|
 |
| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Aug 18, 2009 8:33 pm |
|
|
| ahh un veelreiz paldies Bencikam, Laimiigai, Iverson, Siikajai, kaa arii visiem sponsoriem un nesponsoriem kas piedaliijaas kartingu turniira organizeeshanaa!!! |
|
|
|
 |
desa salami

Ziņas: 500
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Tre Aug 19, 2009 2:59 am |
|
|
Tik zemu krist netaisos, kaa shitie jautriishi, draugi saucaas joptvaij katram shitadus noveelu aiz muguras perinatajus
Badboy apvainojumi nepamatoti un nepardomati, taapec nekam nederiigi
Kaa man gribetos izteikties par katru, bet tad naktos sho saitu izdzeest atbrauktu mammas teeti mani dislokeetu  
chirkas komentari mani nogaaza no kajaam*isteniba no taburetkas* es maku braukt tu nee, nja nja nja njaa njaaa njaa:D
Aij beernudaarzs kaut kaads doma sponsori, tad visu var dariit man piedavaja arii citi sponsori naudu, ja samainitu generalsponsoru, es atteicos, jo gribeju palidzeet ar reklaamu, ko es dabuunu naudu un balvas pieved ar kaveshanos, un veel mani sauc par sliktu organizatoru, kaa man shitas patiik   *kritien no kreesla*
No jums sponsori ka liidz karpatu kalniem, veel maarketings jaapgust, bet es slikti organizeju neizspiedu naudu laikaa "*blin atkal no kreesla nokritu *
Karte protams nav sanemta, dammit mani kailfoto laikam ir sasniegushi netu, dammit
3x reizi rakstu teema sleegta, mani te kaads klausiis vai nee ?
Gatavojamies sporta speleem gribu desu sakaapt 1:1 vins man reali besii
Sleedzu bodi kameer var, es jau juutu bo saak sanemt pirmaas sms  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Aug 25, 2009 4:30 pm |
|
|