|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
ZeMariZ Jauniņais

Ziņas: 13 Atrašanās vieta: Jelgava
|
Ziņots: Sest Aug 16, 2008 9:32 pm Japcar statuss |
|
|
Kā tur ir... japcar ir reģistrēts kā biedrība vai patreiz ir vienkārši kā interešu grupa? Ja tā, vai ir domāts par biedrības izveidošanu... biedri, kaut kādas biedra naudas ar atlaidēm dažādos pasākumos tieši biedriem, kopīgas apspriedes utt? Nu ķipa kaut kāda figņa, kā ieinteresēt jaunus dalībniekus pievienoties šim klubam un radīt vēl lielāku interesi tieši ap/par japāņu auto?  |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Aug 18, 2008 8:03 am |
|
|
nav/nav. veelies paliidzeet visu izdomaat un nokaartot?  |
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
pr86 Brigadieris

Ziņas: 404 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Aug 18, 2008 2:48 pm |
|
|
| pr86 rakstīja: | galiigi vienalga - te ja utā pat viss notiek 4fun! Autoklubā ir jābūt mazliet agresīvākiem ļaudīm. a tā mēs ar Repsi divi vien svilinam kumeļus!  |
 |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Otr Aug 19, 2008 11:55 am |
|
|
| es gan teiktu tieshi otraadaak, ka autoklubos parasti ir vecaaki cilveeki, kuriem dziivee nepiecieshamas saistiibas un attieciibas (nav svariigi vai sieva, vai autoklubs) un tad viss mieriigi un plaanoti notiek. apvieniibas biezhaak speej savaakties patuseet - kaut vai kaa juus uz volejbolu |
|
|
|
 |
pr86 Brigadieris

Ziņas: 404 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Otr Aug 19, 2008 5:52 pm |
|
|
| Vikmanis rakstīja: | | es gan teiktu tieshi otraadaak, ka autoklubos parasti ir vecaaki cilveeki, kuriem dziivee nepiecieshamas saistiibas un attieciibas (nav svariigi vai sieva, vai autoklubs) un tad viss mieriigi un plaanoti notiek. apvieniibas biezhaak speej savaakties patuseet - kaut vai kaa juus uz volejbolu |
da beidz ākstīties.
sarunas: "man 250zs uz vienu asi"; "ai, man uz stenda parādija 380zs un hujzin cik njutonus"; "es tur shitā un tā driftēju". (nav precīzi citāti ņemti)
tad kam to jaudu? pasaki ka pagājušā gad tuss pie G nebija labs, kad pa šoseju nesāmies līdz 200km/h??? ADRENALĪNS vajadzīgs. Nejau autokluba ideja ir volejbols, iedzershana piektdienā, dabas aizsardzība un tamborēšana.
vecākiem cilvēkiem bērni jāliek gulēt vakaros un par dabas aizsardzību jārūpējas, kā arī jāiesūta TVNET agresīvie stāvētāji, jo gaitā nevienu nevar "nokniebt". |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Aug 19, 2008 6:20 pm |
|
|
| pr86 rakstīja: | | Vikmanis rakstīja: | | es gan teiktu tieshi otraadaak, ka autoklubos parasti ir vecaaki cilveeki, kuriem dziivee nepiecieshamas saistiibas un attieciibas (nav svariigi vai sieva, vai autoklubs) un tad viss mieriigi un plaanoti notiek. apvieniibas biezhaak speej savaakties patuseet - kaut vai kaa juus uz volejbolu |
da beidz ākstīties.
sarunas: "man 250zs uz vienu asi"; "ai, man uz stenda parādija 380zs un hujzin cik njutonus"; "es tur shitā un tā driftēju". (nav precīzi citāti ņemti)
tad kam to jaudu? pasaki ka pagājušā gad tuss pie G nebija labs, kad pa šoseju nesāmies līdz 200km/h??? ADRENALĪNS vajadzīgs. Nejau autokluba ideja ir volejbols, iedzershana piektdienā, dabas aizsardzība un tamborēšana.
vecākiem cilvēkiem bērni jāliek gulēt vakaros un par dabas aizsardzību jārūpējas, kā arī jāiesūta TVNET agresīvie stāvētāji, jo gaitā nevienu nevar "nokniebt". |
hmm, es laikam to 200kmh palaidu garaam.. vai nenokjeeru
nu pa pilseetu jau var pavandiities, es biezhi vakaros (kad ielas tukshaakas) pabraukaaju agresiivaak papildus apliiti pa riigu taapat braukshanas peec, bet te jau ei sazini kas ir riigaa, kas nav, kam auto servisaa.. shaadaam lietaam laikam vaig chatu  |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Otr Aug 19, 2008 10:17 pm |
|
|
| pr86 rakstīja: | | Vikmanis rakstīja: | | es gan teiktu tieshi otraadaak, ka autoklubos parasti ir vecaaki cilveeki, kuriem dziivee nepiecieshamas saistiibas un attieciibas (nav svariigi vai sieva, vai autoklubs) un tad viss mieriigi un plaanoti notiek. apvieniibas biezhaak speej savaakties patuseet - kaut vai kaa juus uz volejbolu |
da beidz ākstīties.
autoklubs buutu kolonnu novaacis un visi dudinaatu leenaa garaa ar kluba karogu aara pa luuku, bet mees vnk novaacaamies bars un atlaidaam. un vecaakus cilveekus es nedomaaju uz gadiem 50 un taapeec arii uzskatu, ka vienkarshi apvieniibaa jautriiba ir lielaaka, nekaa oficiaalaa klubaa, jo tad saakaas visaadi noteikumi, ierobezhojumi utt. (tieshi viss tas, kas vecaakiem, mieriigajiem klubu biedriem patiik)
Un iistenibaa lielaako dalju autoklubu doma IR nopietnu kopiigu pasakumu organizeeshana. Tieshi cilveeku kopiigas sanaakshanas. Maz taadu, kuri veido, lai skruuveetu kko.
Protams, ka ir arii savi plusi klubam. Mees vnk dazhaadi jedzienu klubs uztveram. Es to uztveru vairaak kaa nopietnu apvieniibu ar teiksim kaadas konkreetas automarkas faniem un tad nu tur rokaas cik var lai informaaciju par to ieguutu. Tu savukaart cik noprotu kaa sameeraa ekskluziivu barinju ar cilveekiem kuri ar autinjiem pieduraas, aardaas, bazaree par jaudas liikneem utt. Man personiigi patiik labaak otrais variants, bet uzskatu, ka tam klubs nav vajadziigs. |
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2236 Atrašanās vieta: death parad
|
Ziņots: Otr Aug 19, 2008 10:20 pm |
|
|
| pilnībā piekrītu Vikmaņa tekstiem :-({|= _________________ esmu runājis
|