japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

JJ88 Impreza STI
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto.
Autors Vēstule
JJ88
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 58

ZiņaZiņots: Sv Sep 12, 2010 9:02 pm   JJ88 Impreza STI  
Nu chau visiem. Atceros ka vel pirms paaris meneshiem, traki centos uzrakstiit savu aprakstu, par toreizeejo 8 Evo, ko gandriiz izdariju, ja vien kad bija uzrakstiiti 70% , nebuutu kkas nochakareejis, un viss teksts izgaisis, kopaa ar lapu, ko es protams nesaglabaaaju, sarakstijis biju auzaas daudz...

Taatad, uz doto momentu, esmu parvietojies kopaa ar visaam naudas, biznesa un citaam lietaam uz UK, sheit tomeer tie cipari paldies dievam ir lielaaki, un nav arii vairs patstaviigas leekaashanas no LV uz RUS, LTU , EST kas uz beigaam un celjaa shausmiigi kretineeja.

Taatad, pie pasha aparaata. 2006.g Zils Subaru Impreza Wrx Sti. Panjeemu pa diezgan letaam naudaam, bet nu , apdroshinaashana sheit Uk gan nav medusmaize, un ja braukshu kadreiz atpakalj uz Lv, tad shii noteikti nebuus taa mashiina, kurai es butu gatavs maksaat naudu par stures likshanu uz otru pusi...

Jauda: 320Zs 370Nm (Prodrive Kits)
Kraasa: Orgjinaali Zila
Nobraukums: 45tukst. juudzes

Vecais saimnieks nekaadas dizhaas modifikaacijas shim Stienim licis nav, bet pa shiem gadiem saglabaajies ir ljoti labi, pienjemsim kad ieseedos shajaa mashiinaa, bija juutama atshkjiirba , neka taada pasha gada Latvijas Stieni, te laikam vinjiem nav tik daudz to iespeeju kur vinjus jaat... Laughing bet shaa vai taa, ir liels truukums organismaa pec Evo, jo tomeer, kaut arii Evo bija 2 gadus vecaaks, par sho pashreizeejo Stieni, tomeer sirdi sildija vairaak... Cereeshu ka ar sho Stieni sadziivoshu labi un jau peec kaada laika (naakosha gada saakumaa) vareetu jums atradiities.
btw - diezgan pretiigi ir saakt braukt ar stuuri labajaa pusee... man vismaz ljoti kretineeja saakumaa, tagad jau ir ok.

Driizumaa atradiishu fotograafu, kas sho Stieni safochees pa skaisto, jo pagaidaam ir paaris ziepju trauku bildes... Izsakaam viedokljus, paarmetumus, varbuut kaadus ieteikumus ko un kaa Wink
Pagaidaam tuvakaa doma ir nomainiit benkjus uz kaut ko patiikamaaku, savadaak tie orgjinaalie Sti seedeklji man galigii nepatiik.

Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10694
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Sv Sep 12, 2010 10:43 pm    
cik tad taa apdroshinaashana sanaak? 10 gadus vecaakam subaaram droshvien veel vairaak?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
soulfreak
motorists

Ziņas: 4423
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Sv Sep 12, 2010 10:46 pm    
Insurance tur noteikti virs shtukas :emo:

mini-spamer

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 1:45 am    
Vispaar kopumaa bija nenormaals pisiens sheit UK , tieshi ar apdroshinaashanu... Latvijaa tas ir x5 mazaaks, nu saliidzinoshi.
Tuvu pie 2tukst. £ , nekaada medusmaize nebija, te vinjiem to aspektu ir tik daudz ka apd*£sties var.
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 6:10 am    
JJ88 rakstīja:
Vispaar kopumaa bija nenormaals pisiens sheit UK , tieshi ar apdroshinaashanu... Latvijaa tas ir x5 mazaaks, nu saliidzinoshi.
Tuvu pie 2tukst. £ , nekaada medusmaize nebija, te vinjiem to aspektu ir tik daudz ka apd*£sties var.

aha, zināma lieta Laughing es UK čaļiem pastāstīju cik LV ir insurance, šiem žoklis līdz grīdai atkārās Laughing

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 8:16 am    
kad skatiijos 4x4 celicas kas UK tirgojaas pa 300GBP, man teica ka pati apdroshinaashana maksaa 3k Laughing

jaa benkjus nomaini, man ar subaru interjers liekas taads nekaads :/
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Vetal
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 753
Atrašanās vieta: Riga - Geneva

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 8:51 am    
tiesham 2-3K par apdroshinashanu? Surprised tas visiem jeb tikai ja tev 18 gadi? Laughing

soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 9:12 am    
Vetal rakstīja:
tiesham 2-3K par apdroshinashanu? Surprised tas visiem jeb tikai ja tev 18 gadi? Laughing

tur tā insurance vairāk atkarājas no mašīnas un riska grupas, vēl jau tas, ka konkrētajam indivīdam nav vēstures UK.. karoče turbo 4x4 sporta auto, vēl pietam STi... karoče pilna programma

Specnaz

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 9:27 am    
sanak ka atbraucot uz vietas japerk un jaapdroshina kadu Fiestu 1.3D, bet mochiit ar LV registretu STi kadu gadu-divus Smile

soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 9:35 am    
Vetal rakstīja:
sanak ka atbraucot uz vietas japerk un jaapdroshina kadu Fiestu 1.3D, bet mochiit ar LV registretu STi kadu gadu-divus Smile

mazliet nesapratu... Bet nu Fiestas insurance gadā varētu būt ap 400 paundiem. Ar LV STieni gan tik pusgadu varēsi gasēt, pēc tam vari iedzīvoties smagos sodos + vēlams vienmēr turēt pa rokai prāmja biļeti, citādi sods garantēts Wink

Specnaz

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 11:10 am    
soulfreak rakstīja:
Vetal rakstīja:
mazliet nesapratu...
uzturot Fiestu, kraat sev apdr. vesturi Wink

JJ88
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 4:01 pm    
Vetal rakstīja:
gadi man itkaa ir ok Laughing staazhs, 5 gadi itkaa ir ok, bet nu jaa, kad es dzirdeeju cik maksaa apdroshinaashana, man pasham zhoklis taads pustatveerts palika, jo kaa jau soulfreak mineeja , 4x4 + stienis , kuram ir beigusies garantija... taapeec arii tas cennjiks bija mazliet kosmoss...
Vetal - nu tachu atbrauc uz shejieni , paskaties, ar ko cilveeki braukaa , varu mazliet nosaukt
Ford Puma , Peugeot 207 , 106 , Fiat arabath , VW Golf( nenormaala daudzumaa) un vel visaadi shitaadi niikulji, te retajam ir normaala mashiina, ko tik tieshaam var nosaukt par mashiinu, es pat negribeetu teikt, cik tu sheit vareetu samaksaat par savu Pontiacu Twisted Evil Twisted Evil Soulfreaks pareiz teica, te taa arii ir, man jau bija doma, ka deelj insurance nopirkt kkaadu Ford Focus RS vai ST vai arii Type-R hondu, bet nee, tas tomeer nav mans laucinjsh un samierinaajos , nedaudz pataupot ar to apdroshinaashanu.
Vetal
Specnaz
Specnaz

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 4:18 pm    
kads sakars tam visam ar manu pontiacu Shock

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 4:27 pm    
Vetal rakstīja:

taads ka tev ir milziigs amerikaanju benziinrijeejs, kas kliedz peec aatras braukshanas un eksotisks izskats. jo retaaka mashiina jo vairaak kaapiitis jaamaksaa Laughing
JJ88
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Pir Sep 13, 2010 4:33 pm    
BriinumsBo rakstīja:
Vetal rakstīja:

taads ka tev ir milziigs amerikaanju benziinrijeejs, kas kliedz peec aatras braukshanas un eksotisks izskats. jo retaaka mashiina jo vairaak kaapiitis jaamaksaa Laughing
true true. Smile
Tur buutu ap 5k neskatoties uz tavu staazhu u.t.t Wink
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto. Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Lapa 1 no 3

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv