japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

MR2 izplūdes projektēšana.
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi
Autors Vēstule
soulfreak
motorists

Ziņas: 4423
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Tre Dec 17, 2008 5:57 pm    
karoče, man vajag šitādas mantiņas Smile

Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
jnk
motorists

Ziņas: 633

ZiņaZiņots: Tre Dec 17, 2008 8:43 pm    
ko nozīmē hi-flow, ar nākošā/lielāka izmēra kautkādu nepietiek?
liekas, ka ķengaraga izpūtēju bodē (farkop.lv) manīju aizvietotājus katalizatorus ap 45Ls, bet tas bij vēl pirms metālam cenas uzkāpa. ja es kautko nejaucu..

runājot par dabu, liekas, ka citu variantu nav, 1. lambda, 2. virs 200kautkāda gada auto arī nelaidīs cauri TA

soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Tre Dec 17, 2008 9:02 pm    
cik noprotu, tad hi-flow minēts kā paaugstinātas caurplūdes, mazāka pretestība.... laikam....
ja es varētu, tad nahrenizētu vispār to šunu, atstājot tikai butaforiju. tā kā manam drapakam ir 3 zondes, tad varu aizmirst par pārāko perversību, citādi man jāpērk Power FC Smile ko ar laiku arī pirkšu.....
jnk
motorists

ZiņaZiņots: Cet Dec 18, 2008 11:44 am    
soulfreak rakstīja:
cik noprotu, tad hi-flow minēts kā paaugstinātas caurplūdes, mazāka pretestība.... laikam....
ja es varētu, tad nahrenizētu vispār to šunu, atstājot tikai butaforiju. tā kā manam drapakam ir 3 zondes, tad varu aizmirst par pārāko perversību, citādi man jāpērk Power FC Smile ko ar laiku arī pirkšu.....

nez, subāriem, piemēram, liek tādu šaibu 5-10mm biezu, zonde paceļas uz augšu un nekarst tik traki un nemet(ot) check enginu..

soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Cet Dec 18, 2008 11:48 am    
jnk rakstīja:
soulfreak rakstīja:

nez, subāriem, piemēram, liek tādu šaibu 5-10mm biezu, zonde paceļas uz augšu un nekarst tik traki un nemet(ot) check enginu..

kā Tu zini, ka man met kļūdu par pārkaršanu? šitāds risinājums ir melnajam MR2, viss tagad darbojas lieliski Smile
bet problema bija ar katalizatoru kā tādu, jo viņš tika aizkakāts, kad motors bija miris - stipri dūmoja un rija eļļu 1L/100km Mr. Green
nu es tak nevaru ņemt un izgriezt viņu pavisam ārā, jo lambda gļukos!
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Dec 18, 2008 11:52 am    
soulfreak rakstīja:
jnk rakstīja:
soulfreak rakstīja:

kā Tu zini, ka man met kļūdu par pārkaršanu? šitāds risinājums ir melnajam MR2, viss tagad darbojas lieliski Smile
bet problema bija ar katalizatoru kā tādu, jo viņš tika aizkakāts, kad motors bija miris - stipri dūmoja un rija eļļu 1L/100km Mr. Green

kapec lai lambda gljukotu? vinja tak skaabekli tikai kjer vai tad ne? skaabeklja daudzums taapat nemainaas, vai man jaaiet kjiimiju studeet :/
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Cet Dec 18, 2008 11:55 am    
BriinumsBo rakstīja:
soulfreak rakstīja:
jnk rakstīja:
soulfreak rakstīja:

kapec lai lambda gljukotu? vinja tak skaabekli tikai kjer vai tad ne? skaabeklja daudzums taapat nemainaas, vai man jaaiet kjiimiju studeet :/

vārdu sakot, man pašam vēl daudz jāmācās, jo nemāku atbildēt Laughing vnk pa forumiem lasot, raksta, ka nevar raut ārā pēdējo lambdu... kāpēc? nezinu... viņa kaut ko tur nomēra, kas nav sadedzis vai ir, vai hvz... Mr. Green

P.S. tfu, kādu lambdu, katalizatoru Smile
jnk
motorists

ZiņaZiņots: Cet Dec 18, 2008 12:16 pm    
raut ārā, protams, nevar, kompis nesapratīs. bet, izraujot katalizatoru, probza parasti rodas dēļ pārkaršanas.. kā kompis to detektē, hvz, drošvien redz, ka nepareizs skābekļa daudzums, jo zondes temperatūrai ir jābūt pareizai, lai tā pareizi mērītu.

Bo, pareizi ir, skābeklis aiz katalizatora ir tikpat, vienīgais mūsu gadījumā vērā ņemamais, kas mainās, ir gāzīšu temperatūra.. katalizators tās labi atdzesē.

soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Cet Dec 18, 2008 12:22 pm    
vai tad cat's gāzes atdzesē? man jau liekas, ka tas elements pamatīgi sakarst no atgāzēm, kā rezultātā sadeg sliktās vielas... un lambda parasti ir uzreiz aiz cat'a, tātad karstums tur ir pamatīgs Smile
kaut gan pēc fizikas, ja jau sakarst, tad viņš uzņem termisko enerģiju kā rezultātā atdziest gāzes.. kā tad tur īsti ir? Laughing
jnk
motorists

ZiņaZiņots: Cet Dec 18, 2008 12:24 pm    
soulfreak rakstīja:
vai tad cat's gāzes atdzesē? man jau liekas, ka tas elements pamatīgi sakarst no atgāzēm, kā rezultātā sadeg sliktās vielas... un lambda parasti ir uzreiz aiz cat'a, tātad karstums tur ir pamatīgs Smile
kaut gan pēc fizikas, ja jau sakarst, tad viņš uzņem termisko enerģiju kā rezultātā atdziest gāzes.. kā tad tur īsti ir? Laughing

jā, tieši tā, katam ir masa un kautkā tač viņš jāuztur pareizajā temperatūrā. zondei arī ir pareizā temperatūra, un ja tā ir nepareiza, kompis metīs gļuku. beztam pārkarsējot zondi var arī nobeigt..

Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2
Lapa 2 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv