|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Marex mini-spamer

Ziņas: 61
|
Ziņots: Piek Dec 16, 2011 9:45 am |
|
|
| Un nafig tu vispār runā par to V/N.man arī pilnīgi pie dirsas,kāds viņam numurs,vnk man nāk smiekli par jūsu pārliecību,kad tādas mašīnas LV nav.... |
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

Ziņas: 359
|
Ziņots: Sest Dec 17, 2011 2:46 pm |
|
|
| Marex rakstīja: | | Un nafig tu vispār runā par to V/N.man arī pilnīgi pie dirsas,kāds viņam numurs,vnk man nāk smiekli par jūsu pārliecību,kad tādas mašīnas LV nav.... |
V/N nosauci tu,un nez vai auto saimnieks tev to vispaar atljauj,izpaust sava auto nr.Un pat ja atljauj,tad pajautaajaa vinjam,ko noziimee tie 403,un atbilde buus uz 90%,ka tie ir domaati FQ-400 zs,jo pat netaa tam FQ-400 paraadas dazjaadi varianti ar zs,vienam 403,citam 410,veel kkur 430.
Kursj tad izraada paalieciibu?Visi izraada tikai shaubas,kameer neesi paarliecinoshi pieraadiijis preteejo.
Da i vispaar,tevi neviens par sfizofreenikji nav nosaucis,lai tev taa vajag cepties,ir vai nav taads auto LV,runa iet te par modeli kaa taadu. _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
Ziņots: Sest Dec 17, 2011 3:34 pm |
|
|
Nu vispaar jau neviens neciinaas,doma bija apsriest tikai sho modeli kaa taadu.
Katraa zinjaa nez kapeec par sho auto nav taadas pompozinaates kaa ir pa GT-R,kaut arii abi ir supersprinteri,liidz 100km/h 3.7sek. _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Dec 19, 2011 6:43 pm |
|
|
| Vetal rakstīja: | HP403
MITSUBISHI LANCER EVOLUTION
Motora maksimālā jauda (kW): 217
(ap 300Zs)
 |
a ko tu domaji kas tur buus rakstiits? oficiaali jaudiigaaki evo latvijaa nevar pastaaveet tu zini cik man mr2 ir oficiaali jauda? ~ tik pat cik krokorozijam  |
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
Ziņots: Pir Dec 19, 2011 7:07 pm |
|
|
| Biedrs Vetal laikam bij ar to domaajis,ka peec V/N atrashanas HP403 uzraadiis jaudu kaa FQ-400,t.i.403,410 vai 430zs,nevis 300zs,jo te kaads apgalvoja ka ....vnk man nāk smiekli par jūsu pārliecību,kad tādas mašīnas LV nav.... _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
|
|
|
 |
GTfour mini-spamer

Ziņas: 50
|
Ziņots: Sest Dec 24, 2011 4:24 pm |
|
|
Secinājums Vasaras sprintam pa karting trasi laikam tāds auto neder
Vienam zināmam bumbierim tieši ir 8 EVO FQ400, stāsts sākās ar to, ka pirmie iespaidi kad auto stūre vēl bija bardačokā, bailīgi ar tādu braukt
Pēdējā info no viņa bija vēl treknajos gados aiz neko darīt, laikam , ka ar 400 bija pa īsu tika uzstādīts 2.3 stroker kit un viss tas beidzās ar caurumu blokā
Kad oficiāli EVO FQ400 sāka noripot no konveijera Anglijā????? Neticu, ka kāds vilks uz Latviju tādos daudzumos FQ400 un pārbūvēs, Minējums ir, ka vienkārši body kits ir uzsūtīts un uzstādīts uz parastā EVo, vai arī šeit uz vietas Skandi motors piedāvā opciju motoru uzlabot uz 400hp un nelieli vizuālie uzlabojumi, ko beigās pasniedz kā FQ400 modeli. Tāds mans minējums, varbūt kļūdos. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|