|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
JJ88 mini-spamer

Ziņas: 58
|
Ziņots: Sv Sep 12, 2010 9:02 pm JJ88 Impreza STI |
|
|
Nu chau visiem. Atceros ka vel pirms paaris meneshiem, traki centos uzrakstiit savu aprakstu, par toreizeejo 8 Evo, ko gandriiz izdariju, ja vien kad bija uzrakstiiti 70% , nebuutu kkas nochakareejis, un viss teksts izgaisis, kopaa ar lapu, ko es protams nesaglabaaaju, sarakstijis biju auzaas daudz...
Taatad, uz doto momentu, esmu parvietojies kopaa ar visaam naudas, biznesa un citaam lietaam uz UK, sheit tomeer tie cipari paldies dievam ir lielaaki, un nav arii vairs patstaviigas leekaashanas no LV uz RUS, LTU , EST kas uz beigaam un celjaa shausmiigi kretineeja.
Taatad, pie pasha aparaata. 2006.g Zils Subaru Impreza Wrx Sti. Panjeemu pa diezgan letaam naudaam, bet nu , apdroshinaashana sheit Uk gan nav medusmaize, un ja braukshu kadreiz atpakalj uz Lv, tad shii noteikti nebuus taa mashiina, kurai es butu gatavs maksaat naudu par stures likshanu uz otru pusi...
Jauda: 320Zs 370Nm (Prodrive Kits)
Kraasa: Orgjinaali Zila
Nobraukums: 45tukst. juudzes
Vecais saimnieks nekaadas dizhaas modifikaacijas shim Stienim licis nav, bet pa shiem gadiem saglabaajies ir ljoti labi, pienjemsim kad ieseedos shajaa mashiinaa, bija juutama atshkjiirba , neka taada pasha gada Latvijas Stieni, te laikam vinjiem nav tik daudz to iespeeju kur vinjus jaat... bet shaa vai taa, ir liels truukums organismaa pec Evo, jo tomeer, kaut arii Evo bija 2 gadus vecaaks, par sho pashreizeejo Stieni, tomeer sirdi sildija vairaak... Cereeshu ka ar sho Stieni sadziivoshu labi un jau peec kaada laika (naakosha gada saakumaa) vareetu jums atradiities.
btw - diezgan pretiigi ir saakt braukt ar stuuri labajaa pusee... man vismaz ljoti kretineeja saakumaa, tagad jau ir ok.
Driizumaa atradiishu fotograafu, kas sho Stieni safochees pa skaisto, jo pagaidaam ir paaris ziepju trauku bildes... Izsakaam viedokljus, paarmetumus, varbuut kaadus ieteikumus ko un kaa
Pagaidaam tuvakaa doma ir nomainiit benkjus uz kaut ko patiikamaaku, savadaak tie orgjinaalie Sti seedeklji man galigii nepatiik.
 |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10694 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Sv Sep 12, 2010 10:43 pm |
|
|
| cik tad taa apdroshinaashana sanaak? 10 gadus vecaakam subaaram droshvien veel vairaak? |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
JJ88 mini-spamer

|
Ziņots: Pir Sep 13, 2010 1:45 am |
|
|
Vispaar kopumaa bija nenormaals pisiens sheit UK , tieshi ar apdroshinaashanu... Latvijaa tas ir x5 mazaaks, nu saliidzinoshi.
Tuvu pie 2tukst. £ , nekaada medusmaize nebija, te vinjiem to aspektu ir tik daudz ka apd*£sties var. |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Sep 13, 2010 8:16 am |
|
|
kad skatiijos 4x4 celicas kas UK tirgojaas pa 300GBP, man teica ka pati apdroshinaashana maksaa 3k
jaa benkjus nomaini, man ar subaru interjers liekas taads nekaads :/ |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
|
|
|
 |
JJ88 mini-spamer

|
Ziņots: Pir Sep 13, 2010 4:01 pm |
|
|
| Vetal rakstīja: | tiesham 2-3K par apdroshinashanu? tas visiem jeb tikai ja tev 18 gadi?  | gadi man itkaa ir ok staazhs, 5 gadi itkaa ir ok, bet nu jaa, kad es dzirdeeju cik maksaa apdroshinaashana, man pasham zhoklis taads pustatveerts palika, jo kaa jau soulfreak mineeja , 4x4 + stienis , kuram ir beigusies garantija... taapeec arii tas cennjiks bija mazliet kosmoss...
Vetal - nu tachu atbrauc uz shejieni , paskaties, ar ko cilveeki braukaa , varu mazliet nosaukt
Ford Puma , Peugeot 207 , 106 , Fiat arabath , VW Golf( nenormaala daudzumaa) un vel visaadi shitaadi niikulji, te retajam ir normaala mashiina, ko tik tieshaam var nosaukt par mashiinu, es pat negribeetu teikt, cik tu sheit vareetu samaksaat par savu Pontiacu Soulfreaks pareiz teica, te taa arii ir, man jau bija doma, ka deelj insurance nopirkt kkaadu Ford Focus RS vai ST vai arii Type-R hondu, bet nee, tas tomeer nav mans laucinjsh un samierinaajos , nedaudz pataupot ar to apdroshinaashanu. |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Sep 13, 2010 4:27 pm |
|
|
| Vetal rakstīja: | kads sakars tam visam ar manu pontiacu  |
taads ka tev ir milziigs amerikaanju benziinrijeejs, kas kliedz peec aatras braukshanas un eksotisks izskats. jo retaaka mashiina jo vairaak kaapiitis jaamaksaa  |
|
|
|
 |
JJ88 mini-spamer

|
|
|
|
 |
|