| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10694 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Aug 27, 2009 4:22 pm |
|
|
pantera es itkaa varetu braukt.. bet ne ar savu benziina izlietni  |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

Ziņas: 2108
|
|
|
|
 |
Ilze mini-spamer

Ziņas: 56
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Aug 28, 2009 11:31 am |
|
|
es buushu "mazais"  |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Aug 28, 2009 1:53 pm |
|
|
| Vetal rakstīja: | Mekleju tehnisko mashinu, citiem vardiem, kko kur var iemest riepas  |
var meegjinaat sarunaat ar Siiko/Naziti, ka riepas uz treilera piesien blakus zetam..
ap cikiem kas domaa izbraukt? vaidzetu visiem kopistiski.. |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Sest Aug 29, 2009 10:37 pm |
|
|
| Lai arī pasākumu atkal izčakarēja lietus, G klase paspēja izbraukt un Krista ieguva godpilno otro vietu!!! atpaliekot no lietuvieša Corsa tikai par 0.06 sekundeem! Apsveicam!!! |
|
|
|
 |
roberto Vietējais

Ziņas: 169 Atrašanās vieta: Norge og Latvia
|
|
|
|
 |
Laimigaa Viesis
|
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1015
|
Ziņots: Pir Aug 31, 2009 10:54 am |
|
|
Wiiiii...vēlreiz bučas Natašai ar otro vietu G klasē Neskatoties uz to, ka pasākums tika pārtraukts, jo lija lietus, mums pasākums bija izdevies Šoreiz Kristas vārds izskanēja daudz biežāk. Pat tiesneši bija par Kristu, tas protams, nenozīmē, ka tiesneši bija uzpirkti, vienu mēģinājām, bet ar 0,20 sant. viņam nepietika
Satikām pasākumā Žannu
Japcar.lv vārds tiek spodrināts, novērtējiet To! Nataša tur rajonu  |
|
|
|
 |
Siikaa Krista

Ziņas: 62
|
Ziņots: Otr Sep 01, 2009 4:29 pm |
|
|
Julja.. tu esi forsha... uz tavu postu vnk nevareeja neatbildeet.. ) man patika. paldies visiem par apsveikumiem. tieshaam juusu atbalsts daudz ko noziimee. iipash paldies blondajai jeb tautaa deeveetaijai Juljai un Bo, par to ka neskatoties uz to ka dragreiss notika Jeekabpilii vinji atbalstiija mani klaatienee. un protams manam galvenajam atbalstiitaajam teetukinjam Naziitim. arii vinjsh trases zhaaveeshanas laikaa paspeeja ar zetinju izmest kaadu apliiti.. un prieks, ka satikaam zhannu. paldies Bo par jauko rakstu. nu ko izskataas ka shii sezona man ir beigusies, jo 5.09. handikapa klases visticamaak nebuus, taakaa jaagatavojaas naakoshajai sezonai. paldies visiem organizatoriem, veel iipashi gribeeju pateikt paldies arii Ariinai, kaa arii visiem paareejiem, kuri mani atbalstiija. tieshaam paldies, tas dod speeku.   
un, protams, arii laimiigajai, jo vinja visu dienu sekoja liidz notikumiem telefoniski..
p.s. zetam nau veikti uzlabojumi, jo to neatljauj manas klases nolikums. |
|
|
|
 |
Jantarix Vietējais

Ziņas: 282
|
Ziņots: Otr Sep 01, 2009 6:34 pm |
|
|
A tu vinjiem nesaki par uzlabojumiem  _________________ 350z