japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

mazda 323F
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto.
Autors Vēstule
valdish
Kvadraatbiksis

Ziņas: 1419
Atrašanās vieta: LIELauce

ZiņaZiņots: Cet Mar 19, 2009 8:43 pm    
Starlet rakstīja:
roliss rakstīja:
Baigi savaadi izskataas, ka lampas no iekshas baltas izkraasotas Brick wall

man no paša sākuma likās, ka kkas nav tā kā vajadzētu, pēc tam tik iebraucu Laughing

nu kam nedadas bet smuki izskatas piekritat ! Exclamation Exclamation Exclamation

Specnaz
Specnaz

Ziņas: 833
Atrašanās vieta: Rīga - Ķekava

ZiņaZiņots: Cet Mar 19, 2009 9:10 pm    
es varētu pierkrist, jā. Wink

Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu Apciemot ziņotāja interneta lapu
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Piek Mar 20, 2009 12:37 am    
valdish rakstīja:
nu kapec nav malsana ja ir viegla bundza tad jau uzraviens un paatrinajums ir labs
vienreiz kad es pa celu ar coupe audi skrejos lidz 140 es vareju iekabinat bet pec tam sis ka smird garam vija

Kas kuram taa malshana ira, vienam varbut iet zvereaa otram varbuut neiet nemaz, un 1.6 atmosferiskais jau nav tas kurs varetu iet , es vnk gribu teikt, kad mashinu var uzbuveet forshu, te pat latvija ir paaris piemeeri, visu cienju, izskatas skaisti, bet ar 1.6 taa nav malshana, te bija mums taads viens biedrs krazz, arii saakumaa domaju tuliit bus ar 1.6 salika tuning virsuu, bet peec laika saprata, kad janem viitehs paligaa Wink
Uzskatu kad sho auto paardot nevajag, jo ar gadiem tadas paliek uz ielaam mazakas, respektivi dalai cilveku veertigakas, protams ja vinja netiks kopta un likta nauda iekshaa shim visam pasakuma, ka saciit jasak a nav jegas Laughing
Any way ceru uz tikai to labako ! Wink

valdish
Kvadraatbiksis

ZiņaZiņots: Piek Mar 20, 2009 8:23 am    
Bencik rakstīja:
valdish rakstīja:
nu kapec nav malsana ja ir viegla bundza tad jau uzraviens un paatrinajums ir labs
vienreiz kad es pa celu ar coupe audi skrejos lidz 140 es vareju iekabinat bet pec tam sis ka smird garam vija

Kas kuram taa malshana ira, vienam varbut iet zvereaa otram varbuut neiet nemaz, un 1.6 atmosferiskais jau nav tas kurs varetu iet , es vnk gribu teikt, kad mashinu var uzbuveet forshu, te pat latvija ir paaris piemeeri, visu cienju, izskatas skaisti, bet ar 1.6 taa nav malshana, te bija mums taads viens biedrs krazz, arii saakumaa domaju tuliit bus ar 1.6 salika tuning virsuu, bet peec laika saprata, kad janem viitehs paligaa Wink
Uzskatu kad sho auto paardot nevajag, jo ar gadiem tadas paliek uz ielaam mazakas, respektivi dalai cilveku veertigakas, protams ja vinja netiks kopta un likta nauda iekshaa shim visam pasakuma, ka saciit jasak a nav jegas Laughing
Any way ceru uz tikai to labako ! Wink

es ari domaju ka vertiba vinai tikai augs un bus jartigi jaatjauno un japarkraso kosi balta krasa rusa nekam nav draugs

Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 32

ZiņaZiņots: Piek Mar 20, 2009 5:25 pm    
Vieglākais swaps šim būtu uz mazdas 1,8 BP neturbo (1.8 16V 130zs). Relatīvi vieglāk atrast šādu dzinēju nekā turbo, bet kārba un pusasis tāpat būs deficīts. Wink
Uz šī paša nāca dzinēja nāca turbo motori BG virsbūvēs (2 paaudzes GTX un GTR). 2.0 T mazdai nav bijis. līdz 89' bija dzinējs 1,6 turbo.
Mudrīt turbīnu uz šī dzinēja uzskatu, ka nav vērts. Rolling Eyes
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
valdish
Kvadraatbiksis

ZiņaZiņots: Piek Mar 20, 2009 5:32 pm    
GTracer rakstīja:
Vieglākais swaps šim būtu uz mazdas 1,8 BP neturbo (1.8 16V 130zs). Relatīvi vieglāk atrast šādu dzinēju nekā turbo, bet kārba un pusasis tāpat būs deficīts. Wink
Uz šī paša nāca dzinēja nāca turbo motori BG virsbūvēs (2 paaudzes GTX un GTR). 2.0 T mazdai nav bijis. līdz 89' bija dzinējs 1,6 turbo.
Mudrīt turbīnu uz šī dzinēja uzskatu, ka nav vērts. Rolling Eyes

skaidrs tad jamekle 1.8 16v doch dzinejs un turbina jaaizmirst

Pēdējo labojumu veicis valdish Piek Mar 20, 2009 7:52 pm; pavisam labots 1 reizi
GTracer
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Piek Mar 20, 2009 5:53 pm    
Kad būs 1,8 DOHC un nepietiks ar to, tad līdz turbo jau būs viens solis, jo kā jau teicu, tas ir tas pats dzinējs, tikai pielāgods priekš turbo (ja meklē, tad NA dzinējiem kods ir BP, ar turbīnu BPT). Kā kuros datos šis dzinējs parādās gan kā 1,8, gan 1,9 16V. Precīza kubatūra 1840 cc, starpība tajā kurš uz kuru pusi noapaļo.
Ja tev interesē vēl kas droši jautā, esmu to pārjuacis neskaitāmas reizes. Ir veikts arī swaps vienai BG no 1,6 SOHC uz 1,8 DOHC Wink
valdish
Kvadraatbiksis

ZiņaZiņots: Piek Mar 20, 2009 7:50 pm    
bet dzineja stiprinajumi vinam ir vienadi un kas ar karbu un vel pusasim tas pas

Vietējais
Vietējais

Ziņas: 136
Atrašanās vieta: RĪGA

ZiņaZiņots: Piek Mar 20, 2009 8:44 pm    
GTracer rakstīja:
Kad būs 1,8 DOHC un nepietiks ar to, tad līdz turbo jau būs viens solis, jo kā jau teicu, tas ir tas pats dzinējs, tikai pielāgods priekš turbo (ja meklē, tad NA dzinējiem kods ir BP, ar turbīnu BPT). Kā kuros datos šis dzinējs parādās gan kā 1,8, gan 1,9 16V. Precīza kubatūra 1840 cc, starpība tajā kurš uz kuru pusi noapaļo.
Ja tev interesē vēl kas droši jautā, esmu to pārjuacis neskaitāmas reizes. Ir veikts arī swaps vienai BG no 1,6 SOHC uz 1,8 DOHC Wink

Luuk lietprateejs! Smile
jnk
motorists

Ziņas: 633

ZiņaZiņots: Piek Mar 20, 2009 9:38 pm    
GTracer rakstīja:

kas tieši tam BP ir pielāgots turbo versijai?

laksh
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 165

ZiņaZiņots: Sv Mar 22, 2009 5:27 pm    
vis ticamaak ka zemas komresijas motors, ar virzulu dzessi, nu taa es domaaju...
valdish
Kvadraatbiksis

ZiņaZiņots: Sv Mar 22, 2009 6:48 pm    
kads ir nemis mazdai spogulus nosr un ka to var saudzigi izdarit citadi jau man nesanaks bet brutali

Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Sv Mar 22, 2009 11:37 pm    
jnk rakstīja:
GTracer rakstīja:

kas tieši tam BP ir pielāgots turbo versijai?

Citi virzuļi, klaņi, GTR versijai arī vārsti un galva, ir detonācijas devējs (GT nav), protams neskaitot abus kolektorus, ECU un to ka ir turbīna. Sīkāku info jau var atrast googļojot. Ir lasīts ka abiem GTX un GTR versijām var izmantot NA galvu bez modifikācijām.
jnk
motorists

Ziņas: 633

ZiņaZiņots: Pir Mar 23, 2009 10:25 am    
ā, tad es neareizi poņal, man likās, ka mazda, atšķirībā no citiem ražotājiem viena koda motorus na un turbo saražo vienādus, tikai vienam uzliek turbo, otram nē Laughing

valdish
Kvadraatbiksis

ZiņaZiņots: Pir Mar 23, 2009 7:50 pm    
nu tad jau man ari tapa tagad skaidrs

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto. Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Nākošais
Lapa 2 no 20

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv