|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
valdish Kvadraatbiksis

Ziņas: 1419 Atrašanās vieta: LIELauce
|
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

Ziņas: 833 Atrašanās vieta: Rīga - Ķekava
|
Ziņots: Cet Mar 19, 2009 9:10 pm |
|
|
es varētu pierkrist, jā.  _________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96" D15Z6
Honda CRX AS 87" ZC1 |
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Piek Mar 20, 2009 12:37 am |
|
|
| valdish rakstīja: | nu kapec nav malsana ja ir viegla bundza tad jau uzraviens un paatrinajums ir labs
vienreiz kad es pa celu ar coupe audi skrejos lidz 140 es vareju iekabinat bet pec tam sis ka smird garam vija |
Kas kuram taa malshana ira, vienam varbut iet zvereaa otram varbuut neiet nemaz, un 1.6 atmosferiskais jau nav tas kurs varetu iet , es vnk gribu teikt, kad mashinu var uzbuveet forshu, te pat latvija ir paaris piemeeri, visu cienju, izskatas skaisti, bet ar 1.6 taa nav malshana, te bija mums taads viens biedrs krazz, arii saakumaa domaju tuliit bus ar 1.6 salika tuning virsuu, bet peec laika saprata, kad janem viitehs paligaa
Uzskatu kad sho auto paardot nevajag, jo ar gadiem tadas paliek uz ielaam mazakas, respektivi dalai cilveku veertigakas, protams ja vinja netiks kopta un likta nauda iekshaa shim visam pasakuma, ka saciit jasak a nav jegas
Any way ceru uz tikai to labako !  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
valdish Kvadraatbiksis

|
Ziņots: Piek Mar 20, 2009 8:23 am |
|
|
| Bencik rakstīja: | | valdish rakstīja: | nu kapec nav malsana ja ir viegla bundza tad jau uzraviens un paatrinajums ir labs
vienreiz kad es pa celu ar coupe audi skrejos lidz 140 es vareju iekabinat bet pec tam sis ka smird garam vija |
Kas kuram taa malshana ira, vienam varbut iet zvereaa otram varbuut neiet nemaz, un 1.6 atmosferiskais jau nav tas kurs varetu iet , es vnk gribu teikt, kad mashinu var uzbuveet forshu, te pat latvija ir paaris piemeeri, visu cienju, izskatas skaisti, bet ar 1.6 taa nav malshana, te bija mums taads viens biedrs krazz, arii saakumaa domaju tuliit bus ar 1.6 salika tuning virsuu, bet peec laika saprata, kad janem viitehs paligaa
Uzskatu kad sho auto paardot nevajag, jo ar gadiem tadas paliek uz ielaam mazakas, respektivi dalai cilveku veertigakas, protams ja vinja netiks kopta un likta nauda iekshaa shim visam pasakuma, ka saciit jasak a nav jegas
Any way ceru uz tikai to labako !  |
es ari domaju ka vertiba vinai tikai augs un bus jartigi jaatjauno un japarkraso kosi balta krasa rusa nekam nav draugs _________________ Mazda 323F bg
|
|
|
|
 |
GTracer Jauniņais

Ziņas: 32
|
|
|
|
 |
valdish Kvadraatbiksis

|
|
|
|
 |
GTracer Jauniņais

|
Ziņots: Piek Mar 20, 2009 5:53 pm |
|
|
Kad būs 1,8 DOHC un nepietiks ar to, tad līdz turbo jau būs viens solis, jo kā jau teicu, tas ir tas pats dzinējs, tikai pielāgods priekš turbo (ja meklē, tad NA dzinējiem kods ir BP, ar turbīnu BPT). Kā kuros datos šis dzinējs parādās gan kā 1,8, gan 1,9 16V. Precīza kubatūra 1840 cc, starpība tajā kurš uz kuru pusi noapaļo.
Ja tev interesē vēl kas droši jautā, esmu to pārjuacis neskaitāmas reizes. Ir veikts arī swaps vienai BG no 1,6 SOHC uz 1,8 DOHC  |
|
|
|
 |
valdish Kvadraatbiksis

|
Ziņots: Piek Mar 20, 2009 7:50 pm |
|
|
| bet dzineja stiprinajumi vinam ir vienadi un kas ar karbu un vel pusasim tas pas _________________ Mazda 323F bg
|
|
|
|
 |
See ya Vietējais

Ziņas: 136 Atrašanās vieta: RĪGA
|
Ziņots: Piek Mar 20, 2009 8:44 pm |
|
|
| GTracer rakstīja: | Kad būs 1,8 DOHC un nepietiks ar to, tad līdz turbo jau būs viens solis, jo kā jau teicu, tas ir tas pats dzinējs, tikai pielāgods priekš turbo (ja meklē, tad NA dzinējiem kods ir BP, ar turbīnu BPT). Kā kuros datos šis dzinējs parādās gan kā 1,8, gan 1,9 16V. Precīza kubatūra 1840 cc, starpība tajā kurš uz kuru pusi noapaļo.
Ja tev interesē vēl kas droši jautā, esmu to pārjuacis neskaitāmas reizes. Ir veikts arī swaps vienai BG no 1,6 SOHC uz 1,8 DOHC  |
Luuk lietprateejs!  |
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 633
|
Ziņots: Piek Mar 20, 2009 9:38 pm |
|
|
| GTracer rakstīja: | Kad būs 1,8 DOHC un nepietiks ar to, tad līdz turbo jau būs viens solis, jo kā jau teicu, tas ir tas pats dzinējs, tikai pielāgods priekš turbo (ja meklē, tad NA dzinējiem kods ir BP, ar turbīnu BPT). Kā kuros datos šis dzinējs parādās gan kā 1,8, gan 1,9 16V. Precīza kubatūra 1840 cc, starpība tajā kurš uz kuru pusi noapaļo.
kas tieši tam BP ir pielāgots turbo versijai? _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
Ziņots: Sv Mar 22, 2009 5:27 pm |
|
|
| vis ticamaak ka zemas komresijas motors, ar virzulu dzessi, nu taa es domaaju... |
|
|
|
 |
valdish Kvadraatbiksis

|
Ziņots: Sv Mar 22, 2009 6:48 pm |
|
|
| kads ir nemis mazdai spogulus nosr un ka to var saudzigi izdarit citadi jau man nesanaks bet brutali _________________ Mazda 323F bg
|
|
|
|
 |
GTracer Jauniņais

|
Ziņots: Sv Mar 22, 2009 11:37 pm |
|
|
| jnk rakstīja: | | GTracer rakstīja: | Kad būs 1,8 DOHC un nepietiks ar to, tad līdz turbo jau būs viens solis, jo kā jau teicu, tas ir tas pats dzinējs, tikai pielāgods priekš turbo (ja meklē, tad NA dzinējiem kods ir BP, ar turbīnu BPT). Kā kuros datos šis dzinējs parādās gan kā 1,8, gan 1,9 16V. Precīza kubatūra 1840 cc, starpība tajā kurš uz kuru pusi noapaļo.
kas tieši tam BP ir pielāgots turbo versijai? |
Citi virzuļi, klaņi, GTR versijai arī vārsti un galva, ir detonācijas devējs (GT nav), protams neskaitot abus kolektorus, ECU un to ka ir turbīna. Sīkāku info jau var atrast googļojot. Ir lasīts ka abiem GTX un GTR versijām var izmantot NA galvu bez modifikācijām. |
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 633
|
|
|
|
 |
valdish Kvadraatbiksis