par to ka tu saki ka nav nekadasp ieredzes tad labak dod citiem! ja ta dariis visaas jomaas tad neko nemaaceeesi ... gribu pats un vienigi pats krat pieredzi krasot macities.. jo vairak maceshu darit pats jo letak man nakotnee sanaaks, nevajadzes viskkur vest utt..
nekas, sanaks suudiigi.. sanaaks.. no kludam macishos !
gruntij jabut kkadai specialai vai krasai? vai var iztikt ar vienalga kadu?
par to ka tu saki ka nav nekadasp ieredzes tad labak dod citiem! ja ta dariis visaas jomaas tad neko nemaaceeesi ... gribu pats un vienigi pats krat pieredzi krasot macities.. jo vairak maceshu darit pats jo letak man nakotnee sanaaks, nevajadzes viskkur vest utt..
nekas, sanaks suudiigi.. sanaaks.. no kludam macishos !
gruntij jabut kkadai specialai vai krasai? vai var iztikt ar vienalga kadu?
Esmu krāsojis pats, smilšu strūklas ja tev nav to vari uztaisīt pats, ja tev ir kompresors, to var uztaisīt ar uguns dzēšamā aparāta palīdzību, bet ja gribas vairāk pačakarēties ar smilšpapīru noberz visu nost, tas ar grunti un pārdodas krāsa baloniņos ar kuru nopūt disku un viss gatavs...
Nesaprotu- kapēc uzreiz jāstrūklo? Varbūt viņi nav tik sūdīgi un var izlīdzēties ar smilšpapīru un špakteli? Ja pirksi krāsu flakonos tad ieteicams ņemt viena ražotāja izstrādājumus, ir gadījies ka paņem grunti no viena krāsu no otra un beigās krāsojot sāk krāsu celt augšā