|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 12:22 pm Jaunais Dragreisa klašu sadalījums ! |
|
|
LAF sadarbībā ar Dragreisa darba grupu ir izveidojuši izmaiņu projektu nākamā gada sacensību nolikumā, kas paredz izmainīt klašu sadalījumu Latvijas Dragreisa čempionāta posmos. Lūdzam Jums atbildēt, kurš variants Jūsuprāt ir piemērotākais!
Piedāvātais klašu dalījums ir sekojošais:
A Līdz 2,0 atmosf.
B No 2,0 līdz 4,0 atmosf.
C Līdz 1,9 turbo, nos, kompresors; no 4,0 līdz 5,0 atmosf.; visi TD
D Virs 1,9 turbo, nos, kompresors; no 5,0 atmosf.
E Moto līdz 650 ccm
F Moto virs 650 ccm
G Handikapa klase (ielas auto). Atbilstoši standartauto tehniskajai apskatei, ar ielas riepām. Nav nepieciešamas LAF šosejas komisijas gada licences. Nepiedalās kausu un čempionāta ieskaitē. Laika ierobežojums - līdz 11,5 sek. 402m, līdz 7,35 sek. 201m. Drīkst piedalīties sacensībās lietus apstākļos.
Pašlaik pastāvošais sadalījums ir sekojošais:
A Līdz 2,0l
B 2,1 līdz 3,0l
C 3,1 līdz 5,0l
D no 5,1l
E Moto līdz 650cc
F Moto no 650cc
Piemērojot Turbo, NOS un kompresoru koeficentu 1,7, dīzeļmotoru koeficentu 0,7
Tataad, gaidu kaut kaadus ieteikumus, vai labojumus, jo atraak, jo labak, jo tagad ir dota iespeja pashiem dalibniekiem un skatitajiem izpausties. Nevajag laist garaam sho iespeju ! _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 12:38 pm |
|
|
nu nez vai 2l turbo jaaliek kopaa ar 5+ litriem. shobriid 2L turbo ir ~3.4, attieciigi C klasee.. tagad gribat paarnest visus Evo, subaru, audi uz maksimaalo D klasi, tikai taapeec, ka latvijas dragreisaa nav normaalu lielmotoru?
es teiktu liidz 2.2 turbo ir C klase, no 2.5 turbo var D klasi..
vnk tie kas iegulda milzu liidzekljus savus 2L ljurbeniekos ir spiesti ciiniities ar dajebkaadiem 5litriem, kas tikko izdziiti no autoplacha un nekas motoram nav dariits. varbuut iemesls ir D klases mazais dalibnieku skaits :/ vispar turbomotorus var likt atsevishkjaa klasee. |
|
|
|
 |
Laimigaa Viesis
|
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2236 Atrašanās vieta: death parad
|
|
|
|
 |
Jantarix Vietējais

Ziņas: 282
|
|
|
|
 |
Laimigaa Viesis
|
|
|
|
 |
7even Specnaz

Ziņas: 525 Atrašanās vieta: Kegums, Riga
|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 2:53 pm |
|
|
| mvispar butu pareizak likt B klase turbotos auto arii, un lidzarto no 4+ taisit klasi visiem parejiem, jo mums nav tikdaudz auto, lai dalitu vel lielos uz 4-5 un 5+ |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 3:03 pm |
|
|
| un vispaar, kameer muusu valstii nav normaalas politikas, policijas, celju un braukshanas kultuuras, nav ne mazaakaas veelmes njemt LAF licenci, taadeejaadi izsleedzot sevi no citaadiem interesantiem pasaakumiem :/ |
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 3:07 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | un vispaar, kameer muusu valstii nav normaalas politikas, policijas, celju un braukshanas kultuuras, nav ne mazaakaas veelmes njemt LAF licenci, taadeejaadi izsleedzot sevi no citaadiem interesantiem pasaakumiem :/ |
. (punkts)
LAF ir tomēr bik saspiedušies. zinu, zinu, gribam visu profesionāli un atbilstoši visādām tur normām. varat nemaz neskaidrot, kāpēc ir tas vajadzīgs. es pats labi zinu. _________________ esmu runājis
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 3:09 pm |
|
|
| deadalive rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | | un vispaar, kameer muusu valstii nav normaalas politikas, policijas, celju un braukshanas kultuuras, nav ne mazaakaas veelmes njemt LAF licenci, taadeejaadi izsleedzot sevi no citaadiem interesantiem pasaakumiem :/ |
. (punkts)
LAF ir tomēr bik saspiedušies. zinu, zinu, gribam visu profesionāli un atbilstoši visādām tur normām. varat nemaz neskaidrot, kāpēc ir tas vajadzīgs. es pats labi zinu. |
ja LAF nonjemtu to noteikumu, ka licences iipashnieki nedriikst citur piedaliities, es domaaju daudz vairaak vinju njemtu. |
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 3:14 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: |
ja LAF nonjemtu to noteikumu, ka licences iipashnieki nedriikst citur piedaliities, es domaaju daudz vairaak vinju njemtu. |
bet protams.
driz vel LAF uztaisīs noteikumu: "Ja menti tev ir uzlikuši sodu (agresīva braukšana, ātruma pārsniegšana utt), licenze tiek anulēta" _________________ esmu runājis
|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

Ziņas: 369
|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 3:36 pm |
|
|
| Laimigaa rakstīja: | | Jantarix rakstīja: | Drusku nesaprotu šo teikumu: Laika ierobežojums - līdz 11,5 sek. 402m, līdz 7,35 sek. 201m. Drīkst piedalīties sacensībās lietus apstākļos
Tas ja mana ielas mašīna nespēj tik ātri nobraukt kā minēts, tad nespīd G klase vai kā bet D klase ir laba kurā piedalīšos  |
Handikapa klasē vnk Tu nevari braukt ātrāk par 11.5 sek. uz 402 m taisnes, bet 201 m ātrak pa 7.35 sek. ja Tavs auto brauc ātrāk, tad Tev jāliek auto sporta klasē. Tā tas bija domāts. Un Handikapa klases mashinas tb G klase var arī braukt lietus apstakļos, atšķirībā no sportiniecēm. |
Nemiet vera to ka ir laf prasibas drosibas karkasam.
11. PAPILDUS PRASĪBAS
Automašīnām, kuras veic distanci 11,499 sek uz 402m vai 7,999 uz 201m un ātrāk.
11.1 Automašīnai ir jābūt galvenajam strāvas slēdzim (ieteicams uz aizmugurējā paneļa), kuram
ir jāpārtrauc visas strāvas ķēdes, akumulators, apgaismojums, aizdedze un motora darbība.
Slēdzis ir jāapzīmē ar zilu trijstūri, kura sānu garums ir 80 mm.
11.2. Automašīnai ir jābūt aprīkotai ar NAF veiktu homologāciju vai sertifikāciju saskaņā ar
drošības karkasiem izvirzītajām prasībām. (skatīt zīmējumu 253-1) .Kas sastāv no galvenā
stiprības stieņa veidojot loku ar divām montāžas pēdām un divām tā atsaitēm kas savieno
stiprības stieņa augšējos stūrus ar kādu no virsbūves apakšējām nesošajām aizmugurējās daļas
konstrukcijām. Vadītāja durvju pusē jābūt vienam garenstienim kura augstākā stiprinājuma
punkts atrodas pie stiprības stieņa durvju atveres augstuma vidusdaļā, mērot no tās pamata, bet
zemākā pie virsbūves grīdas durvju ailes priekšpusē. Garenstieņa zemākā stiprinājuma vietā
obligāti jālieto pastiprināšanas plāksne.
Tatad reali klasu sadalijums domats masinam ar sporta tehnisko pasi un visam ielas masinam ar parasto tehnisko pasi domata G klase.
Man pasam ir 3,0 l turbo+nos taka man jebkura gadijuma ir D klase.
Cik zinu, mums pagaidam Latvija ir 4 masinas kuras meģinas sasniegt virs 800 hp , Ilmis solijies ka neņems motoru no stenda nost kamer nebusot 1100hp. |
|
|
|
 |
viciic Z driver
Ziņas: 28
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Piek Jan 16, 2009 5:40 am |
|
|
| viciic rakstīja: | atbalstu, ka 3.1-5.0 litrīgos atmosfēriskos dzinējus atdala no pārsvarā esošajiem 2.0 litrīgajiem turbo dzinējiem. Tas vienkārši ļauj atmosfērisko dzinēju piekritejiem arī nedaudz pacīnīties
par 2 litru turbo un 5 & uz augšu litru atmosfērisko dzinēju likšanu vienā klasē - tas gan ir nonsens. |
Piekriitu, kad nonsens, bet tas ir tapec, kad vini cer, kad taas 2.0l mashinas ar turbo buus jau paartaisitas, jo ja buusim reali ar 2l turbo var daudz ko izdariit, ja tev tas autins ir parjaukts,sagatavots utt. Ja tev ir standarta 2l turbo, tad diemzheel nereali cinities ar taadiem atmosferiskiem monstriem...
Runajot par handikapa klasi, paldies dievam nav parak daudz mashinas, kas brauc araak par taam 7.99 sec 200m, tas nozime, kad parejas klases arii vares buut parastakas mashinas . Vienigais uz pirmo dragu kaa vinji noteiks cik aatri tev autinsh brauc ? Pashi sedisies pie stures ? hvz
katra gadijuma viela pardomam, es padomashu un iemetishu atbildi riitdien  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|