| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10695 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Mar 22, 2010 2:45 pm Kloķvārpstas slīpēšana |
|
|
| Kur var nosliipeet klokjeni un cik tas maksā? Cik sapratu pēc rallijakluba remonta atskaitēm man kloķvārpsta noslīpēta uz dažādiem izmēriem.. |
|
|
|
 |
mp_ice Brigadieris

Ziņas: 360 Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga
|
|
|
|
 |
pr86 Brigadieris

Ziņas: 404 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
admin karalis

Ziņas: 32
|
Ziņots: Pir Mar 22, 2010 10:07 pm Re: Kloķvārpstas slīpēšana |
|
|
| pr86 rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | | Kur var nosliipeet klokjeni un cik tas maksā? Cik sapratu pēc rallijakluba remonta atskaitēm man kloķvārpsta noslīpēta uz dažādiem izmēriem.. |
Tu vnk postus kraaj ka tik debiilus jautaajumus uzdod? Tu kaut vai man vienreiz pajautāji?  |
tu teici ka nah to shkjiibo dazhaadi sasliipeeto suudu negribi aiztikt un vaig tak forumaa noderiigu info.. |
|
|
|
 |
desa salami

Ziņas: 500
|
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10695 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Mar 23, 2010 10:24 am |
|
|
jee, es arii zinu paris ielas riigaa - Briiviibas iela, Valdemaara iela, Matiisa iela, avotu iela, aa un Lienes iela !
Gaujas ielaa vieniigo iestaadi zinu Gaujas 15.
karoch klokjenei ir dazhaadi izmeeri sasliipeeti. (nav teikts ka aprautas shaales, bet gan jau ka ir, normaali tosols paciemojaas..) shur tur ir pirmais izmeers, shur tur 3.. JAA, taa ir.. kopaa no ruupniicas naak 5 izmeeru shaales. tad cik vareetu maksaat visu nosliipeet uz ~3 izmeeru? par pamatnieceem iet runa. klanju izmeeri nav vispaar zinaami  |
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Otr Mar 23, 2010 11:45 am |
|
|
Par klokjeni cenu nezinu,bet man pa galvas slipeshanu bija 8ls, un choms virpojaa vaboles motoram galvas 4gb lai var lielaaku virzuli iebaazt un samaksaaja 15ls
P.s Shodien braukshu tieshi uz turieni, ja neaizmirsiishu tad pajautaashu!!! _________________ Back To Back Team
|
|
|
|
 |
robis.robis Vietējais

Ziņas: 207 Atrašanās vieta: rīga, ogre
|
|
|
|
 |