| Autors |
Vēstule |
Iverson Vietējais

Ziņas: 265 Atrašanās vieta: Outlet-Angels
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Piek Nov 28, 2008 10:48 pm |
|
|
Ideja loti laba, bet jau viss notiek lai balle notiktos ir atrasta vieta, te pat purvciemaa ar visaam ekstraam, veel tikai pedejie darbini jaizdara, un bija plaans nakoshnedelj pazinot. Ja ir kaadas ideja vai ieteikumi jakontaktejas ar mani,laimiigo vai lutekliiti, es domaaju atbalsts varetu labs shim pasakumam.
Jautaajums par teemu jums bija kaadas iipashas ideja, jo mums viedokli mainijas es saakumaa balsoju par to, kad nav noteiktas teemas
Karoch naakoshnedeld viss tiks pazinots plashakai publikai iverson vareetu nakt paliigos, par launu jau viens gaish praats nenaktu  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
Iverson Vietējais

|
|
|
|
 |
Iverson Vietējais

|
Ziņots: Piek Nov 28, 2008 10:52 pm |
|
|
| Bencik rakstīja: | Ideja loti laba, bet jau viss notiek lai balle notiktos ir atrasta vieta, te pat purvciemaa ar visaam ekstraam, veel tikai pedejie darbini jaizdara, un bija plaans nakoshnedelj pazinot. Ja ir kaadas ideja vai ieteikumi jakontaktejas ar mani,laimiigo vai lutekliiti, es domaaju atbalsts varetu labs shim pasakumam.
Jautaajums par teemu jums bija kaadas iipashas ideja, jo mums viedokli mainijas es saakumaa balsoju par to, kad nav noteiktas teemas
Karoch naakoshnedeld viss tiks pazinots plashakai publikai iverson vareetu nakt paliigos, par launu jau viens gaish praats nenaktu  |
Žēl, ka ātrāk nebija nekas zināms par šo ideju, jo es tagad izgāzos [-(  |
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Piek Nov 28, 2008 10:57 pm |
|
|
| Iverson rakstīja: | | Bencik rakstīja: | Ideja loti laba, bet jau viss notiek lai balle notiktos ir atrasta vieta, te pat purvciemaa ar visaam ekstraam, veel tikai pedejie darbini jaizdara, un bija plaans nakoshnedelj pazinot. Ja ir kaadas ideja vai ieteikumi jakontaktejas ar mani,laimiigo vai lutekliiti, es domaaju atbalsts varetu labs shim pasakumam.
Karoch naakoshnedeld viss tiks pazinots plashakai publikai iverson vareetu nakt paliigos, par launu jau viens gaish praats nenaktu  |
Žēl, ka ātrāk nebija nekas zināms par šo ideju, jo es tagad izgāzos [-(  |
Chillin viss kartiiba Neviens nav izgaazies, vnk mees gribejaam patureet nosleepuma un kaa patiikamu paarsteigumu uzstaisiitv  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
Iverson Vietējais

|
Ziņots: Piek Nov 28, 2008 11:00 pm |
|
|