japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Kaķis uz auto ? zb

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars
Autors Vēstule
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 10:34 am   Kaķis uz auto ? zb  
Smile nu man kaimiņš sūdzās ka visu laiku kaķi skrāpē viņam auto, kāpj uz jumta kapota, nu man ari ir gadījies ka uzkāpj, un tā normāli,

stāts

braucu jau vakara vedu mājā vienu jauku cilvēku , piebraucu pie padjika, kaut ko vel runajos auto rūc vis notiek , hu*aks kaķis uzlec uz kapota psc un vēl skatās pa logu acīs , nu pilnīgs čau LaughingLaughingLaughing nost arī negribēja kāpt, tāds monstrs Laughing

nu tad tā vai kāds zin kādu veidu kā novērst kaķa gulēšanu uz auto ? nu par to stāsta kaķi nerunāsim tur ir bezcerīgs variants vienīgi gaisene varētu palīdzēt , bise Laughing

Ziņas: 10694
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 10:37 am    
Citāts:
hu*aks kaķis uzlec uz kapota psc un vēl skatās pa logu acīs

blj taa noreecos :DDD

nu hz, laikam neko nepadariisi. maneejam ar taada mode. ja nomazgaaju auto, tad uzreiz forshi paarstaigaa paari visam. ja izsuucu salonu, ta shis pastaigaajis tiko pa dubljiem pa taisno ielec salonaa un atstaaj "peedinjas" Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Seisis
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 530
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 5:19 pm    
Man kaimiņš ar gaiseni apšāva visus kaķus,jo viņam nervi neizturēja,uz tiko pārkrāsotas ,mašīnas savilka lielas švīkas kaputā un jumtā!
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 6:02 pm    
BriinumsBo rakstīja:
Citāts:
hu*aks kaķis uzlec uz kapota psc un vēl skatās pa logu acīs

blj taa noreecos :DDD

nu hz, laikam neko nepadariisi. maneejam ar taada mode. ja nomazgaaju auto, tad uzreiz forshi paarstaigaa paari visam. ja izsuucu salonu, ta shis pastaigaajis tiko pa dubljiem pa taisno ielec salonaa un atstaaj "peedinjas" Laughing

Tad ir tikai 1variants 5squeeze.gif Laughing

Rinco
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 260

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 8:43 pm    
nu blja man vienreiz bija viens labaaks gadiijums ziemaa Laughing Saaku braukt no pagalma aara peekshnji kkaada afigenaa skanja no motora izkaapu paskatiijos nekaa nav. Peec laika iedegaas akumulatora lampinja sapratu ka siksna notruukusi vai kkas taml. Naakamajaa riita pacelju haubi skatos vis pilns ar spalvaam Laughing Izraadaa koshaks bija ieliidis motoraa sildiities un kaa saaku braukt vinju siksnaa ieraava Laughing peec apm 3 dienaam uzradaas peec paikas, bet nu gruuti bija pateikt kas tas par nezveeru, saakumaa bija balts a tad pilniigi melns, izpluukaats Mr. Green tagad gan kaadu laiku neesmu redzeejis Laughing
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Cet Mai 15, 2008 8:26 am    
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

labs Laughing diezin vai kads vel lidis tava motor telpa sildiities Laughing

Ziņas: 10694
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Mai 15, 2008 9:41 am    
man choms vienu kakji netiishaam aptina bobikam ap pusasi..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
See ya
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 136
Atrašanās vieta: RĪGA

ZiņaZiņots: Pir Dec 08, 2008 11:49 pm    
Rinco rakstīja:
nu blja man vienreiz bija viens labaaks gadiijums ziemaa Laughing Saaku braukt no pagalma aara peekshnji kkaada afigenaa skanja no motora izkaapu paskatiijos nekaa nav. Peec laika iedegaas akumulatora lampinja sapratu ka siksna notruukusi vai kkas taml. Naakamajaa riita pacelju haubi skatos vis pilns ar spalvaam Laughing Izraadaa koshaks bija ieliidis motoraa sildiities un kaa saaku braukt vinju siksnaa ieraava Laughing peec apm 3 dienaam uzradaas peec paikas, bet nu gruuti bija pateikt kas tas par nezveeru, saakumaa bija balts a tad pilniigi melns, izpluukaats Mr. Green tagad gan kaadu laiku neesmu redzeejis Laughing

LaughingLaughingLaughing PSC shitaa es bikses pielaidiishu Laughing
soulfreak
motorists

Ziņas: 4423
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Otr Dec 09, 2008 10:31 am    
ar tiem kaķiem ir traki, man draugam uz Boxtera jumta šķūnīti pa ziemu bij tā patusējuši kaķi, ka ar ķemmi varēja visu dienu kasīt nost spalvas Evil or Very Mad
pašam vienreiz sanāca interesanta situācija, kad biju svaigi pārkrāsojis savu Del'a'Soul'u, piebraucis pie mājas... aizgāju līdz dzīvoklim, pēc kāda laiciņa nejauši uzmetu acis auto pa logu Shock skatos, divas, aptuveni 5 gadus vecas sīkaļas rāpjas man uz kapota new_shocked.gif new_shocked.gif new_shocked.gif
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv