japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Mazda 323 1.8i Turbo 4x4 (91.g)

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Mazda
Autors Vēstule
dExIL
Tikko reģistrējies
Tikko reģistrējies

Ziņas: 2

ZiņaZiņots: Pir Aug 22, 2011 2:18 am   Mazda 323 1.8i Turbo 4x4 (91.g)  
Ko Jus domajet par Mazda 323 1.8i Turbo 4x4 (91.g)? Rolling Eyes Gribu to nopirkt. Un nedaudz uzlabot. Ar to var normali pabraukt uz kadam treninam ( DragRace, SuperLap, ...)?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
soulfreak
motorists

Ziņas: 4423
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Pir Aug 22, 2011 9:51 am    
Te tūlīt sāksies "viedokļu apmaiņa" Laughing Cik no citu cilvēku pieredzes, tas auto ir milzīgas zobu sāpes. Izdomā cik esi gatavs viņā guldīt un tad padomā vēlreiz, jo labu un nenojātu eksemplāru nebūs Wink

Brigadieris

Ziņas: 359

ZiņaZiņots: Pir Aug 22, 2011 12:18 pm    
Labs auto,njem tik ciet un cel augshaa.Jebkurs cits jap turbo 4x4,vai taa ir celica st185,vai sunny GT-R,vai evo 1,2 vai 3,vai pirmaas imprezas,taapat buus nojaatas un prasiisiis tik pat,ja ne vairaak ieguldiijumus.

Bet ja savediisi kaartiibaa to Mazdu,tev buus rets,jaudiigs,labaako tradiiciju old school eksemplaars,un kluba biedri tevi atbalstiis ar padomiem,bet ne finansiaali Laughing

mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 47
Atrašanās vieta: Latvia, Riga

ZiņaZiņots: Pir Aug 22, 2011 10:03 pm    
soulfreak rakstīja:
Te tūlīt sāksies "viedokļu apmaiņa" Laughing Cik no citu cilvēku pieredzes, tas auto ir milzīgas zobu sāpes. Izdomā cik esi gatavs viņā guldīt un tad padomā vēlreiz, jo labu un nenojātu eksemplāru nebūs Wink

Varbūt būs sajāts, BET ja salīdzina ar auto, ko tev priekšā nolika Keanu, tad detaļu ziņā tomēr nedaudz ieliks.. Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
tolstij
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 139

ZiņaZiņots: Pir Aug 22, 2011 10:34 pm    
vaja vieta shim auto ir atrumkarba, citu lietotu neizdosies atrast, ja kas notiks tad bus jaremontee esoshaa kas nav leeti. un ja ir doma par dragu tad agri vai velu vinja izbeigsies. neiet runa par vienu gadijumu, visur kur lasiju par vinjaam visur figuree beigtas karbas.
ParaTr00per
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 421

ZiņaZiņots: Otr Aug 23, 2011 7:55 am    
Keanu rakstīja:
Labs auto,njem tik ciet un cel augshaa.Jebkurs cits jap turbo 4x4,vai taa ir celica st185,vai sunny GT-R,vai evo 1,2 vai 3,vai pirmaas imprezas,taapat buus nojaatas un prasiisiis tik pat,ja ne vairaak ieguldiijumus.

Bet ja savediisi kaartiibaa to Mazdu,tev buus rets,jaudiigs,labaako tradiiciju old school eksemplaars,un kluba biedri tevi atbalstiis ar padomiem,bet ne finansiaali Laughing

ja tu savediisi kaartiibaa st185, tad vareesi 10 gadus braukt bez beedu. ar 323 1.8t awd pat ideaalaa kaartiibaa tu vareesi braukt no servisa uz benziintanku un atpakalj. vai tureet nopuceetu uz kumodes. tas auto nav lietojams shaadaa izpildiijumaa. kaarba nav paredzeeta taadai slodzei, kartona virsbuuve... es nez, cik ljoti mazdu miilosham ir jaabuut, lai veeleetos ar taadu braukt.

motorists

Ziņas: 4423
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Otr Aug 23, 2011 8:27 am    
Tr00pers ir runājis, āmen Laughing visiem viss ir skaidrs!

P.S. IMHO labāk skatīties uz Barsuku RS2.5 :naac:

Brigadieris

ZiņaZiņots: Otr Aug 23, 2011 9:34 am    
ParaTr00per rakstīja:
Keanu rakstīja:

ja tu savediisi kaartiibaa st185, tad vareesi 10 gadus braukt bez beedu. ar 323 1.8t awd pat ideaalaa kaartiibaa tu vareesi braukt no servisa uz benziintanku un atpakalj. vai tureet nopuceetu uz kumodes. tas auto nav lietojams shaadaa izpildiijumaa. kaarba nav paredzeeta taadai slodzei, kartona virsbuuve... es nez, cik ljoti mazdu miilosham ir jaabuut, lai veeleetos ar taadu braukt.

Nu gan jau tik traki burtiski nebuus,muusdienaas ir pietiekami daudz kantoru,arii rallistu kantoru,kas kaarbas prot netikai sataisiit,bet arii pastiprinaat to izturiibu,taa kaa tas nu nebuutu noteicosjais bubulis ar ko vareetu attureet Mazdas pirkshanu.

Bet lai vai kaa,labraat dzirdeetu arii pasha autora domas par muusu paardomaam,ko tad pats ir izleemis.

Tikko reģistrējies
Tikko reģistrējies

Ziņas: 2

ZiņaZiņots: Otr Aug 23, 2011 1:24 pm    
Es gribu nopirkt to Mazdu,paslaik vina pieder manam draugam. Vins loti maz brauc ar vinu un ja brauc tad dzineja rpm nav liekaki par 2500. Un protams tur nav viss ideali, bes es domaju ka nav tik traki ka uz tadiem modeliem, kuri visu laiku brauc ka traki. Un jebkuram auto ir savas problemas. Braukt ar to es ne gribu visu gadu garuma, bet tikai pavasari un vasara. Un es piekritu ar Keanu, ka musdienas ir iespeja uzlabot gandriz jeb ko, ja ir daudz velesanas un kaut kada nauda. Un runat par celicu man jau ir auto ar acinam (Eclipse), bet to es negribu taisit dragiem, vina man loti patik, ta ka vina ir (2.0 non turbo). Jo es loti daudz laiku patereju, lai to sataisit (uzlabot). Tur viss kas apaks parsega bija jaremonte (nomainiju dzineju, uztaisiju karbu un tt.) un tagad negribu to darbu ielikt dirs... Un sievai Eclipse patik. Bet ar so mazdu gribu braukt pa trasi,papriecinat dveseli!(Sorry par manu latv. valodu). Wink
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10696
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Aug 23, 2011 1:33 pm    
tad jau labāk kādu subaru, daaudz lētāk un mazāk problēmu, bet ja laiks un līdzekļi atļauj to visu pavilkt, tad protams ir foršāk kautko orģinālu..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Keanu
Brigadieris
Brigadieris

ZiņaZiņots: Otr Aug 23, 2011 2:03 pm    
BriinumsBo rakstīja:
tad jau labāk kādu subaru, daaudz lētāk un mazāk problēmu, bet ja laiks un līdzekļi atļauj to visu pavilkt, tad protams ir foršāk kautko orģinālu..

+1
Tev jau pasham arii nav nekaada corolla,bet retais,origjinaalais MR2 turbo ar 10000 rpm.

p.s.tiku pie normaala kompresora,iepuutu,izskataas ok,pie 1.5bar veras valjaa,pie 1.4bar tur veel ciet.

Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10696
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Aug 23, 2011 2:41 pm    
es nevienā brīdī neesmu teicis ka mana autoparka izvēle ir saprātīgi lēmumi :shura: vienīgais auto kas patiešām no praktiskuma attaisnoja ieguldītos līdzekļus ir krokorozijs, vieglas smiltis, gribu vēlvienu tādu Cool
ParaTr00per
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 421

ZiņaZiņots: Otr Aug 23, 2011 3:40 pm    
Keanu rakstīja:
Nu gan jau tik traki burtiski nebuus,muusdienaas ir pietiekami daudz kantoru,arii rallistu kantoru,kas kaarbas prot netikai sataisiit,bet arii pastiprinaat to izturiibu,taa kaa tas nu nebuutu noteicosjais bubulis ar ko vareetu attureet Mazdas pirkshanu.

Bet lai vai kaa,labraat dzirdeetu arii pasha autora domas par muusu paardomaam,ko tad pats ir izleemis.

nu... savulaik mazdas ruupniicas komandai neizdevaas iztaisiit no taa auto kautko droshi braucamu, taapeec spiedzienus "a mums tomeer izdevaas" es kaukaa tomeer rezerveeti uztveru... Smile

par nosaukuma "kautkas origjinaals" piemeeroshanu mazda 323 - nu kamooon... :shura:

gribi kautko origjinaalu? samekle kaadu Fiat X1/9. gemorojs buus tikpat liels kaa ar mazda 313 1.8t awd, bet origjinalitaates tur buus pilna mute. Laughing

betnu ja ir miilestiiba tieshi pret 323. mazdu - tad karogs rokaa un uz priekshu. ja gribi tieshi sho auto, tad prasiit viedokli par sho auto citiem ir lieki Smile

Brigadieris
Brigadieris

ZiņaZiņots: Otr Aug 23, 2011 3:51 pm    
ParaTr00per rakstīja:

nu... savulaik mazdas ruupniicas komandai neizdevaas iztaisiit no taa auto kautko droshi braucamu, taapeec spiedzienus "a mums tomeer izdevaas" es kaukaa tomeer rezerveeti uztveru... Smile

par nosaukuma "kautkas origjinaals" piemeeroshanu mazda 323 - nu kamooon... :shura:

gribi kautko origjinaalu? samekle kaadu Fiat X1/9. gemorojs buus tikpat liels kaa ar mazda 313 1.8t awd, bet origjinalitaates tur buus pilna mute. Laughing

betnu ja ir miilestiiba tieshi pret 323. mazdu - tad karogs rokaa un uz priekshu. ja gribi tieshi sho auto, tad prasiit viedokli par sho auto citiem ir lieki Smile

Ir pietikami daudz sho auto fanu klubi,kaut vai tepat Anglijaa,vinji jau ir atkodushi taa auto stipraas un vaajaas puses,un ar vaajajaam jau sen zin kaa tikt galaa.Taa tomeer nav mazda ar rotornieku.

Ar kaut ko origjinaals ir domaats vilks aitas izskataa:)

Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 304
Atrašanās vieta: Ķekava, Rīga

ZiņaZiņots: Otr Aug 23, 2011 5:58 pm    
Par to kaarbas probleemu bija kkaa taa, ka vinjai der Celica AWD kaarba or smth. Tad ja uzliek taadu viss esot chotka un nekaada vaina auto.

Protams, ka jebkursh auto buus meesls, ja tam pienaaciigi netiks sekots liidzi.

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Mazda Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv