japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Mazda 929 coupe, astoņdesmitie
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Mazda
Autors Vēstule
AivisG
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 7
Atrašanās vieta: Ķekava

ZiņaZiņots: Sv Nov 21, 2010 11:59 pm    
BriinumsBo rakstīja:
shodien redzeju shitaadu sarkanu pie ostas..

Super, tad vismaz vēl ir kāds domubiedrs, vajadzētu jau tā kā vēl būt.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
moro
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 53

ZiņaZiņots: Pir Nov 22, 2010 10:34 am    
Sveiks!
Meklējot internetā skaties informāciju arī par Mazda Cosmo - tāds ir viņas nosaukums Japānā. Paaudzes kods ir HB.
Ā, un http://forums.hbcosmo.com/
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
AivisG
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Pir Nov 22, 2010 12:18 pm    
moro rakstīja:
Sveiks!
Meklējot internetā skaties informāciju arī par Mazda Cosmo - tāds ir viņas nosaukums Japānā. Paaudzes kods ir HB.
Ā, un http://forums.hbcosmo.com/

Paldies par saiti!. Es vakarnakt arī parakājos cītīgi pa internetu, daudz ko uzzināju. Cosmo oficiāli bija tikai Japānas tirgum. Tam bija pat 3 veidu Vankeļa dzinejs pieejams. Astoņdesmito gadu sākuma kosmo ar lielo Vankeli un turbīnu bijis tolaik visātrākais japaņu sērijas auto. Austrālieši aktīvi darbojas ar 929, arī ar rotoru dzinēju likšanu 929, ir instrukcijas kas un kā ir jādara, bet man tas nav pagaidām paceļams. Viņiem un amerikāņiem tika arī 2.0i ar turbīnu. Vispar jau ir kā ir ar to 2.0 dzinēju šim kuģim, man bija 626 kupeja ar tādu pat dzinēju, ta griezās līdz 200, šitai mašīnai laikam nebūtu pa spēkam, par smagu, mēģinājis neesmu, riepas jāmomaina un uz sausa ceļa, tad varbūt. Toties cik atceros tas vecais FE dzinejs bija ikdienā iecienīts, jo bija vienkāršs un lūza mazak kā nakošais 2.2 16v. Man ir HBES ar FE 2.0i 8v dzinēju, 118Zs. Nav daudz par 48Ls nodokli, bet man patīk. Pēdējā mašīna vairāk ka transporta līdzeklis man bija Chrysler New Yorker 2.2i turbo 1985, visas nākošās tikai transporta līdzekļi : )
AivisG
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Piek Apr 01, 2011 8:37 pm    
Varbūt kādam ir ideja kā nokrāsot youngtimerim paneļa pogas? Lai būtu kā pārdošanas katalogā, sk. attēlu.

Krasojums ir ļoti neizdevies, neesmu redzejis ne dzīvē, ne fotoattēlos pa forumiem šadu auto, kuram līdz mūsdienām tās pogas ir normalā skatā.

Uz pogas ir jābūt simbolam attiecigajai funkcijai, varbūt jums arī ir ideja kā šādas pogas pārkrāsot no jauna? Tās detaļas ir visai sīkas un vajag lai simboli spīdētu cauri. Kad ieslēdz, poga no zaļas spīd dzeltena. Mēģināt atrast strūklas printeri, kas var uzšaut zīmējumu, krasot pa virsu un izkasīt? Vai varbūt ir tādi ploteri, kuri plēvi var tik precīzi izgriezt? Vai mazas frēzes, kuras var izfrēzēt tikai krāsu vai plēvi, lai poga paliek vesela?

Jābūt šādi
Micuks
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 40
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Sest Apr 02, 2011 10:21 pm    
AivisG rakstīja:
BriinumsBo rakstīja:
shodien redzeju shitaadu sarkanu pie ostas..

Super, tad vismaz vēl ir kāds domubiedrs, vajadzētu jau tā kā vēl būt.

Pagāšnedēļ arī redzēju sarkano Smile

Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2
Lapa 2 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv