|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Alisha Lexus Lover

Ziņas: 144 Atrašanās vieta: Rīga;Bauskas rajons
|
Ziņots: Tre Nov 17, 2010 12:57 am Meetings Bauskas pusē (dublis Nr.2) |
|
|
Tātad - paldies quattroedzim, kurš man atgādināja, ka šogad taču vēl varētu realizēt pirms gada izjukušo plānu par kopīgu pasākumu manā pusē
Vārdu sakot - pa ceļam no Rīgas uz manu pusi varu uztaisīt maršrutiņu izbraukšanai caur foršākajām vietām, ko būtu vairāk vai mazāk vērts redzēt
Un galā esot - ja laicīgi izdotos vienoties par šāda pasākuma datumiem, tad laicīgi varētu paspēt rezervēt manis jau pagājšgad noskatīto viesu namu: viesu māja, pirts, dīķis (ja nu ir kāds, kam patīk ekstrēmās aktivitātes ), āra kamīns, ir arī biljards utt.
Ja biedriem ir interese, tad rīt varu zvanīt un noskaidrot kā šogad ir ar cenu viesu mājai un kuros datumos viesu nams pieejams.
Šī tikai tāda ''overall'' skice, protams - esmu gatava uzklausīt visas idejas un vēlmes un mēģināt tās iekļaut plānā  _________________ I ♡ my Lexus
|
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1015
|
Ziņots: Tre Nov 17, 2010 8:48 am |
|
|
it kā plānā ir kalns un pirts, mēs gaidam pirmo sniegu. Kaut kā neliekas, ka būs liela atsaucība uz pabraukšanu pa maršrutiem, nezinu kādi apstākļi, bet liela daļa savus auto sāk pārdod, vienu apstākli zinu daļa ieziemo savus auto. Vienkārši pirti dzerstiņam nevajag. Varbūt paliekam pie tā, ka gaidām pirmo sniegu, vienosimies par vietu, kur kalns, kur pirts un tad tālāk runāsim, divus pasākumus, es nez, nav tas vecums pasākums tisk rīkots kopā ar BTB, viņi mums ir parādā atbildes pasākumu, Edzi tu te nenovel bumbiņas no sevis jārīko un ar visu mēmo šovu  |
|
|
|
 |
Andis Brigadieris

Ziņas: 493 Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska
|
Ziņots: Tre Nov 17, 2010 9:03 am Re: Meetings Bauskas pusē (dublis Nr.2) |
|
|
| Alisha rakstīja: | Tātad - paldies quattroedzim, kurš man atgādināja, ka šogad taču vēl varētu realizēt pirms gada izjukušo plānu par kopīgu pasākumu manā pusē
Vārdu sakot - pa ceļam no Rīgas uz manu pusi varu uztaisīt maršrutiņu izbraukšanai caur foršākajām vietām, ko būtu vairāk vai mazāk vērts redzēt
Un galā esot - ja laicīgi izdotos vienoties par šāda pasākuma datumiem, tad laicīgi varētu paspēt rezervēt manis jau pagājšgad noskatīto viesu namu: viesu māja, pirts, dīķis (ja nu ir kāds, kam patīk ekstrēmās aktivitātes ), āra kamīns, ir arī biljards utt.
Ja biedriem ir interese, tad rīt varu zvanīt un noskaidrot kā šogad ir ar cenu viesu mājai un kuros datumos viesu nams pieejams.
Šī tikai tāda ''overall'' skice, protams - esmu gatava uzklausīt visas idejas un vēlmes un mēģināt tās iekļaut plānā  |
Kurā Bauskas rajonā ta Tu dzīvo? Es šito galu tā kā zinu  |
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Tre Nov 17, 2010 11:00 am |
|
|
| Blonda? rakstīja: | it kā plānā ir kalns un pirts, mēs gaidam pirmo sniegu. Kaut kā neliekas, ka būs liela atsaucība uz pabraukšanu pa maršrutiem, nezinu kādi apstākļi, bet liela daļa savus auto sāk pārdod, vienu apstākli zinu daļa ieziemo savus auto. Vienkārši pirti dzerstiņam nevajag. Varbūt paliekam pie tā, ka gaidām pirmo sniegu, vienosimies par vietu, kur kalns, kur pirts un tad tālāk runāsim, divus pasākumus, es nez, nav tas vecums pasākums tisk rīkots kopā ar BTB, viņi mums ir parādā atbildes pasākumu, Edzi tu te nenovel bumbiņas no sevis jārīko un ar visu mēmo šovu  |
Es zinu ka paraadaa atbildes pasaakumu, ziema jau ir gara
P.s Biju domajis mosh sarunaat sadraudziibas pasaakumu ar mazdaklubu, atkal kaadu paintball uzspeleet vai kaadu citu aktivitaati un tad jau paseedeshanu ar iedzershanu, gudraam runaam un protams memo shovu  _________________ Back To Back Team
|
|
|
|
 |
Alisha Lexus Lover

|
Ziņots: Tre Nov 17, 2010 11:30 am |
|
|
| Blonda? rakstīja: | Vienkārši pirti dzerstiņam nevajag. es nez, nav tas vecums  |
Nu arī man nav tas vecums un man plānā galvenais punkts nebija dzeršana.
Bet nu, protams, pati priekš sevis jau pasākumu netaisīšu. Vienkārši, kad quattroedzis atgādināja par to pajukušo plānu, nodomāju ko tādu uztaisīt tieši vēl pirms sniega, jo es, piemēram, neciešu sniegu un uz kalna vispār nekad mūžā neesmu bijusi, domāju, varbūt neesmu tāda vienīgā
Bet nu katrā gadījumā, ja nu tomēr esmu tāda vienīgā, kalns ir arī pa ceļam pie manis. _________________ I ♡ my Lexus
|
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1015
|
Ziņots: Tre Nov 17, 2010 11:35 am |
|
|
nav īsti skaidrs kāpēc pasākums ir jārīko Tavā pusē?
toreiz cik atceros nosauktā summa par pirti bija neadekvāti augtsa.
mēs ar BTB organizēsim pasākumu uz kalna un pēc tam pirti ar atraktīvām spēlēm. Kā QE minēja, vēl mazda klubu var pieaicināt, bet tur jāskatās cik daudz aktīvie biedri, lai nav par daudz, tad ar nav labi. |
|
|
|
 |
Andis Brigadieris

Ziņas: 493 Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska
|
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Alisha Lexus Lover

|
Ziņots: Tre Nov 17, 2010 12:00 pm |
|
|
| Blonda? rakstīja: | nav īsti skaidrs kāpēc pasākums ir jārīko Tavā pusē?
toreiz cik atceros nosauktā summa par pirti bija neadekvāti augtsa.
mēs ar BTB organizēsim pasākumu uz kalna un pēc tam pirti ar atraktīvām spēlēm. Kā QE minēja, vēl mazda klubu var pieaicināt, bet tur jāskatās cik daudz aktīvie biedri, lai nav par daudz, tad ar nav labi. |
Bija doma par to, ka manā pusē mēģināt realizēt to, kas pagājušajā gadā nesanāca. Tāpēc. Un tā toreiz bija cita viesu māja, jo tai, kuru es no sākuma gribēju, visi mums derīgie datumi bija jau rezervēti. _________________ I ♡ my Lexus
|
|
|
|
 |
Panterina Valdes loceklis

Ziņas: 2109
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10696 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Nov 17, 2010 11:36 pm |
|
|
| Panterina rakstīja: | Nav jēga jaukt tautai galvu- tuvākais tusiņš- tikko būs jēdzīgs sniegs, tā pirtiņa pie kalna pa dienu ziemas prieki, vakarā alko un spēļu prieki!
Vietu noteiks BTB, kas ir galvenie organizatori  |
sniegs jau ir  |
|
|
|
 |
Panterina Valdes loceklis

Ziņas: 2109
|
|
|
|