Ziņots: Pir Mai 11, 2009 3:31 pm mazda 323f BA 1995. gada
hello kr4 gribu savam aparaatam uzlikt jaudiigaaku dveeseli. esmu peetiijis un motortelpa identiska mx3 motoram. paziistamam dzekam honda civic 2.0 ar cr-v bloku un dabuuja 200zs. taatad...prasu jums, kaadas ir iespeejas dabuut labu jaudu un lai detaljas var arii dabuut? (protams var jau vnk ielikt klze, bet ar rezerves daljaam buus suudiigi )
Sveiks! Ko Tu tur esi zamuķījis? ja domā par Hondas 2L motoru, tad tas ir B16/B20 hibrīds vai kas tāds - ļoti labs motors ar augstu lietderības koeficientu, Mazdai nekas tamlīdzīgs nav!!! neceri uz tādu jaudu, max, kādi 150Zs no mazdas 2L motora var izdabūt neiguldot lilus līdzekļus!
tā lūk
nesaprati ideju tas bija mineets kaa iemeers. intereseejos par to vai ir jeega iemeeram njemt 323f 1.8 motoru un kombineet, kvai mx3 2.0 V6 motoru. vai arii tiesaam buus jaanjem uzreiz klze motoru...tam vismaz stock ir 200zs
es vispār nesaprotu tam kaut kādu jēgu! Kur nu vēl kombinēt kaut kādus švakus un pilnīgi nesaderīgus motorus... ja gribi jaudu un labāku izskatu, met pie malas Mazdu, pērc jaudīgu Hondu, Toyotu, Nissanu utt... jo jaudīga Mazda izklausās kā plēsīga aita neminēsim šoreiz RX sērijas auto
nu baigais tolks pirkt dziveju un likt ts maksas kaut kur uz 500 latiem pa tadu naudu jau var dabut mazdu MX3 ar 1.9 litru dzineju kuru tu tik loti velies
vai ari perc hondu CRX del sol ar 1.6 VTEC dzineju kam standarta ir 150ZS + ciptunings un bus aptuveni tas ko tu gribi
man mazdai svars ir 1150 kg, kas ir preciizi tikpat cik honda civic sedans. ieliekot motoru klze, vins ir 2.5, stock 200zs bez turbiinas, bet vinam veel paredzeets ka var likt turbiinu. tas jau tikai taads saakuma atspeeriens. mekleeju dazaadus variantus lai izveeleetos labaako, bet aciimredzot neviens seit taa nav varojis aaraa mazdas un mx3 es negribu
un es atkal Tevi nesaprotu pastāsti kurai Mazdai ir stockā 200zs? varbūt kādai jaunai MPS modifikācijai, bet motoru Tev neredzēt kā savas ausis!
Un tas ko var izdarīt ar Hondu nevar izdarīt ar lielāko daļu citu auto, tātad rezumē - chill and buy another car
a vot ir taads mezonis kaa motors KLZE baigi saniezeejaas uz taadu, un masiinu mainiit arii kkaa nevelk, jo esmu vinjai visu ritosho nomainiijis. paaraak daudz darbs ieguldiits. protams arii paarsteiguma moments labs citiem ja taadu joku uztaisa
a vot ir taads mezonis kaa motors KLZE baigi saniezeejaas uz taadu, un masiinu mainiit arii kkaa nevelk, jo esmu vinjai visu ritosho nomainiijis. paaraak daudz darbs ieguldiits. protams arii paarsteiguma moments labs citiem ja taadu joku uztaisa
nē nu, visu var... bet vispirms atrodi šo motoru un nopērc, jo tas nāk JDM Mazdās!
šāda motora cena no 800-1300$ + šippings utt... finālā anyway vairāk kā divas reizes pārsniegs auto cenu! Domā vai vajag?
nē nu, visu var... bet vispirms atrodi šo motoru un nopērc, jo tas nāk JDM Mazdās!
šāda motora cena no 800-1300$ + šippings utt... finālā anyway vairāk kā divas reizes pārsniegs auto cenu! Domā vai vajag?
nu lai tik perk ja nauda ir daudz pa dabu cenu jau no vacijas var dabut maja sakarigu mazdu 323F 1.8doch 125ZS
āāāā, kad vienreiz tauta pārstās DOHC saukt par DOCH? Double Over Head Camshaft!
125zs no 1.8L ir vakardiena! Man personīgi pat 140zs no 1.8L šķiet švaks rādītājs.... tāpēc uzskatu, ka manam auto irļoti nepiemērots un slikts motors mērķis 2ZZ - 1.8L - 192zs
nesaskatu Mazdā 323F u.c. modeļos neko pievilcīgu un ieguldījumu vērtu. Tas ir tas pats, kas Toyota Corolla, taisi ko gribi, finālā nasing spešal