japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Japcar MegaMeet 2009 !
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

Ievietot jaunu tēmu   Forums ir slēgts: Jūs nevarat labot ziņas vai atbildēt uz tām.    FORUM -> Pasākumi
Autors Vēstule
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Aug 18, 2009 8:33 pm    
ahh un veelreiz paldies Bencikam, Laimiigai, Iverson, Siikajai, kaa arii visiem sponsoriem un nesponsoriem kas piedaliijaas kartingu turniira organizeeshanaa!!!
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
desa
salami

Ziņas: 500

ZiņaZiņots: Otr Aug 18, 2009 9:00 pm    
Strīdu vietā varam labāk volejbolu paspēlēt Smile
Un tur arī iegremdēt vainīgajiem Laughing
Var arī kartupeļus ar basketbola bumbu :naac: :mlje:
Tik es ceturtdien netieku, man treniņš Confused
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Aug 19, 2009 2:59 am    
Tik zemu krist netaisos, kaa shitie jautriishi, draugi saucaas joptvaij katram shitadus noveelu aiz muguras perinatajus Smile
Badboy apvainojumi nepamatoti un nepardomati, taapec nekam nederiigi Wink
Kaa man gribetos izteikties par katru, bet tad naktos sho saitu izdzeest atbrauktu mammas teeti mani dislokeetu LaughingLaughingLaughing
chirkas komentari mani nogaaza no kajaam*isteniba no taburetkas* es maku braukt tu nee, nja nja nja njaa njaaa njaa:DLaughingLaughing
Aij beernudaarzs kaut kaads doma sponsori, tad visu var dariit man piedavaja arii citi sponsori naudu, ja samainitu generalsponsoru, es atteicos, jo gribeju palidzeet ar reklaamu, ko es dabuunu naudu un balvas pieved ar kaveshanos, un veel mani sauc par sliktu organizatoru, kaa man shitas patiik LaughingLaughingLaughing*kritien no kreesla*
No jums sponsori ka liidz karpatu kalniem, veel maarketings jaapgust, bet es slikti organizeju neizspiedu naudu laikaa Laughing "*blin atkal no kreesla nokritu Laughing*

Karte protams nav sanemta, dammit mani kailfoto laikam ir sasniegushi netu, dammit Laughing
3x reizi rakstu teema sleegta, mani te kaads klausiis vai nee ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing
Gatavojamies sporta speleem gribu desu sakaapt 1:1 vins man reali besii Laughing

Sleedzu bodi kameer var, es jau juutu bo saak sanemt pirmaas sms Laughing

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Aug 25, 2009 4:30 pm    
tad nu dazhas bildiites....

reiseri ielaas

peec kartingiem manaama energjija:

prieksheejaas skatiitaaju rindas ienjem 7even, Bencik, VV Laughing

Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Forums ir slēgts: Jūs nevarat labot ziņas vai atbildēt uz tām.    FORUM -> Pasākumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Lapa 14 no 14

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv