| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Jan 24, 2008 11:49 am |
|
|
| Vikmanis rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | Vlaģik es labprāt, bet laikam paies desmit gadi kamēr tikšu senča komandā  |
Da iisteniibaa, ja ir bishkjinj kjeeriens un vinju komandai ir arii treninji, nevis tikai treninjspeeles vai taml., tad var pieshauties. komandaa parasti pa vienam, diviem ovechkiniem, 15 videeji normaaliem un 5 kuri tikko saakushi, taa kaa po  |
bet kastee jau seezh tikai viens ble es pat shpagatu nemaaku  |
|
|
|
 |
bracka r-evolucionarists

Ziņas: 570 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
rudiments mini-spamer

Ziņas: 101 Atrašanās vieta: G 74
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Cet Jan 24, 2008 2:07 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | Vikmanis rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | Vlaģik es labprāt, bet laikam paies desmit gadi kamēr tikšu senča komandā  |
Da iisteniibaa, ja ir bishkjinj kjeeriens un vinju komandai ir arii treninji, nevis tikai treninjspeeles vai taml., tad var pieshauties. komandaa parasti pa vienam, diviem ovechkiniem, 15 videeji normaaliem un 5 kuri tikko saakushi, taa kaa po  |
bet kastee jau seezh tikai viens ble es pat shpagatu nemaaku  |
normaal no saakuma galvenais iemaaciities buut ripas celjaa kaa arii laiciigi nokrist zemajiem metieniem. paareejais atkarigs no roku/kaju veiklibas. shpagatu nevajag. amatieru limeni labi ja 1 no 10 mak un vinja nav vajadziga, kamer neaardies kaa hasheks taa kaa uz priekshu tas ir ljooti interesanti  _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
G35 Viesis
|
|
|
|
 |
bracka r-evolucionarists

|
|
|
|
 |
author superaģents

Ziņas: 1190 Atrašanās vieta: Baloži
|
|
|
|
 |
blondais mini-spamer

Ziņas: 67 Atrašanās vieta: Jurmala
|
Ziņots: Cet Jan 24, 2008 8:46 pm |
|
|
| bracka rakstīja: | es speleju volejbolu Nacionalaja liga tacu traumas del to neesmu darijis divus menesus februari atsaksu esmu 2 gadus spelejis ari virsliga un neskaitamos turniros ka ari pludmale dauzijos
kadreiz dauziju maisu diezgan biezi bet tagad del laika trukuma nesanak vispar  |
kas par traumu?  _________________ Honda Civic Hatch
Kawasaki Z750 06'
Honda Accord Coupe 95' H22A (2,2 Vtec) <- EX |
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

Ziņas: 529 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Piek Jan 25, 2008 10:46 am |
|
|
| Esmu Latvijas izlasē bmx(pa trasi,nevis rampām) 7 gadus nospēlēju hoķi,tagad atkal māc doma par atsākšanu spēlēt hoķi!Vēl eju uz zāli,dažreiz florbolu uzspēlēju! |
|
|
|
 |
bracka r-evolucionarists

|
|
|
|
 |
rudiments mini-spamer

Ziņas: 101 Atrašanās vieta: G 74
|
|
|
|
 |
blondais mini-spamer

Ziņas: 67 Atrašanās vieta: Jurmala
|
|
|
|
 |
bracka r-evolucionarists

|
|
|
|
 |
Arch Specnaz

Ziņas: 682
|
Ziņots: Tre Feb 25, 2009 5:37 pm |
|
|
| Shitaja sadalja skatos nekas dizi nav rakstits,ari sen!Es nodarbojos ar regbiju!3reizes nedelja!Trenejos jau 4gadi! |
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

Ziņas: 823 Atrašanās vieta: Rīga - Ķekava
|
Ziņots: Tre Feb 25, 2009 6:46 pm |
|
|
pāris gadus atpakaļ orjentēšanās. (pāris reizes bija) tad arī peldēšana. šobrīd galvenais sporta veids ir skola & starlet_________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96"
Honda CRX AS 85" |
|
|
|
 |
|