|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 1:10 pm Metināt vai nē? |
|
|
Tātad - ĻOTI aktuāls jautājums - metināt bloķi vai nē? dalieties pieredzē kas ziemā braukuši ar metināto - plusi, mīnusi..
doma krokorozijam sametināt, bet bail par 2 lietām:
1) piekare salūzīs (ok par šo es daudz neuztraucos)
2) nebūs iespējams izbraukt līkumus neizslīdot ?
Pēdējo labojumu veicis BriinumsBo Piek Sep 30, 2011 8:15 am; pavisam labots 1 reizi |
|
|
|
 |
Fii Vietējais

Ziņas: 232
|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 1:17 pm |
|
|
| Praktiskas pieredzes nav, bet domāju, ka #2 būs pārāk neciešams. |
|
|
|
 |
mp_ice Brigadieris

Ziņas: 360 Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga
|
|
|
|
 |
Eds_ Jauniņais

Ziņas: 32
|
|
|
|
 |
Fii Vietējais

|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 1:56 pm |
|
|
Hachi pat vasarā pa trasi nebija braucams normāli bez drifta, kad bija sašaibots par cietu. Uz ledus tā būtu vienkārši pašnāvība. Ja vien tā mašīna nav domāta ar ko frēzēt pa ezeru.
Uz sniega mok vēl būtu ok arī frēzēt sāniski, un pa asfaltu, protams var braukt, kamēr nebrauc ātri |
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

Ziņas: 421
|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 4:35 pm Re: Metināt vai nē? :D |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | Tātad - ĻOTI aktuāls jautājums - metināt bloķi vai nē? dalieties pieredzē kas ziemā braukuši ar metināto - plusi, mīnusi..
doma krokorozijam sametināt, bet bail par 2 lietām:
1) piekare salūzīs (ok par šo es daudz neuztraucos)
2) nebūs iespējams izbraukt līkumus neizslīdot ? |
ja tu ar to auto netaisies braukt tikai un vieniigi pa ezeru, tad nevajag metinaat. |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 4:47 pm |
|
|
mde, laikam jāaprobežojas ar labākām ziemas riepām, lai nekur neiesprūstu un viss. varbūt nākotnē varēšu atļauties VLSD, viņi kroko nemotoriem(1. esot pa 70ls pieejami.. |
|
|
|
 |
Fii Vietējais

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 5:02 pm |
|
|
| Fii rakstīja: | Jā, nu riepas ir ļoti no svara. Man uz MR2 ir kaut kādas ar diezgan svaigu protektoru, kas bija virsū vēl no Vācijas, bet slīd nemērīgi (vai arī esmu pie slikiem pieradis ). Taču ārā mest un pirkt jaunas roka neceļas.
Un LSD ir ļoti laba manta ziemā.
Es tagad nevaru tā īsti saprast, vai man problemātiski no vietas izkustēties dēļ riepām, jeb torsens arī tomēr nav īpaši piemērots ziemai. Vai varbūt torsens tā uzvedas tieši dēļ riepām. |
tev ir torsens uz mr2???  |
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

Ziņas: 421
|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 5:33 pm |
|
|
| Fii rakstīja: | Jā, nu riepas ir ļoti no svara. Man uz MR2 ir kaut kādas ar diezgan svaigu protektoru, kas bija virsū vēl no Vācijas, bet slīd nemērīgi (vai arī esmu pie slikiem pieradis ). Taču ārā mest un pirkt jaunas roka neceļas.
Un LSD ir ļoti laba manta ziemā.
Es tagad nevaru tā īsti saprast, vai man problemātiski no vietas izkustēties dēļ riepām, jeb torsens arī tomēr nav īpaši piemērots ziemai. Vai varbūt torsens tā uzvedas tieši dēļ riepām. |
torsens neder, ja viens rats karaajas gaisaa / ir uz ledus, torsens jau neblokjee ratus - tikai paarnes n reizes vairaak griezes uz ratu, kursh gruutaak griezhas (kuram ir labaaka sakjere). un ja sakjere ratam ir 0, tad arii otrs rats dabuu 0*n=0 Nm...
par labaam riepaam +1, nau svariiga piedzinja/blokju tips un skaits, ja riepas ir suudiigas. un otraadi - ja ir labas riepas, tad ir po uz visiem blokjiem.  |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1195
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 5:51 pm |
|
|
HELO? metinaats vienritenis NAV vienritenis bet 100% divritenis! tu jau savu sametināji? kad sametināsi, iedosi pabraukt  |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 5:58 pm |
|
|
| ChewitS rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | HELO? metinaats vienritenis NAV vienritenis bet 100% divritenis! tu jau savu sametināji? kad sametināsi, iedosi pabraukt  |
Jaa jaa
Jau sen sametināts, cik pabraucu šodien viss čotkā, gribi samest samet, negribi brauc kaa cilvēks.  |
ok, tiekamies ielās ap 22.00, samainīsimies uz brīdi, uzskriesimies, u.c. fiški  |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

|
Ziņots: Cet Nov 25, 2010 6:01 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | ChewitS rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | HELO? metinaats vienritenis NAV vienritenis bet 100% divritenis! tu jau savu sametināji? kad sametināsi, iedosi pabraukt  |
Jaa jaa
Jau sen sametināts, cik pabraucu šodien viss čotkā, gribi samest samet, negribi brauc kaa cilvēks.  |
ok, tiekamies ielās ap 22.00, samainīsimies uz brīdi, uzskriesimies, u.c. fiški  | Okey, varbūt ari atrāk, mans ari domā panēsaties šodien tad jau sazvanoons!  _________________ Put the pedal once make the floor shake...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|