japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Lieto disku krasoshana???
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Vizuālie uzlabojumi
Autors Vēstule
7even
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 485
Atrašanās vieta: Kegums, Riga

ZiņaZiņots: Piek Sep 05, 2008 6:47 pm   :)  
cena paliek mazaka, sarunaju par 75Ls, paskatisimies, kas no ta iznaks, ja vispar kautkas iznaks :?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Okt 28, 2008 1:34 pm   Re: :)  
7even rakstīja:
cena paliek mazaka, sarunaju par 75Ls, paskatisimies, kas no ta iznaks, ja vispar kautkas iznaks Confused

kaa beidzaas pasaakums? man ir interese vecos diskus nokraasot (2 tonjos, melns vidus, sudraba plaukts). tik domaju vai ir verts, vai labak pirkt jaunus diskus :/
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
soulfreak
motorists

Ziņas: 4291
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Otr Okt 28, 2008 1:42 pm   Re: :)  
BriinumsBo rakstīja:
7even rakstīja:
cena paliek mazaka, sarunaju par 75Ls, paskatisimies, kas no ta iznaks, ja vispar kautkas iznaks Confused

kaa beidzaas pasaakums? man ir interese vecos diskus nokraasot (2 tonjos, melns vidus, sudraba plaukts). tik domaju vai ir verts, vai labak pirkt jaunus diskus :/

labāk jau atstāj vecos priekš nodrillēšanas ziemai un nopērc kādu smuku komplektu ar VOLK Racing diskiem Wink

Brigadieris

Ziņas: 485
Atrašanās vieta: Kegums, Riga

ZiņaZiņots: Otr Okt 28, 2008 7:08 pm   heh  
man ar tiem diskiem sanaca drusku piebremzet, pagaidam nav laika tai krasosanai, prieks ziemas diski man nav vajadzigi, jo mans zvers pa ziemu nebraukaa, par to krasosanu varu pajautat tam chalim un iedot emailu...
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Otr Okt 28, 2008 8:46 pm   Re: :)  
BriinumsBo rakstīja:
7even rakstīja:

labaak jau tochna jaunus. tev vinji normaali pakalpojushi un nokraasoshana iipashi neliidzees. nav jau vinji mega lielie, kuru deelj buutu teereet 3dalju summas ko jauni maksaa...
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Dj_Atoms
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 8
Atrašanās vieta: Liepaja

ZiņaZiņots: Sest Jan 17, 2009 1:40 pm    
nu liepajas raj ir viens calis kas masinai kkrkur ap 50 kraso 4 diskus , ir loti normali man patik , sudraba krasa, pie mums vedusi montet vina krasotos disku ir forsi (ar pulvera krasu krasoti ja pareizi sapratu) diski izskatas ka tikko no rupnicas atnakusi.
pirms kada menesa vins manus rollera diskus nokrasoju isti masinas jaw naw bet tas pac aluminija viglmetala disks jaw ira Laughing, ieliksu dazas pic Smile
Arrow

pirmaa bilde tadi bija...:

un tadus vins nokrasoja: Arrow

ceru ka kadam busu palidzejis Smile
viciic
Z driver

Ziņas: 28

ZiņaZiņots: Tre Feb 04, 2009 2:28 pm    
Vajadzīgs padoms - vai diskus šādā stāvoklī ir iespējams nokrāsot tā, lai tie izskatītos daudz maz normāli? Vai varbūt tur ir vajadzīgs kas vairāk, kā tikai krāsošana? Ja godīgi pirmo reizi dzīvē redzu diskus tādā stāvoklī. Kas varētu būt par cēloni tādam izskatam? Varbūt vienkārši ļoti sliktas kvalitātes diski?

Taču izmērs ir R20 Smile

Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Feb 04, 2009 2:48 pm    
Kas ar tiem diksiem ir dariits? Izksatas kad vinji kaut kur peldejushi... Jaskatas taaa huinja cik dzili metaalaa ieedusies, paraadi kadam metaljugam visdrizaak Smile

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Feb 04, 2009 2:50 pm    
smuki diski, bet kautkaads ljevijs puveklis iemeties :/
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
mp_ice
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 360
Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga

ZiņaZiņots: Tre Feb 04, 2009 3:24 pm    
Ķirmis iemeties!!! Galvenais turi tālāk no auto, lai tajā neiemetas Laughing
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Feb 04, 2009 3:25 pm    
mp_ice rakstīja:
Ķirmis iemeties!!! Galvenais turi tālāk no auto, lai tajā neiemetas Laughing

Kaa lai disku tur talaak no auto? Laughing Var tak nopuleet man liekas ne ?

mp_ice
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 360
Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga

ZiņaZiņots: Tre Feb 04, 2009 3:32 pm    
Tur pulēšana nelīdzēs, man liekas ka vienkārši alumīnijs sācis oksidēties un plēš to laku kopā. Jātīrā laka nost jātiek vaļā no oksīda un tad atkal jāmēģina pulēt. Var arī nesanākt vairs tik smuks un gluds, viss atkarīgs cik traki tas alumīnijs būs saēsts.
soulfreak
motorists

Ziņas: 4291
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Tre Feb 04, 2009 3:33 pm    
karoč, ar tiem diskiem viss ir slikti Laughing man Del Soulam ar diskiem bij tāda šaize! Tur ir tā, ka pulēts alumīnijis ir pārklāts ar afigennāko lakas slāni, kas ir mega izturīgs, bet uz kantēm viņš anyway neturās pietiekami labi un ilgi. Ja kanti uzsit pa bordi un dabūn sāli iekšā, tad tāds ir rezultāts!!! Nost to laku dabūt ir slima suņa murgi Mad

Ziņas: 28

ZiņaZiņots: Tre Feb 04, 2009 4:48 pm    
Paldies par viedokļiem Smile man jau ar likās, ka tur kaut kāda ķīmiskā reakcija ir bijusi Laughing
kraZz
kosmonauts

Ziņas: 716

ZiņaZiņots: Tre Feb 04, 2009 6:02 pm    
viciic rakstīja:
Paldies par viedokļiem Smile man jau ar likās, ka tur kaut kāda ķīmiskā reakcija ir bijusi Laughing

nu ja sāls ar aluminiju Laughing
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Vizuālie uzlabojumi Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Lapa 2 no 5

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv