|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10694 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Feb 06, 2009 1:40 am Kad nosmird eļļa.. |
|
|
Tātad. šodien peec kaadiem 10 apljiem (alfas lielaakajaa aplii), sliidot ar pirmo robu un pectam vienu lielaaku liikumu, apstaajos un bishkji, ljoti minimaali, bet tomeer, nosmirdeeja ellja. elljas temperatuura bija ap 115 C°.
kas vareeja notikt un kaados gadiijumos tas notiek? kaada bliive izspiesta? kautkur noteikti kautkas tak aizgajis garaam :/
ehh un jaa, laikam vaarsti nedaudz skaljaaki palikushi, varbuut arii nee, vnk labi ieklausoties var sadzirdeet no salona pie 1500rpm  |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Feb 06, 2009 9:33 am Re: Kad nosmird eļļa.. |
|
|
| kraZz rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | Tātad. šodien peec kaadiem 10 apljiem (alfas lielaakajaa aplii), sliidot ar pirmo robu un pectam vienu lielaaku liikumu, apstaajos un bishkji, ljoti minimaali, bet tomeer, nosmirdeeja ellja. elljas temperatuura bija ap 115 C°.
kas vareeja notikt un kaados gadiijumos tas notiek? kaada bliive izspiesta? kautkur noteikti kautkas tak aizgajis garaam :/
ehh un jaa, laikam vaarsti nedaudz skaljaaki palikushi, varbuut arii nee, vnk labi ieklausoties var sadzirdeet no salona pie 1500rpm  |
hhvz par vārstiem bet kad es vandod man ella pil uz izputēja no turienes kur nāk pusasis ara  |
paskaties cik tev kaarbaa ellja palikusi
nu es ar iedomaajos, ka varbuut man no sapistajaam stuures pastiprinaataaja trubaam kautkur ellja traapiijusi virsuu, bet diezvai. peec darab jaaiet pacholeet kas motortelpaa daraas :/ |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Feb 06, 2009 9:35 am |
|
|
| soulfreak rakstīja: | Baigi nesaprotu, kas un kapec tur nosmirdeja, jo Tev tak motoram nesen bij kapitalais remonts  |
kapitaalais vispaar kautkaada lazha. reaali tika nomainiiti gredzeni, shaales, un kkaadi siikumi. vaarsti kaa klabeja taa klab, varbut pat skaljaak (jaa tie pashi ko tu toreiz statoilaa nevareeji sadzirdeet, man ir uuberdzirde ) |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Piek Feb 06, 2009 9:37 am |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | soulfreak rakstīja: | Baigi nesaprotu, kas un kapec tur nosmirdeja, jo Tev tak motoram nesen bij kapitalais remonts  |
kapitaalais vispaar kautkaada lazha. reaali tika nomainiiti gredzeni, shaales, un kkaadi siikumi. vaarsti kaa klabeja taa klab, varbut pat skaljaak (jaa tie pashi ko tu toreiz statoilaa nevareeji sadzirdeet, man ir uuberdzirde ) |
mnjāāā... es nevarēju sadzirdēt Tavējos, jo manējie grab tā kā vecam MTZ pareizāk sakot, tie man nebij vārsti gluži kas grabēja, bet gan fakinais OCV  _________________  |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|