japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Metināt vai nē?
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Piekares uzlabojumi
Autors Vēstule
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 1:10 pm   Metināt vai nē?  
Tātad - ĻOTI aktuāls jautājums - metināt bloķi vai nē? dalieties pieredzē kas ziemā braukuši ar metināto - plusi, mīnusi..
doma krokorozijam sametināt, bet bail par 2 lietām:

1) piekare salūzīs (ok par šo es daudz neuztraucos)
2) nebūs iespējams izbraukt līkumus neizslīdot ?

Pēdējo labojumu veicis BriinumsBo Piek Sep 30, 2011 8:15 am; pavisam labots 1 reizi
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Fii
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 232

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 1:17 pm    
Praktiskas pieredzes nav, bet domāju, ka #2 būs pārāk neciešams.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
mp_ice
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 360
Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 1:45 pm    
Labāk nevajag tā darīt, būs grūti braucams Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Eds_
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 32

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 1:49 pm    
Neesumu īpaši dzirdējis, ka tie, kuriem ir metināts sūdzētos. Pārsvarā saka, ka tik bišk jāpiešaujas. Tapē arī pa ziemu tiks sameitnāts, ta jau manīs :kaspich:
Fii
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 1:56 pm    
Hachi pat vasarā pa trasi nebija braucams normāli bez drifta, kad bija sašaibots par cietu. Uz ledus tā būtu vienkārši pašnāvība. Ja vien tā mašīna nav domāta ar ko frēzēt pa ezeru.
Uz sniega mok vēl būtu ok arī frēzēt sāniski, un pa asfaltu, protams var braukt, kamēr nebrauc ātri
ParaTr00per
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 421

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 4:35 pm   Re: Metināt vai nē? :D  
BriinumsBo rakstīja:
Tātad - ĻOTI aktuāls jautājums - metināt bloķi vai nē? dalieties pieredzē kas ziemā braukuši ar metināto - plusi, mīnusi..
doma krokorozijam sametināt, bet bail par 2 lietām:

1) piekare salūzīs (ok par šo es daudz neuztraucos)
2) nebūs iespējams izbraukt līkumus neizslīdot ?

ja tu ar to auto netaisies braukt tikai un vieniigi pa ezeru, tad nevajag metinaat.
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 4:47 pm    
mde, laikam jāaprobežojas ar labākām ziemas riepām, lai nekur neiesprūstu un viss. varbūt nākotnē varēšu atļauties VLSD, viņi kroko nemotoriem(1.Cool esot pa 70ls pieejami..
Fii
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 4:51 pm    
Jā, nu riepas ir ļoti no svara. Man uz MR2 ir kaut kādas ar diezgan svaigu protektoru, kas bija virsū vēl no Vācijas, bet slīd nemērīgi (vai arī esmu pie slikiem pieradis Laughing). Taču ārā mest un pirkt jaunas roka neceļas.

Un LSD ir ļoti laba manta ziemā.

Es tagad nevaru tā īsti saprast, vai man problemātiski no vietas izkustēties dēļ riepām, jeb torsens arī tomēr nav īpaši piemērots ziemai. Vai varbūt torsens tā uzvedas tieši dēļ riepām.
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 5:02 pm    
Fii rakstīja:
Jā, nu riepas ir ļoti no svara. Man uz MR2 ir kaut kādas ar diezgan svaigu protektoru, kas bija virsū vēl no Vācijas, bet slīd nemērīgi (vai arī esmu pie slikiem pieradis Laughing). Taču ārā mest un pirkt jaunas roka neceļas.

Es tagad nevaru tā īsti saprast, vai man problemātiski no vietas izkustēties dēļ riepām, jeb torsens arī tomēr nav īpaši piemērots ziemai. Vai varbūt torsens tā uzvedas tieši dēļ riepām.

tev ir torsens uz mr2??? Shock
ParaTr00per
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 421

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 5:33 pm    
Fii rakstīja:

torsens neder, ja viens rats karaajas gaisaa / ir uz ledus, torsens jau neblokjee ratus - tikai paarnes n reizes vairaak griezes uz ratu, kursh gruutaak griezhas (kuram ir labaaka sakjere). un ja sakjere ratam ir 0, tad arii otrs rats dabuu 0*n=0 Nm... Smile

par labaam riepaam +1, nau svariiga piedzinja/blokju tips un skaits, ja riepas ir suudiigas. un otraadi - ja ir labas riepas, tad ir po uz visiem blokjiem. Smile
ChewitS
Almost King
Almost King

Ziņas: 1195

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 5:48 pm    
Zinu daudzus kas braukā ar metināto pa ziemu, un šogaad mans ari brauks ar metināato. Nēsmu dzirdējis sūdziibas, un diezgan daudzi iesaka lai metina, ja protams nav LSD vai kaut kas labāaks. Jo vienritenis paliek vienritenis. Ja patik visadi māžoties uz ielām tad metini un zinu kad patiik Laughing Metinii :shura:

Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 5:51 pm    
HELO? metinaats vienritenis NAV vienritenis bet 100% divritenis! tu jau savu sametināji? kad sametināsi, iedosi pabraukt Cool
ChewitS
Almost King
Almost King

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 5:55 pm    
BriinumsBo rakstīja:
HELO? metinaats vienritenis NAV vienritenis bet 100% divritenis! tu jau savu sametināji? kad sametināsi, iedosi pabraukt Cool

Jaa jaa Laughing
Jau sen sametināts, cik pabraucu šodien viss čotkā, gribi samest samet, negribi brauc kaa cilvēks. Laughing

Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 5:58 pm    
ChewitS rakstīja:
BriinumsBo rakstīja:

Jaa jaa Laughing
Jau sen sametināts, cik pabraucu šodien viss čotkā, gribi samest samet, negribi brauc kaa cilvēks. Laughing

ok, tiekamies ielās ap 22.00, samainīsimies uz brīdi, uzskriesimies, u.c. fiški :shura:
ChewitS
Almost King
Almost King

ZiņaZiņots: Cet Nov 25, 2010 6:01 pm    
BriinumsBo rakstīja:
ChewitS rakstīja:
BriinumsBo rakstīja:

Jaa jaa Laughing

ok, tiekamies ielās ap 22.00, samainīsimies uz brīdi, uzskriesimies, u.c. fiški :shura:
Okey, varbūt ari atrāk, mans ari domā panēsaties šodien Wink tad jau sazvanoons! Laughing

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Piekares uzlabojumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Lapa 1 no 4

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv