japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Kartera atgāzes izpūtējā
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi
Autors Vēstule
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Pir Sep 29, 2008 12:11 pm    
hmm, biju pie paratr00per, vinjam buuveejas mr2 ar importētu japānas 3sgte dzinēju (3paaudzes dzinējs), kam jau stock nāk kautkāds filtrs/kanniņa (uz st205 arī esot), tur kādas 3 vai 4 izejas, diezgan sarežģīta sistēma izskatās, nebija laiks iedziļināties..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
kraZz
kosmonauts

Ziņas: 716

ZiņaZiņots: Pir Sep 29, 2008 11:07 pm    
ja tas atiecas no 300hp uz augšu..tad man nav ko satraukties...bet kad es paspaidu gāzes pedāli tā dziļāk tad man ar smird pēc kaut kā deguša Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BrX
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 56
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Tre Okt 01, 2008 11:30 am    
BriinumsBo rakstīja:
hmm, biju pie paratr00per, vinjam buuveejas mr2 ar importētu japānas 3sgte dzinēju (3paaudzes dzinējs), kam jau stock nāk kautkāds filtrs/kanniņa (uz st205 arī esot), tur kādas 3 vai 4 izejas, diezgan sarežģīta sistēma izskatās, nebija laiks iedziļināties..

Varbūt varat kaut kādas bildes sataisīt ar to visu brīnumsistēmu. Tā tīri intereses pēc.

iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Okt 01, 2008 12:57 pm    
BrX rakstīja:
BriinumsBo rakstīja:

Varbūt varat kaut kādas bildes sataisīt ar to visu brīnumsistēmu. Tā tīri intereses pēc.

ah baac, pavisam piemirsu, fochuks man tupeeja mashiinaa un neko taa arii nesabildeeju :/ paratr00per dziivo aiz kjekavas, veel 10km pa granti.. kameer man nebuus atpakalj normaalaas atsperes, diezvai braukshu, tur veel debiili kvadraciklisti neesaajas un mauc akmenjus virsuu (naakamreiz gulees kruumos sukas).. bet paprasiishu trooperam lai sabildee!
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2
Lapa 2 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv