| Autors |
Vēstule |
Desmitnieks Specnaz

Ziņas: 823 Atrašanās vieta: Rīga - Ķekava
|
Ziņots: Otr Nov 18, 2008 10:42 pm japcar.lv ē-pasts |
|
|
ceru, ka par šo tēmu varēja taisīt atsevišķu topiku.
ienāca prātā doma, ka varētu uztaisīt šādu pasācienu, bet vai tas ir iespējams un cik daudzi atbalsītu šo ideju ?  _________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96"
Honda CRX AS 85" |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Nov 19, 2008 9:56 am |
|
|
tiek jau izmantots dazhiem es gan lieku kaa redirektu, viss kas naak uz bo@japcar, aiziet uz manu gmail.. |
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

|
Ziņots: Tre Nov 19, 2008 3:30 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | tiek jau izmantots dazhiem es gan lieku kaa redirektu, viss kas naak uz bo@japcar, aiziet uz manu gmail.. |
varētu paskaidrot sīkak. vienkārši tumša bilde, kas ir šis redirekts.
 _________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96"
Honda CRX AS 85" |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Tre Nov 19, 2008 3:41 pm |
|
|
| Starlet rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | tiek jau izmantots dazhiem es gan lieku kaa redirektu, viss kas naak uz bo@japcar, aiziet uz manu gmail.. |
 |
tas ir ka tu lieto savu esosho pastu (inbox vai gmail vai kko), bet tev var suutiit mailu uz adresi arii uz nick@japcar.lv un vinjsh aizies uz tavu inbox vai gmail.. |
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

|
Ziņots: Tre Nov 19, 2008 3:45 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | Starlet rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | tiek jau izmantots dazhiem es gan lieku kaa redirektu, viss kas naak uz bo@japcar, aiziet uz manu gmail.. |
 |
tas ir ka tu lieto savu esosho pastu (inbox vai gmail vai kko), bet tev var suutiit mailu uz adresi arii uz nick@japcar.lv un vinjsh aizies uz tavu inbox vai gmail.. |
to vajag konfigurēt pašā e-pasta sniedzēja m-lapā. pareizi sapratu ?_________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96"
Honda CRX AS 85" |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Tre Nov 19, 2008 4:08 pm |
|
|
nee, vispirms man paprasa lai uztaisu konkretu redirektu uz konkretu email. pectam var savaa epastaa noreguleet ja grib lai izsuutot epastus tava adrese raadiitos *@japcar.lv nevis kautkas cits.
vareut uztaisit ari atsevishkju email serveri, bet neesmu parliecinats ka visiem vaig papildus email ikdienaa paarbaudiit :/ |
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

|
Ziņots: Tre Nov 19, 2008 4:18 pm |
|
|
hmm, nu skaidrs. no sākuma izdomašu tā kārtīgak vai man vispār to vajag.
izdomāju - tatad mans e-pasts 200sx@e-apollo.lv_________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96"
Honda CRX AS 85" |
|
|
|
 |
|