japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

my last post
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ievietot jaunu tēmu   Forums ir slēgts: Jūs nevarat labot ziņas vai atbildēt uz tām.    FORUM -> Dazhadas diskusijas
Autors Vēstule
7even
Valdes loceklis

Ziņas: 526
Atrašanās vieta: Kegums, Riga

ZiņaZiņots: Piek Sep 19, 2008 9:43 pm   =]  
izteiksu pie reizes savas domas:
Es esmu jauns jusu kluba parstavis, bet uz dazam lietam man ir radies savs personisks viedoklis, jo kautka tisam vai netisam lasu visu, kas te tiek rakstits pedejo laiku...
Par topiku dzesanu ir divi niansi, dzest topikus, lai kadu aizsegtu nav lai, bet kam negadas, bet ja ar to tiek nodrozsinata foruma kartiba, tad tas ir super, jo tiesam visi neesam berni un redzam kur rakstam...
Pr86 jau no pasa sakuma kad es te paradijos brauca auguma, un teloja te karali, varu pieradit, tiesi kas attiecas uz mani.
Par sporta spelem, cilveki, kas reali brauca aizstavet kluba godu pasi visur piedalijas, vai vismaz bija redzami lidzjuteju pulka, parejiem, kas bija atbraucis tiri atpusties nakamajas speles nav ko darit, nah vinus vajag...par tiem kas nobijas no sala arii...
P.s. vienigais ko saskatu par kasaku no veco bideru puses ir izdalit visiem nahalavu naklejkas un nemt komanda, cilvekus, kas nemaz nav kluba, cilvekus kas nav nekadi saistiti ar klubu, poh ka vinjiem ir japanji, kautkas ir jaizdara kluba laba, lai uzlime uz auto butu ka goda zime, nevis vienkarsi uzlime!!!... :!:
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
7even
Valdes loceklis

Ziņas: 526
Atrašanās vieta: Kegums, Riga

ZiņaZiņots: Piek Sep 19, 2008 9:49 pm   =]  
rekomendeju, stridu kurinatajiem, likt IP banus un viss bus mierigi, atlase bus ideala, paliks cilveki prieks kuriem sis klubs nav tikai tira izprice vai savu ambiciju izradisana, paliks cilveki kas reali var kautko dot kluba attistiba...
p.s.bet vienigai cilvekam kas pieskir banus ir jabut LJOTI adekvatam un godigam...
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
Rinco
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 260

ZiņaZiņots: Piek Sep 19, 2008 10:22 pm   Re: =]  
7even rakstīja:
rekomendeju, stridu kurinatajiem, likt IP banus un viss bus mierigi, atlase bus ideala, paliks cilveki prieks kuriem sis klubs nav tikai tira izprice vai savu ambiciju izradisana, paliks cilveki kas reali var kautko dot kluba attistiba...
p.s.bet vienigai cilvekam kas pieskir banus ir jabut LJOTI adekvatam un godigam...

vot par shito to4na piekriitu Wink

Benchik iedod man vienreizeejaas BANA tiesiibas man ir viens draudzinjsh padomaa Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
desa
salami

Ziņas: 500

ZiņaZiņots: Piek Sep 19, 2008 11:26 pm    
kurš draudziņš Question
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2237
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Sest Sep 20, 2008 12:42 am    
7even pasaki kaut vienu cilvēku, kas bija no japcar puses un neatbalstīja?
lai ar, kaut es nebiju skaidrākais cilvēks, es centos cik speju atbalstit Evil or Very Mad

Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Sest Sep 20, 2008 1:19 am    
Es jau juutu kaads draudzins atkal te ir neapmierinaats, varbuut sleedzam un lieta slegta Smile
Rinco tev jau nadiznji niez es zinu zinu Laughing
Arii 7even ir taisniba par to, kad cilveki, kas nespej klubam neko dot, lai paliek savas vietaas un cilveki, kas ir spejigi kaut ko dot, lai to dara. Par lidzjutejiem 7even gan nedaudz bargi izteicaas, bet sava dala taisnibas ir, tachu nekas nakamgad labosimies un buusim labaki visaas sfeeraas Cool

Ar sho pozitivo attieksmi un ceribaam, kad shaadas lietas tik driiz neatkartosies, saakam gatavoties boulinga turniram un japcar gada bildei, kam man jau ir idejas un fotografs dabuuts, vel drizuma iechekoshu vietu un tad izklastishu savu ideju parejiem, lai varam savakt vienu skaistu japanju sporta mashinu kompletinju Wink

Miers !

Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Forums ir slēgts: Jūs nevarat labot ziņas vai atbildēt uz tām.    FORUM -> Dazhadas diskusijas Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 6 no 6

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv