|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
Ziņots: Sv Feb 24, 2008 1:54 pm Nautilus & CapitalFm vnk SUX!!! |
|
|
pļe murgs!
Karo4 gan jau kāds zin ka bija 8 gadu jubileja + Shena 23 feb uzstajas nautika, un nu ta es manuprat 2,3dienā sazvaniju CapitalFm atbildeju uz jautajumu un ieguvu divas brivbiletes uz šo 23 feb pasākumu, uz kuru tāpatās būtu braucis kaut vai biletes nevinētu, jo Shena ir oke!
Tad nu tā bij jau iepriekšēja nojauta ka uz turieni nevar iet agri jo viņiem tas saraksts nekad laicīgi nau, tad nu es ar draudzeni gāju ap 24... ejam iekšā bet protams saraksta nēsmu - jaunais saraksts nau atnests vēl man saka nākat vēlāk, tā nu aizgajam es protams uzreiz sazvaniju radio capitalfm prasu kas par lietām jums ar tiem sarakstiem? ... vinjs ta saka nu mums te ta pienemts parasti , pēc 10 min aptuveni iešu nodot sarakstu administratorei, nezinot kur un kā tālāk tas sarakts nonāks uz nautilusu, nu ok gaidisim (nē nu psc man tagad jāiet pļe kaut kur ārā jāsalst zin jāgaida saraksts, protams man nebija baigi jasalst- gajam uz auto, izgāzām līkumus bla bla bla)
pienāca plkst 12:50 nu domajam aiziesim būs 1 naktī tad jau būs sagadajuši ka neka teica 10 min sūtīs tad nu vel varetu pierekināt 10 min pa noklusanu lidz kasei! nu ko ejam aizejam ga ga ga saraksta nau, tā tur pie kases kaut kam zvana vai tēlo ka zvana hwz, pēc tam atkal šķirsta to veco sarakstu kaut kādu teātri spēlē,
un hujaks pasaka laikam saraksts šodien nebūs!
(īsti nemaz neatvainojās klusē gaida ka mēs pirksim biletes vai iesim prom)
Ejat jūs pļe zinat kur.....................................................................................................................................................................
...........................................
Es pļe braucu no cēsīm uz tādu pasākumu, taisos daros nē pļe viņiem tur sviests notiekās! Nau runa pļe par to ka es tagad nevaru nopirkt tās biļetes bet man jau garīgais ir 0 , un nu principa pēc es uz turieni iet vairs NEGRIBU! Tu esi tākā viesu sarakstā a beigās paliec kā LOhs! Kauns visam nautikam un capitalam! kā šitā var darīt vispar viņiem laikam nošpļauties par klientiem!
IR vēlviens līdzīgs stāsts par nautilus un brīvbiļetēm, gājām uz Cicada kopa ar Cipis, ha pļe pirmo reizi vel nebija saraksts un patusejam citur gajam atpakalj un kā tad apsargs nelaiz mani iekšā tās lūk nēsot manas tiesības viņš pat zinot kam tās ir idiotu bars!!! toreiz es jau domāju ka neiešu uz to debilo klubu bija laikam aizmirsies kā viņi tur ņirgājās pa cilvēkiem!
nu ko varbūt kādam ir kaut kas sakāms? Vai līdzīgs atgadījums?_________________  |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Sv Feb 24, 2008 2:16 pm |
|
|
nu es diezgan labi pārzinu to situāciju tur
negribu par Capital neko sliktu teikt, bet tur visa problēma slēpjas pašā priekšniekā un apsardzē...
tajā klubā sen vairs nav ko darīt.. un bez stresa, viņam ir atlicis vēl pāris mēnešu
par Crash un Rise neko lūdzu sliktu neteikt, tie man labi draugi un ir tiešām ok cilvēki! bet ja šitādas zaparas ar tām biļetēm, tad tas tur tā normāli... laikam agrāk neesat bijuši, kad bija vēl karšu sistēma un īpaši naidīgi apsargi
un es personīgi nožēloju, ka aizgāju uz Cicada, pilnīgas auzas... izskatījās, ka atbraucis spēlēt pilnīgi pārrijies angļu sekstūrists, kas pat pie pults nevar taisni nostāvēt dirsā nauda un garīgais... aizgāju pēc 3 trekiem citur! |
|
|
|
 |
cipis Meistars

Ziņas: 1032 Atrašanās vieta: Denmark
|
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Feb 25, 2008 10:36 am |
|
|
uz Nautilus neeju jau kopsh vidusskolas (tad vēl hiphop zālē izklaidējos ar ģevuškām ). Arī dj/barmenes pazīstami, ļoti patīk kā Rise spēlē, bet klubs kā tāds diezgan suxīgs. mainfloor pilnīgs mēsls - atmosfēra nekāda, mūzika nekāda (muzikālā līnija vakara gaitā nebaudāma). ar sarakstiem itkaa nav bijusi probleema, bet nu nevelk uz turieni.
Essiits ar saraxtiem rlz ieeju pie kases, sazvons ar chuwaku, saka "uzgaidi pateikshu administratorei, vinja noies lejaa ierakstiis, etc..". ielieku trubu kabataa, novelku dzhemperi un gaidu kaadas minuutes 15. tad vnk pajautaaju. a izraadaas kameer dzhemperi vilku nost, shii jau bija atnesusi jauno sarakstu un es tur staavu kaa idinjsh
un esiits rlz ar kluba karti. paaris reizes arii uz maksas(7+ls) pasaakumiem esmu ticis cauri ar to karti. mirstiigajiem pieejama 10ls uz gadu, imho ljoti izdeviigi  |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|