| Autors |
Vēstule |
7even Brigadieris

Ziņas: 485 Atrašanās vieta: Kegums, Riga
|
|
|
|
 |
pr86 Brigadieris

Ziņas: 404 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
7even Brigadieris

|
Ziņots: Sest Aug 30, 2008 6:40 pm iii |
|
|
| cik es skatijos, forumos, ir iespeja nokrasot vel letak, tikai caur klubiem, piemeram bembistiem... |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Sest Aug 30, 2008 7:03 pm |
|
|
huljigankaam oranzhus diskus arii pa 30 nokraasos bet jaa. cik esmu prasiijis, tad 120-150 |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Sv Aug 31, 2008 8:02 am |
|
|
| nu 90 toch ir limonaade. par taadu cenu stipri apshaubiitu kvalitaati.. |
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
|
|
|
 |
7even Brigadieris

|
Ziņots: Sv Aug 31, 2008 11:38 am :) |
|
|
| Nju principa skaidrs, ka ar to krasosanu ir, ja gribi ko normalu dabut, tad cena svarstas no 180-250, kautkur 50 ls disks, visu dzivi esmu nemjies ar tam krasosanam, bet kautka ar lietiem diskiem neesmu stradajis, principa var pameiginat... |
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Sv Aug 31, 2008 1:28 pm |
|
|
| precizeeshu, ka 90ls manaa uztveree nav nieciiga nauda, lai kaadiem piishljiem neliekas, ka taa domaaju. mana doma ir taada, ka muusdienaas par 90ls nokraasot 4 diskus kvalitatiivi iespeejams NAV!! uzskatu, ka kaa minimums ar 200ls jaareekjinaas taadam pasaakumam. paagaasho ziem' nokraasoju 4 15niekus + redeli 5ciitim pa 180ls, pie paziistama un uzticama meistara... |
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
Ziņots: Sv Aug 31, 2008 8:17 pm |
|
|
| Vikmanis rakstīja: | | precizeeshu, ka 90ls manaa uztveree nav nieciiga nauda, lai kaadiem piishljiem neliekas, ka taa domaaju. mana doma ir taada, ka muusdienaas par 90ls nokraasot 4 diskus kvalitatiivi iespeejams NAV!! uzskatu, ka kaa minimums ar 200ls jaareekjinaas taadam pasaakumam. paagaasho ziem' nokraasoju 4 15niekus + redeli 5ciitim pa 180ls, pie paziistama un uzticama meistara... |
nu redz ...un kvalītāte tevi apmierināja?
bet noteikti pa čomam 180ls..nebūtu čoms ta vel piemestu |
|
|
|
 |
Filipsons Vietējais

Ziņas: 287 Atrašanās vieta: Canada
|
Ziņots: Sv Aug 31, 2008 9:55 pm Diski |
|
|
| Reāli nafig krasot pa tādu naudu ja var paķert jaunus ,agrak bija mode visu atjaunot tagad letak nopirk jaunu !Nav vair CCCP !!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Wolfsheim21 Jauniņais

Ziņas: 11
|
|
|
|
 |
7even Brigadieris

|
|
|
|
 |
Filipsons Vietējais

Ziņas: 287 Atrašanās vieta: Canada
|
Ziņots: Otr Sep 02, 2008 10:53 pm Re: Diski |
|
|
| Wolfsheim21 rakstīja: | | Slaists rakstīja: | | Reāli nafig krasot pa tādu naudu ja var paķert jaunus ,agrak bija mode visu atjaunot tagad letak nopirk jaunu !Nav vair CCCP !!!!!!!!!!!!! | Jaunus Type R diskus diezvai pa 150Ls dabuusi!  |
Ķipa Type R diski ir nearali smuki un labāki par viņiem nav !!!  |
|
|
|
 |
7even Brigadieris

|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Tre Sep 03, 2008 9:50 am |
|
|
iemet kaadas bildes kad nokraasos. mazums, mosh normaals gals buus kur citiem diskus kraasot.
slaists : ir automobilji, kuriem orgjinaalie diski izskataas labi, tikai kraasa prasaas savaadaaka. ne visiem piestaav aftermarket diski.
un man type-r diski patieshaam liekaas vieni no skaistaakajiem ko tai mashinai var uzlikt, lai pieklaajiigs un labs vizuaalais buutu. |
|
|
|
 |
|