japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

kompresors a.k.a. supercharger

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi
Autors Vēstule
[E]
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 43

ZiņaZiņots: Tre Mai 16, 2007 6:45 pm   kompresors a.k.a. supercharger  
Nu gudrie prāti stāstiet kapēc labāks/sliktāks par turbo?
Kas ar eļļo�anu? vai arī nepiecie�ams domāt ko ar ēļļo�anu darīt tāpat kā turbo liekot?

�obrīd skatījos ir divi baigie brandi kas manam motorītim taisa
JacksonRacing un Rotrex, pēdējo ir iespējams vēl uztaisīt niknāku uzliekot citas vārpstas.
Rotrex ir tipa kompresors bet otrā pusē ir turbīna, tipa ļoti advancēts superčārd�eris.

kas sanāk ar kondicionieri, man nāktos no tā �ķirties ja lieku supad�āģeri ? Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
[E]
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Tre Mai 16, 2007 7:19 pm    
par eļļoanu jautājums atkrīt
vajag
sato
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 97

ZiņaZiņots: Tre Mai 16, 2007 7:23 pm    
es saubos ka tev vajadzetu skirties no kondicioniera jo tas ir orginalais kits tur es domaju ka civeki ir ierekinajusi ka masinai ir kondicionieris Laughing Laughing jo tur varetu but ka pa visu ir padomats Laughing Laughing
[E]
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Tre Mai 16, 2007 7:32 pm    
nu itam kondicionieris nāca kā "opcija" pa papildus cenu, standartā nenāk.
sato
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 97

ZiņaZiņots: Tre Mai 16, 2007 7:37 pm    
es domaju ka tas ir domats ka ar kondicionieri vai ari vis tiesam stiprinas kondicioniera vietaa bet mans but domat ka taa nevajadzetu but jo hondam jau kondicionierris nak tak ari standarta komplektacija vai es kautkur kludos Laughing
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Cet Mai 17, 2007 12:20 pm    
ar kompresoru buus daudz mazaak klapatu nekaa ar motoru kuram uzlikta turbiina. nebuus turbobedres, tas ir vienmeeriiga jaudas padeve. iisi sakot buus daudz mazaak galvassaapju.
Jacksonracing ir tas kuru tu gribi zicon_rambo.gif lasiits diezgan daudz par vinju un varu teikt to, ka anglji ir monstri Smile un izstraadaajushi tieshaam labu produktu.

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Piek Mai 08, 2009 12:07 pm    
pielasot pareizo kompresoru tiek ieguuta vienmeeriiga jauda jau no zemiem apgriezieniem. protams ir atshkjiriibas starp dazhaatiem kompresoru tipiem un vaidzetu pastudeet kas iisti nepiecieshams un kaads ir plaanotais spiediens pirms stuteet augshaa.
kondicionieri vai chardzheru? nesaprotu kaa cilveeki brauc ar tiem ledusskapjiem uz ratiem, es labaak logu valjaa un vairaak jaudas Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi Laiks ir: GMT - 9 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv