| Autors |
Vēstule |
ZeMariZ Jauniņais

Ziņas: 13 Atrašanās vieta: Jelgava
|
Ziņots: Pir Jūl 28, 2008 8:43 pm Mazda3 |
|
|
Jē pirmais topics.
Kāds zin kur (labi, šis vēl tā) un pa cik naudām varētu parastās 3 izplūdi nomainīt pret 3 MPS (ja gadījumā kādam garāžā tieši lieka mētājās )?
P.S. Esmu gatavs atdot savu "veco" pret MPS ar piemaksu no manas puses.  |
|
|
|
 |
ArchD mini-spamer

Ziņas: 54 Atrašanās vieta: Ielaas
|
Ziņots: Pir Jūl 28, 2008 11:49 pm |
|
|
| buutu uzraxtiijis kura gada, cik motors utt, un vai maz no MPS var uzlikt, savaadaak buus te mazda sadaljaa 1 topics ar 1 postu |
|
|
|
 |
Rinco Vietējais

Ziņas: 260
|
Ziņots: Otr Jūl 29, 2008 12:09 am |
|
|
| man kkaa liekas ka buus tev gruuti, MPS nemaz tik daudz neesmu redzeejis, vieglaak vareeji pats kko sadomaat kaa jau daudzi to dara.. uzmetinaat vai ko taadu.. |
|
|
|
 |
ZeMariZ Jauniņais

|
Ziņots: Otr Jūl 29, 2008 12:23 am |
|
|
Nav tik traki, cik esmu interesējies varot diezgan viegli pārlikt, jo MPS tā pati standarta 3 vien ir ar "dažiem" uzlabojumiem. Bet nu piekrītu, lielākās problēmas ir atrast daļas.
P.S. 07" un 2.0, doma vairāk iegūt tādu burbuļojošāku skaņu, jo nu jaudu... pff, nu gan jau, ka sapratīsiet. Kādi citi, vienkāršāki paņēmieni?  |
|
|
|
 |
Rinco Vietējais

|
Ziņots: Otr Jūl 29, 2008 12:26 am |
|
|
| ZeMariZ rakstīja: | Nav tik traki, cik esmu interesējies varot diezgan viegli pārlikt, jo MPS tā pati standarta 3 vien ir ar "dažiem" uzlabojumiem. Bet nu piekrītu, lielākās problēmas ir atrast daļas.
P.S. 07" un 2.0, doma vairāk iegūt tādu burbuļojošāku skaņu, jo nu jaudu... pff, nu gan jau, ka sapratīsiet. Kādi citi, vienkāršāki paņēmieni?  |
vnk 3'' caurule cik vien taisni iespeejams, un tad liec rezonatorus pa vidu un skaties cik klusu vai skalju gribaas  |
|
|
|
 |
ZeMariZ Jauniņais

|
Ziņots: Otr Jūl 29, 2008 12:35 am |
|
|
| Rinco rakstīja: | | ZeMariZ rakstīja: | Nav tik traki, cik esmu interesējies varot diezgan viegli pārlikt, jo MPS tā pati standarta 3 vien ir ar "dažiem" uzlabojumiem. Bet nu piekrītu, lielākās problēmas ir atrast daļas.
vnk 3'' caurule cik vien taisni iespeejams, un tad liec rezonatorus pa vidu un skaties cik klusu vai skalju gribaas  |
Godīgi, līdz šim ar tehniskiem risinājumiem esmu diezgan uz Jūs, tāpēc grūti iedomāties ar ko sākt. Labprāt gan piedalītos kādā tādā pasākumā. Tātad, kurš piesakās mani pamācīt?  |
|
|
|
 |
ArchD mini-spamer

|
Ziņots: Otr Jūl 29, 2008 1:03 am |
|
|
ja visa lieta ir tikai skanjaa, tad paarmetini muffleri uz citu (peedeejo bunduli)
iznaaks leeti, viegli, eerti |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10294 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Jūl 29, 2008 10:09 am |
|
|
man muflers dod zemu toni un taa, bet neesmu vel iekraajis pilnas izpluudes paarlikshanai taa jau par labu visiiti vareetu sarunaat  |
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10294 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Jūl 29, 2008 2:44 pm |
|
|
"labi meistari" parasti skan "par kvalitaati daudz jaamaksaa"  |
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
Rinco Vietējais

|
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
Ziņots: Otr Jūl 29, 2008 10:47 pm |
|
|
man ir ņeržas truba palika pārri no civic..
civicam pietika ar 2m un biku pāri palika no 2m trubas..
60mm truba un pa vidu resonators un aida
ja vajag trubu pm |
|
|
|
 |
ArchD mini-spamer

|
|
|
|