japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Meetings Bauskas pusē (dublis Nr.2)

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi
Autors Vēstule
Alisha
Lexus Lover

Ziņas: 144
Atrašanās vieta: Rīga;Bauskas rajons

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 12:57 am   Meetings Bauskas pusē (dublis Nr.2)  
Tātad - paldies quattroedzim, kurš man atgādināja, ka šogad taču vēl varētu realizēt pirms gada izjukušo plānu par kopīgu pasākumu manā pusē Rolling Eyes

Vārdu sakot - pa ceļam no Rīgas uz manu pusi varu uztaisīt maršrutiņu izbraukšanai caur foršākajām vietām, ko būtu vairāk vai mazāk vērts redzēt Smile

Un galā esot - ja laicīgi izdotos vienoties par šāda pasākuma datumiem, tad laicīgi varētu paspēt rezervēt manis jau pagājšgad noskatīto viesu namu: viesu māja, pirts, dīķis (ja nu ir kāds, kam patīk ekstrēmās aktivitātes Laughing ), āra kamīns, ir arī biljards utt.

Ja biedriem ir interese, tad rīt varu zvanīt un noskaidrot kā šogad ir ar cenu viesu mājai un kuros datumos viesu nams pieejams.

Šī tikai tāda ''overall'' skice, protams - esmu gatava uzklausīt visas idejas un vēlmes un mēģināt tās iekļaut plānā Smile

Juļa

Ziņas: 1015

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 8:48 am    
it kā plānā ir kalns un pirts, mēs gaidam pirmo sniegu. Kaut kā neliekas, ka būs liela atsaucība uz pabraukšanu pa maršrutiem, nezinu kādi apstākļi, bet liela daļa savus auto sāk pārdod, vienu apstākli zinu Rolling Eyes daļa ieziemo savus auto. Vienkārši pirti dzerstiņam nevajag. Varbūt paliekam pie tā, ka gaidām pirmo sniegu, vienosimies par vietu, kur kalns, kur pirts un tad tālāk runāsim, divus pasākumus, es nez, nav tas vecums Laughing pasākums tisk rīkots kopā ar BTB, viņi mums ir parādā atbildes pasākumu, Edzi tu te nenovel bumbiņas no sevis Laughing jārīko un ar visu mēmo šovu Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Andis
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 493
Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 9:03 am   Re: Meetings Bauskas pusē (dublis Nr.2)  
Alisha rakstīja:
Tātad - paldies quattroedzim, kurš man atgādināja, ka šogad taču vēl varētu realizēt pirms gada izjukušo plānu par kopīgu pasākumu manā pusē Rolling Eyes

Vārdu sakot - pa ceļam no Rīgas uz manu pusi varu uztaisīt maršrutiņu izbraukšanai caur foršākajām vietām, ko būtu vairāk vai mazāk vērts redzēt Smile

Un galā esot - ja laicīgi izdotos vienoties par šāda pasākuma datumiem, tad laicīgi varētu paspēt rezervēt manis jau pagājšgad noskatīto viesu namu: viesu māja, pirts, dīķis (ja nu ir kāds, kam patīk ekstrēmās aktivitātes Laughing ), āra kamīns, ir arī biljards utt.

Ja biedriem ir interese, tad rīt varu zvanīt un noskaidrot kā šogad ir ar cenu viesu mājai un kuros datumos viesu nams pieejams.

Šī tikai tāda ''overall'' skice, protams - esmu gatava uzklausīt visas idejas un vēlmes un mēģināt tās iekļaut plānā Smile

Kurā Bauskas rajonā ta Tu dzīvo? Es šito galu tā kā zinu Laughing
quattroedzis
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 11:00 am    
Blonda? rakstīja:
it kā plānā ir kalns un pirts, mēs gaidam pirmo sniegu. Kaut kā neliekas, ka būs liela atsaucība uz pabraukšanu pa maršrutiem, nezinu kādi apstākļi, bet liela daļa savus auto sāk pārdod, vienu apstākli zinu Rolling Eyes daļa ieziemo savus auto. Vienkārši pirti dzerstiņam nevajag. Varbūt paliekam pie tā, ka gaidām pirmo sniegu, vienosimies par vietu, kur kalns, kur pirts un tad tālāk runāsim, divus pasākumus, es nez, nav tas vecums Laughing pasākums tisk rīkots kopā ar BTB, viņi mums ir parādā atbildes pasākumu, Edzi tu te nenovel bumbiņas no sevis Laughing jārīko un ar visu mēmo šovu Laughing

Es zinu ka paraadaa atbildes pasaakumu, ziema jau ir gara Razz Laughing
P.s Biju domajis mosh sarunaat sadraudziibas pasaakumu ar mazdaklubu, atkal kaadu paintball uzspeleet vai kaadu citu aktivitaati un tad jau paseedeshanu ar iedzershanu, gudraam runaam un protams memo shovu Laughing Laughing

Lexus Lover

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 11:30 am    
Blonda? rakstīja:
Vienkārši pirti dzerstiņam nevajag. es nez, nav tas vecums Laughing

Nu arī man nav tas vecums un man plānā galvenais punkts nebija dzeršana.
Bet nu, protams, pati priekš sevis jau pasākumu netaisīšu. Vienkārši, kad quattroedzis atgādināja par to pajukušo plānu, nodomāju ko tādu uztaisīt tieši vēl pirms sniega, jo es, piemēram, neciešu sniegu un uz kalna vispār nekad mūžā neesmu bijusi, domāju, varbūt neesmu tāda vienīgā Laughing

Bet nu katrā gadījumā, ja nu tomēr esmu tāda vienīgā, kalns ir arī pa ceļam pie manis.

Juļa

Ziņas: 1015

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 11:35 am    
nav īsti skaidrs kāpēc pasākums ir jārīko Tavā pusē?
toreiz cik atceros nosauktā summa par pirti bija neadekvāti augtsa.
mēs ar BTB organizēsim pasākumu uz kalna un pēc tam pirti ar atraktīvām spēlēm. Kā QE minēja, vēl mazda klubu var pieaicināt, bet tur jāskatās cik daudz aktīvie biedri, lai nav par daudz, tad ar nav labi.
Andis
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 493
Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 11:37 am    
Alisha, par kuru Bauskas pirti iet runa?
Ir būts pa lielam visās Laughing
quattroedzis
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 11:44 am    
Blondaa no mazdakluba domaju ka ipashi daudz cilveeku nebuutu Cool

Lexus Lover

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 12:00 pm    
Blonda? rakstīja:
nav īsti skaidrs kāpēc pasākums ir jārīko Tavā pusē?
toreiz cik atceros nosauktā summa par pirti bija neadekvāti augtsa.
mēs ar BTB organizēsim pasākumu uz kalna un pēc tam pirti ar atraktīvām spēlēm. Kā QE minēja, vēl mazda klubu var pieaicināt, bet tur jāskatās cik daudz aktīvie biedri, lai nav par daudz, tad ar nav labi.

Bija doma par to, ka manā pusē mēģināt realizēt to, kas pagājušajā gadā nesanāca. Tāpēc. Un tā toreiz bija cita viesu māja, jo tai, kuru es no sākuma gribēju, visi mums derīgie datumi bija jau rezervēti.

Valdes loceklis

Ziņas: 2109

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 11:03 pm    
Nav jēga jaukt tautai galvu- tuvākais tusiņš- tikko būs jēdzīgs sniegs, tā pirtiņa pie kalna Smile pa dienu ziemas prieki, vakarā alko un spēļu prieki! Laughing
Vietu noteiks BTB, kas ir galvenie organizatori Wink

Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10696
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 11:36 pm    
Panterina rakstīja:
Nav jēga jaukt tautai galvu- tuvākais tusiņš- tikko būs jēdzīgs sniegs, tā pirtiņa pie kalna Smile pa dienu ziemas prieki, vakarā alko un spēļu prieki! Laughing

sniegs jau ir Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Panterina
Valdes loceklis

Ziņas: 2109

ZiņaZiņots: Tre Nov 17, 2010 11:40 pm    
BriinumsBo rakstīja:
Panterina rakstīja:

sniegs jau ir Laughing

tāds lai var sļūkt no kalna ar slēpēm/dēli/ābolīti Laughing

Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 37

ZiņaZiņots: Cet Nov 18, 2010 12:11 am    
Ar nepacietību gaidu sniegu un kopīgu tusiņu Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv