|
 |
| Autors |
Vēstule |
woiks Tikko reģistrējies

Ziņas: 3
|
|
|
|
 |
Labinja mini-spamer

Ziņas: 49
|
Ziņots: Pir Jun 06, 2011 7:54 pm Re: mazda mx6 motors |
|
|
| woiks rakstīja: | Sveiki... Tatad jautajums Jums baigais..
man ir mazda mx6 ar 2.5 v6 motoru, bet problema ka galva ir plaisa ka udens vnk iztek ara.
tatad Jusu ieteikumi... Man ir doma ielikt 2.0 motoru, jo esosam ir diezgan liels paterinjs, bet ne par to ir stasts.
Jautajums ir tads. Vai 2.0 motoram der karba no 2.5, generators, stures pastiprinatajs utt.. viss kas vajadzigs ?
Un kas varetu nederet>? )
Ko jus ieteiktu man darit ? taisit esoso, meklet jaunu galvu, jeb letak ir ielikt 2.0 motoriiti ?
paldies jau ieprieksh. :thumbsup: 8-) |
cik zinu, tad jamaina kompis, generatoru parasti nem ar motoru, ja maina. _________________ Life is to fast to go slow
|
|
|
|
 |
Labinja mini-spamer

|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

Ziņas: 359
|
Ziņots: Pir Jun 06, 2011 8:41 pm |
|
|
| Labaak uzreiz mekleet kl-ze ar 200zs,vismaz jutiisi ka iet auto.Tur,rietumos,populaari sho dzineeju likt ieksj mx-3 un kost nost civikus un crx-us:) _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
Labinja mini-spamer

|
Ziņots: Otr Jun 07, 2011 7:40 am |
|
|
| Keanu rakstīja: | | Labaak uzreiz mekleet kl-ze ar 200zs,vismaz jutiisi ka iet auto.Tur,rietumos,populaari sho dzineeju likt ieksj mx-3 un kost nost civikus un crx-us:) |
viens zinams calis lika - bet vinam tas izmaksaja ap 800 latiem plus vel ieliksana _________________ Life is to fast to go slow
|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

Ziņas: 359
|
Ziņots: Otr Jun 07, 2011 10:35 am |
|
|
| Tagad Japaanaa skjiet visu var dabuut daudz leetaak.Varbuut var meegjinaat ielikt to dzineeju no Xedos 9 ar Miller 2.3 compresor ar 211zs,bet tas motors naak tikai kopaa ar automaatisko kaarbu,tapeec nezinu vai to dzineeju var sajuugt kopaa kaadu mehaanisko kaarbu. _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
|
 |
FORUM
-> Mazda |
Laiks ir: GMT - 10 stundas
|
| Lapa 1 no 1 |