|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 633
|
Ziņots: Tre Dec 17, 2008 8:43 pm |
|
|
ko nozīmē hi-flow, ar nākošā/lielāka izmēra kautkādu nepietiek?
liekas, ka ķengaraga izpūtēju bodē (farkop.lv) manīju aizvietotājus katalizatorus ap 45Ls, bet tas bij vēl pirms metālam cenas uzkāpa. ja es kautko nejaucu..
runājot par dabu, liekas, ka citu variantu nav, 1. lambda, 2. virs 200kautkāda gada auto arī nelaidīs cauri TA _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
jnk motorists

|
Ziņots: Cet Dec 18, 2008 11:44 am |
|
|
| soulfreak rakstīja: | cik noprotu, tad hi-flow minēts kā paaugstinātas caurplūdes, mazāka pretestība.... laikam....
ja es varētu, tad nahrenizētu vispār to šunu, atstājot tikai butaforiju. tā kā manam drapakam ir 3 zondes, tad varu aizmirst par pārāko perversību, citādi man jāpērk Power FC ko ar laiku arī pirkšu..... |
nez, subāriem, piemēram, liek tādu šaibu 5-10mm biezu, zonde paceļas uz augšu un nekarst tik traki un nemet(ot) check enginu.. _________________ rust in piece ricing team
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
Ziņots: Cet Dec 18, 2008 11:48 am |
|
|
| jnk rakstīja: | | soulfreak rakstīja: | cik noprotu, tad hi-flow minēts kā paaugstinātas caurplūdes, mazāka pretestība.... laikam....
ja es varētu, tad nahrenizētu vispār to šunu, atstājot tikai butaforiju. tā kā manam drapakam ir 3 zondes, tad varu aizmirst par pārāko perversību, citādi man jāpērk Power FC ko ar laiku arī pirkšu..... |
nez, subāriem, piemēram, liek tādu šaibu 5-10mm biezu, zonde paceļas uz augšu un nekarst tik traki un nemet(ot) check enginu.. |
kā Tu zini, ka man met kļūdu par pārkaršanu? šitāds risinājums ir melnajam MR2, viss tagad darbojas lieliski
bet problema bija ar katalizatoru kā tādu, jo viņš tika aizkakāts, kad motors bija miris - stipri dūmoja un rija eļļu 1L/100km
nu es tak nevaru ņemt un izgriezt viņu pavisam ārā, jo lambda gļukos! |
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Dec 18, 2008 11:52 am |
|
|
| soulfreak rakstīja: | | jnk rakstīja: | | soulfreak rakstīja: | cik noprotu, tad hi-flow minēts kā paaugstinātas caurplūdes, mazāka pretestība.... laikam....
nez, subāriem, piemēram, liek tādu šaibu 5-10mm biezu, zonde paceļas uz augšu un nekarst tik traki un nemet(ot) check enginu.. |
kā Tu zini, ka man met kļūdu par pārkaršanu? šitāds risinājums ir melnajam MR2, viss tagad darbojas lieliski
bet problema bija ar katalizatoru kā tādu, jo viņš tika aizkakāts, kad motors bija miris - stipri dūmoja un rija eļļu 1L/100km
kapec lai lambda gljukotu? vinja tak skaabekli tikai kjer vai tad ne? skaabeklja daudzums taapat nemainaas, vai man jaaiet kjiimiju studeet :/ |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
Ziņots: Cet Dec 18, 2008 11:55 am |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | soulfreak rakstīja: | | jnk rakstīja: | | soulfreak rakstīja: | cik noprotu, tad hi-flow minēts kā paaugstinātas caurplūdes, mazāka pretestība.... laikam....
kapec lai lambda gljukotu? vinja tak skaabekli tikai kjer vai tad ne? skaabeklja daudzums taapat nemainaas, vai man jaaiet kjiimiju studeet :/ |
vārdu sakot, man pašam vēl daudz jāmācās, jo nemāku atbildēt vnk pa forumiem lasot, raksta, ka nevar raut ārā pēdējo lambdu... kāpēc? nezinu... viņa kaut ko tur nomēra, kas nav sadedzis vai ir, vai hvz...
P.S. tfu, kādu lambdu, katalizatoru  |
|
|
|
 |
jnk motorists

|
Ziņots: Cet Dec 18, 2008 12:16 pm |
|
|
raut ārā, protams, nevar, kompis nesapratīs. bet, izraujot katalizatoru, probza parasti rodas dēļ pārkaršanas.. kā kompis to detektē, hvz, drošvien redz, ka nepareizs skābekļa daudzums, jo zondes temperatūrai ir jābūt pareizai, lai tā pareizi mērītu.
Bo, pareizi ir, skābeklis aiz katalizatora ir tikpat, vienīgais mūsu gadījumā vērā ņemamais, kas mainās, ir gāzīšu temperatūra.. katalizators tās labi atdzesē. _________________ rust in piece ricing team
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
jnk motorists

|
Ziņots: Cet Dec 18, 2008 12:24 pm |
|
|
| soulfreak rakstīja: | vai tad cat's gāzes atdzesē? man jau liekas, ka tas elements pamatīgi sakarst no atgāzēm, kā rezultātā sadeg sliktās vielas... un lambda parasti ir uzreiz aiz cat'a, tātad karstums tur ir pamatīgs
kaut gan pēc fizikas, ja jau sakarst, tad viņš uzņem termisko enerģiju kā rezultātā atdziest gāzes.. kā tad tur īsti ir?  |
jā, tieši tā, katam ir masa un kautkā tač viņš jāuztur pareizajā temperatūrā. zondei arī ir pareizā temperatūra, un ja tā ir nepareiza, kompis metīs gļuku. beztam pārkarsējot zondi var arī nobeigt.. _________________ rust in piece ricing team
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|