japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Kad nosmird eļļa..

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars
Autors Vēstule
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10694
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Piek Feb 06, 2009 1:40 am   Kad nosmird eļļa..  
Tātad. šodien peec kaadiem 10 apljiem (alfas lielaakajaa aplii), sliidot ar pirmo robu Mr. Green un pectam vienu lielaaku liikumu, apstaajos un bishkji, ljoti minimaali, bet tomeer, nosmirdeeja ellja. elljas temperatuura bija ap 115 C°.
kas vareeja notikt un kaados gadiijumos tas notiek? kaada bliive izspiesta? kautkur noteikti kautkas tak aizgajis garaam :/
ehh un jaa, laikam vaarsti nedaudz skaljaaki palikushi, varbuut arii nee, vnk labi ieklausoties var sadzirdeet no salona pie 1500rpm Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
soulfreak
motorists

Ziņas: 4423
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Piek Feb 06, 2009 8:54 am    
Baigi nesaprotu, kas un kapec tur nosmirdeja, jo Tev tak motoram nesen bij kapitalais remonts Confused

Ziņas: 716

ZiņaZiņots: Piek Feb 06, 2009 9:25 am   Re: Kad nosmird eļļa..  
BriinumsBo rakstīja:
Tātad. šodien peec kaadiem 10 apljiem (alfas lielaakajaa aplii), sliidot ar pirmo robu Mr. Green un pectam vienu lielaaku liikumu, apstaajos un bishkji, ljoti minimaali, bet tomeer, nosmirdeeja ellja. elljas temperatuura bija ap 115 C°.
kas vareeja notikt un kaados gadiijumos tas notiek? kaada bliive izspiesta? kautkur noteikti kautkas tak aizgajis garaam :/
ehh un jaa, laikam vaarsti nedaudz skaljaaki palikushi, varbuut arii nee, vnk labi ieklausoties var sadzirdeet no salona pie 1500rpm Smile

hhvz par vārstiem bet kad es vandod man ella pil uz izputēja no turienes kur nāk pusasis ara Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Piek Feb 06, 2009 9:33 am   Re: Kad nosmird eļļa..  
kraZz rakstīja:
BriinumsBo rakstīja:

hhvz par vārstiem bet kad es vandod man ella pil uz izputēja no turienes kur nāk pusasis ara Laughing

paskaties cik tev kaarbaa ellja palikusi Mr. Green

nu es ar iedomaajos, ka varbuut man no sapistajaam stuures pastiprinaataaja trubaam kautkur ellja traapiijusi virsuu, bet diezvai. peec darab jaaiet pacholeet kas motortelpaa daraas :/
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Piek Feb 06, 2009 9:35 am    
soulfreak rakstīja:
Baigi nesaprotu, kas un kapec tur nosmirdeja, jo Tev tak motoram nesen bij kapitalais remonts Confused

kapitaalais vispaar kautkaada lazha. reaali tika nomainiiti gredzeni, shaales, un kkaadi siikumi. vaarsti kaa klabeja taa klab, varbut pat skaljaak (jaa tie pashi ko tu toreiz statoilaa nevareeji sadzirdeet, man ir uuberdzirde Laughing)
soulfreak
motorists

Ziņas: 4423
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Piek Feb 06, 2009 9:37 am    
BriinumsBo rakstīja:
soulfreak rakstīja:

kapitaalais vispaar kautkaada lazha. reaali tika nomainiiti gredzeni, shaales, un kkaadi siikumi. vaarsti kaa klabeja taa klab, varbut pat skaljaak (jaa tie pashi ko tu toreiz statoilaa nevareeji sadzirdeet, man ir uuberdzirde Laughing)

mnjāāā... es nevarēju sadzirdēt Tavējos, jo manējie grab tā kā vecam MTZ Mr. Green pareizāk sakot, tie man nebij vārsti gluži kas grabēja, bet gan fakinais OCV Confused

Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv