japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

JapCar.lv tikai latvieshu valoda???
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Sūdzības, ieteikumi, paldiesiņi
Autors Vēstule
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Jun 15, 2010 2:19 pm    
mp_ice rakstīja:
Sen jau zināms, ka cilvēkiem kopā sanākot, lai nerastos strīdi, nedrīkst runāt par reliģiju un politiku + vēl Latvijā par krievu valodu Smile

+ un kura ir labaaka ellja :shura:
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Otr Jun 15, 2010 3:35 pm    
nu ko, teema interesanta, un interesanta uzreiz man darbadiena Laughing
dazhas stundas googleeshanas un studeeshanas un lapas augshpusee labajaa stuurii uztaisiiju tolkoshanas fiichu!!
Sakiet ko par to domaajat, vai atstaat, vai nee, vai veel kautko utt. Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Otr Jun 15, 2010 3:37 pm    
tulkojumi protams nav tie labaakie Laughing

Sxers: "Call and come back safely, piemērīsim and then it will see whether I love or not" :shura:

bet nu vismaz kkas..
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2156
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Otr Jun 15, 2010 3:37 pm    
labais, uzlike sev esti valodu Laughing

Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 444

ZiņaZiņots: Otr Jun 15, 2010 5:52 pm    
wow, kruts, uzcepi translatu tik atri Razz
BET ja tu neteiktu es nekad nepamanitu tos karogus, ja ta fiča bus ari talak uztaisi karogus lielakus vai k-ka ta, citadi invisible! qcheerleader.gif

Specnaz

Ziņas: 855
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Otr Jun 15, 2010 6:19 pm    
Tad jau isteniba ir japieliek klat ari biskin nopietnakas valodas ka vacu un francu. Pa cik ir japcar, tad vajadzetu ari japanu :d

iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Otr Jun 15, 2010 10:29 pm    
Faraons rakstīja:
Tad jau isteniba ir japieliek klat ari biskin nopietnakas valodas ka vacu un francu. Pa cik ir japcar, tad vajadzetu ari japanu :d

done, un uzliku arii kreisajaa malaa lai bez gljukiem.. protams vaardus ar garajiem burtiem kaa mees rakstam (aa nevis ā) netulkos..
mp_ice
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 360
Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 12:49 am    
par jp valodu notworthy.gif Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Vetal
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 722
Atrašanās vieta: Riga - Geneva

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:44 am    
BriinumsBo rakstīja:
Eh bien, fourmille intéressant, et intéressant pour moi tout de suite en temps Rire
heures dazhas googleeshanas et studeeshanas et augshpusee pages labajaa stuurii fiichu tolkoshanas uztaisiiju!
Parlez-moi d'elle domaajat ou atstaat ou Nee, veel ou quelque chose, etc. Rire
mljaaaaaaaaaaaaaa Laughing Laughing Laughing

Shark attack
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 47

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:47 am    
Es ar pavisam īsu komentātu par "valodas tēmu" Idea
Vienas vai otras valodas zināšnava un/vai nezināšana neliecina par to, ka esi labāks vai sliktāks cilvēks. Es ar neesmu dzimusi Latvijā un runāju fluently pat vairāk kā 3 valodās - vai tādēļ esmu sliktāka, vai tādēļ man būtu jāsapako ar koferi un uz "vakzal"? Tādēļ uzskatu, ka nav jēgas "cepties" par to, ko mūsu senči (upsss.. pateisībā Jūsu, bet uztveru jau kā savējos Laughing ) ir savārījuši un par to, ka tagad ir situācija tāda kāda tā ir... Think
Man personīgi bija ļoti nepatīkami lasīt foruma sākumu.. netoleranti un var teikt - agresīvi... Ja japcar piekopj tradīcīju komunicēt tikai LATVIEŠU valodā, tad to var pasniegt cilvēkiem, kuriem ir dažādi iemesli kāpēc nav iemācījušies latviešu val., arī daudz draudzīgākā fomā un bez īpašas agresijas, piem.: "Piedod, džekiņ, bet šeit mēs tomēr lietojam tikai valsts valodu vai tml." tādējādi parādot savu pozitīvo attieksmi un toleranci pret tautiešiem ar citām valodas zināšanām. Rolling Eyes
Es neaizstāvu cilvēkus, kuri visu mūžu dzīvo LV un nerunā latviešu valodā.. tiem ar var ar pirkstu pakratīt un pateik "fuj, fuj", taču jebkurā gadījumā uzskatu, ka attieksmei vienā valstī dzīvojošiem ir jābūt daudz saticīgākai! DAVAITE ZITJ DRUZNA!

3some.gif
Repsis
Z driver

Ziņas: 1072

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:50 am    
BriinumsBo rakstīja:
protams vaardus ar garajiem burtiem kaa mees rakstam (aa nevis ā) netulkos..

kā ta netulkos, tulkos gan -

BriinumsBo rakstīja:

BriinumsBo rakstīja:
Translations of course are not the east, side Laughing

Laughing

iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 11:27 am    
Repsis rakstīja:
BriinumsBo rakstīja:
protams vaardus ar garajiem burtiem kaa mees rakstam (aa nevis ā) netulkos..

kā ta netulkos, tulkos gan -

BriinumsBo rakstīja:

BriinumsBo rakstīja:
Translations of course are not the east, side Laughing

Laughing

:griida: jeee tik labs Laughing vareetu veel kko liidziigu ar west side Laughing

Shark Attack, principaa jau laikam kaadam pa nervu uzsita taa attieksme, ka cilveeka pirmais posts forumaa ir "gde russkij jazik??", ko ljoti viegli var uztvert kaa uzbruukoshu jautaajumu. korektaak buutu paprasiit vai forums ir dazhaadaas valodaas, piem krievu val. utt..
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2156
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 11:31 am    
BriinumsBo rakstīja:

Shark Attack, principaa jau laikam kaadam pa nervu uzsita taa attieksme, ka cilveeka pirmais posts forumaa ir "gde russkij jazik??", ko ljoti viegli var uztvert kaa uzbruukoshu jautaajumu. korektaak buutu paprasiit vai forums ir dazhaadaas valodaas, piem krievu val. utt..

tas ir k-kās līdzīgs šim: iedo cigareti. protams ka nedošu. bet ja pajauta vai nevaretu palūgt cigareti, tad moš pat iedotu.
kāds jautājums tāda atbilde.

mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 47

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 11:51 am    
pusdzivais rakstīja:
BriinumsBo rakstīja:

tas ir k-kās līdzīgs šim: iedo cigareti. protams ka nedošu. bet ja pajauta vai nevaretu palūgt cigareti, tad moš pat iedotu.

Principā, ja skatās no šada skata punkta.. arī fakts! Piekrītu, gan BO, gan pudzīvajam... Wink
Es, principā esmu par to, lai visiem būtu labi (neatkarīgi no valodas prasmēm, jo kompromisu vienmēr var atrast Smile ), jo vairāk cilvēku grupai, kuriem patiešām ir vienādas intereses, it īpaši mašīnas Laughing
PEACE! Wink
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 11:51 am    
pusdzivais rakstīja:
BriinumsBo rakstīja:

mhm, ir jau starpiiba vai chalis paprasa "tev nebuus 1ls? man pietruukst benziinam (motorelljai, biljetei, whatever)" vai arii gopstops "СДЕЛАИ ЛАТ!!".. pirmais posts forumaa ir pirmais iespaids. visveseliigaak ir iepaziistinaat sevi topikaa Jaunajiem biedriem
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Sūdzības, ieteikumi, paldiesiņi Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Lapa 3 no 5

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv