|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
dExIL Tikko reģistrējies

Ziņas: 2
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

Ziņas: 359
|
Ziņots: Pir Aug 22, 2011 12:18 pm |
|
|
Labs auto,njem tik ciet un cel augshaa.Jebkurs cits jap turbo 4x4,vai taa ir celica st185,vai sunny GT-R,vai evo 1,2 vai 3,vai pirmaas imprezas,taapat buus nojaatas un prasiisiis tik pat,ja ne vairaak ieguldiijumus.
Bet ja savediisi kaartiibaa to Mazdu,tev buus rets,jaudiigs,labaako tradiiciju old school eksemplaars,un kluba biedri tevi atbalstiis ar padomiem,bet ne finansiaali  _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
iDmore mini-spamer

Ziņas: 47 Atrašanās vieta: Latvia, Riga
|
|
|
|
 |
tolstij Vietējais

Ziņas: 139
|
Ziņots: Pir Aug 22, 2011 10:34 pm |
|
|
| vaja vieta shim auto ir atrumkarba, citu lietotu neizdosies atrast, ja kas notiks tad bus jaremontee esoshaa kas nav leeti. un ja ir doma par dragu tad agri vai velu vinja izbeigsies. neiet runa par vienu gadijumu, visur kur lasiju par vinjaam visur figuree beigtas karbas. |
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

Ziņas: 421
|
Ziņots: Otr Aug 23, 2011 7:55 am |
|
|
| Keanu rakstīja: | Labs auto,njem tik ciet un cel augshaa.Jebkurs cits jap turbo 4x4,vai taa ir celica st185,vai sunny GT-R,vai evo 1,2 vai 3,vai pirmaas imprezas,taapat buus nojaatas un prasiisiis tik pat,ja ne vairaak ieguldiijumus.
Bet ja savediisi kaartiibaa to Mazdu,tev buus rets,jaudiigs,labaako tradiiciju old school eksemplaars,un kluba biedri tevi atbalstiis ar padomiem,bet ne finansiaali  |
ja tu savediisi kaartiibaa st185, tad vareesi 10 gadus braukt bez beedu. ar 323 1.8t awd pat ideaalaa kaartiibaa tu vareesi braukt no servisa uz benziintanku un atpakalj. vai tureet nopuceetu uz kumodes. tas auto nav lietojams shaadaa izpildiijumaa. kaarba nav paredzeeta taadai slodzei, kartona virsbuuve... es nez, cik ljoti mazdu miilosham ir jaabuut, lai veeleetos ar taadu braukt. _________________ ⇐ ЯƎVO ƎVOM
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
Ziņots: Otr Aug 23, 2011 9:34 am |
|
|
| ParaTr00per rakstīja: | | Keanu rakstīja: | Labs auto,njem tik ciet un cel augshaa.Jebkurs cits jap turbo 4x4,vai taa ir celica st185,vai sunny GT-R,vai evo 1,2 vai 3,vai pirmaas imprezas,taapat buus nojaatas un prasiisiis tik pat,ja ne vairaak ieguldiijumus.
Bet ja savediisi kaartiibaa to Mazdu,tev buus rets,jaudiigs,labaako tradiiciju old school eksemplaars,un kluba biedri tevi atbalstiis ar padomiem,bet ne finansiaali  |
ja tu savediisi kaartiibaa st185, tad vareesi 10 gadus braukt bez beedu. ar 323 1.8t awd pat ideaalaa kaartiibaa tu vareesi braukt no servisa uz benziintanku un atpakalj. vai tureet nopuceetu uz kumodes. tas auto nav lietojams shaadaa izpildiijumaa. kaarba nav paredzeeta taadai slodzei, kartona virsbuuve... es nez, cik ljoti mazdu miilosham ir jaabuut, lai veeleetos ar taadu braukt. |
Nu gan jau tik traki burtiski nebuus,muusdienaas ir pietiekami daudz kantoru,arii rallistu kantoru,kas kaarbas prot netikai sataisiit,bet arii pastiprinaat to izturiibu,taa kaa tas nu nebuutu noteicosjais bubulis ar ko vareetu attureet Mazdas pirkshanu.
Bet lai vai kaa,labraat dzirdeetu arii pasha autora domas par muusu paardomaam,ko tad pats ir izleemis. _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
dExIL Tikko reģistrējies

Ziņas: 2
|
Ziņots: Otr Aug 23, 2011 1:24 pm |
|
|
Es gribu nopirkt to Mazdu,paslaik vina pieder manam draugam. Vins loti maz brauc ar vinu un ja brauc tad dzineja rpm nav liekaki par 2500. Un protams tur nav viss ideali, bes es domaju ka nav tik traki ka uz tadiem modeliem, kuri visu laiku brauc ka traki. Un jebkuram auto ir savas problemas. Braukt ar to es ne gribu visu gadu garuma, bet tikai pavasari un vasara. Un es piekritu ar Keanu, ka musdienas ir iespeja uzlabot gandriz jeb ko, ja ir daudz velesanas un kaut kada nauda. Un runat par celicu man jau ir auto ar acinam (Eclipse), bet to es negribu taisit dragiem, vina man loti patik, ta ka vina ir (2.0 non turbo). Jo es loti daudz laiku patereju, lai to sataisit (uzlabot). Tur viss kas apaks parsega bija jaremonte (nomainiju dzineju, uztaisiju karbu un tt.) un tagad negribu to darbu ielikt dirs... Un sievai Eclipse patik. Bet ar so mazdu gribu braukt pa trasi,papriecinat dveseli!(Sorry par manu latv. valodu).  |
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10696 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Aug 23, 2011 1:33 pm |
|
|
| tad jau labāk kādu subaru, daaudz lētāk un mazāk problēmu, bet ja laiks un līdzekļi atļauj to visu pavilkt, tad protams ir foršāk kautko orģinālu.. |
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
Ziņots: Otr Aug 23, 2011 2:03 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | tad jau labāk kādu subaru, daaudz lētāk un mazāk problēmu, bet ja laiks un līdzekļi atļauj to visu pavilkt, tad protams ir foršāk kautko orģinālu.. |
+1
Tev jau pasham arii nav nekaada corolla,bet retais,origjinaalais MR2 turbo ar 10000 rpm.
p.s.tiku pie normaala kompresora,iepuutu,izskataas ok,pie 1.5bar veras valjaa,pie 1.4bar tur veel ciet. _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10696 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Aug 23, 2011 2:41 pm |
|
|
es nevienā brīdī neesmu teicis ka mana autoparka izvēle ir saprātīgi lēmumi vienīgais auto kas patiešām no praktiskuma attaisnoja ieguldītos līdzekļus ir krokorozijs, vieglas smiltis, gribu vēlvienu tādu  |
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

Ziņas: 421
|
Ziņots: Otr Aug 23, 2011 3:40 pm |
|
|
| Keanu rakstīja: | Nu gan jau tik traki burtiski nebuus,muusdienaas ir pietiekami daudz kantoru,arii rallistu kantoru,kas kaarbas prot netikai sataisiit,bet arii pastiprinaat to izturiibu,taa kaa tas nu nebuutu noteicosjais bubulis ar ko vareetu attureet Mazdas pirkshanu.
Bet lai vai kaa,labraat dzirdeetu arii pasha autora domas par muusu paardomaam,ko tad pats ir izleemis. |
nu... savulaik mazdas ruupniicas komandai neizdevaas iztaisiit no taa auto kautko droshi braucamu, taapeec spiedzienus "a mums tomeer izdevaas" es kaukaa tomeer rezerveeti uztveru...
par nosaukuma "kautkas origjinaals" piemeeroshanu mazda 323 - nu kamooon...
gribi kautko origjinaalu? samekle kaadu Fiat X1/9. gemorojs buus tikpat liels kaa ar mazda 313 1.8t awd, bet origjinalitaates tur buus pilna mute.
betnu ja ir miilestiiba tieshi pret 323. mazdu - tad karogs rokaa un uz priekshu. ja gribi tieshi sho auto, tad prasiit viedokli par sho auto citiem ir lieki  _________________ ⇐ ЯƎVO ƎVOM
|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
|
|
|
 |
liiguciiccc Brigadieris

Ziņas: 304 Atrašanās vieta: Ķekava, Rīga
|
Ziņots: Otr Aug 23, 2011 5:58 pm |
|
|
Par to kaarbas probleemu bija kkaa taa, ka vinjai der Celica AWD kaarba or smth. Tad ja uzliek taadu viss esot chotka un nekaada vaina auto.
Protams, ka jebkursh auto buus meesls, ja tam pienaaciigi netiks sekots liidzi. _________________ Celsim augstāk nevis rokas, bet līmeni...
|
|
|
|
 |
|
 |
FORUM
-> Mazda |
Laiks ir: GMT - 10 stundas
|
| Lapa 1 no 1 |