ja policija pilnībā attaisnoja mani un atzina par cietušo, bet man negadijuma brīdī nebija OCTA un vai tam ir kāda nozīme bija man octa vai nebija ja esmu cietušais ?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Sv Mai 31, 2009 12:22 am    
hmm, teema interesanta. kaadu juristu studijaa, luudzu Think

bet kaa man liekas, tad buutu jaasaak ar to, ka jaakontakteejas ar abiem tiem birojiem un jaanoskaidro kaapeec apdroshinataaji ir mainijushi savu viedokli, jo izskataas, ka apdroshinaataajs no saakuma ir veicis vienu atzinumu un peec tam kaadaa briidii, tev nezinjojot savas domas mainiijis.

Kas attiecas uz policiju, tad man liekas nav svariigi vai ir apdroshinaats, vai nee, ja neesi bijis avaarijaa vainiigs, tad pie avaarijas vainiigs taapat neesi, bet ierauj sodu par to ka nav apdroshinaats vai taml. kaut gan hvz kaa ir, labojiet kaads kursh vairaak shito sajeedz, jo es izsaku tikai mineejumus Wink

Filipsons
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 289
Atrašanās vieta: Latvia

ZiņaZiņots: Sv Mai 31, 2009 1:19 am   octa  
Nu es saku tikai vienu aizej un pasuti to kantori na.....j ,ja viņi nepamanija to laikus tad tā vairs nav tava problema ,jo lēmums bija pieņemts tev par labu.
Un vispar tev vajadzēja nopirk apdrošinašanu taja pat diena jaunu ,ja tā izdariji tad aiznes paradi un pasaki kad neko nezini ,tev viņa bija Laughing,jo vairak ar viņiem diršās jo labak ja spēsi izturēt līdz galam tad vienozīmigi tev būs taisnība Laughing
Neciešu tadas vēstules tapēc vienkārši ignorēju tadas! Laughing

Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Sv Mai 31, 2009 4:43 am    
nu ar nahuj pasuutiishanu un ignoreeshanu pasakums var beigties neforshi. driizaak iet uz vietas un tur lamaat vinjus un ciiniities, lai pamato savu ricibu, liidz dabuu vajadzigo leemumu. protams ar juristu liidzi, ja ir iespeeja. savadak ir vienkaarshi : reekjins ir, apmaksaats netiek, krediitreformu virsuu (2k deelj 100%) un tad var suutiit nahuj ko gribaas, bet problema mazaka nepaliek.

Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv