Ziņas: 10696 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
Ziņots: Tre Dec 17, 2008 3:51 pm
nez, esmu atskatiijies tos stulbos fordus, negribu vairs redzeet.. VISMAZ katra 20-taa mashiina ir ford mustangs. mums pie maajasp iemeram no 40 mashiinaam 3 ir ppeedeejaa kuzava ford mustang kabrioleti. vecie arii daudz. veeeeee.....
Manam pirmajam SC400 nu ir pievienojies brālītis - ģimenes pieaugums tā teikt
Jaunākais brālis ir 2 gadus jaunāks, ar mazāku nobraukumu un šādām tādām citām atsķirībām, bet princips tas pats
Šāds nu viņš man ir pamata variantā - sāku pamazām būvēt augšā - tehniski viss kārtībā, tomēr ir plāns pret jaunām daļām mainīt visu, ko varēšu nomainīt un paralēli darboties ar vizuālo pusi.
Jaunākais brālis ir 2 gadus jaunāks, ar mazāku nobraukumu un šādām tādām citām atsķirībām, bet princips tas pats
Šāds nu viņš man ir pamata variantā - sāku pamazām būvēt augšā - tehniski viss kārtībā, tomēr ir plāns pret jaunām daļām mainīt visu, ko varēšu nomainīt un paralēli darboties ar vizuālo pusi.