japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

IS250
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi
Autors Vēstule
katz
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 15
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Otr Mai 20, 2008 10:16 am    
Nu ir jau runa par gaisa iepludi un varbut izputeju no F-sport, kas ir pasha Lexus uznjemums, vai Tanabe, HKS. Šeit nekada gadijuma neiet runa par kaut kadiem K&N vai tamlidzigiem koniskajiem filtriem un home made taisnajam trubam Wink
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Nazitis
Z driver

Ziņas: 369

ZiņaZiņots: Otr Mai 20, 2008 11:28 am    
Gribeju savu 350z ar atomatu nedaudz uzlabot , bet pakonsultejoties ar tiem kas praktiski to ir veicis secinaju ka nav jegas . Automats bez problemam tur 10% jaudas palielinajumu un tas ari vis Sad
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Mai 20, 2008 12:05 pm    
Seisis rakstīja:
Man viens čipošanas specs teica ka automātu nav labi čipot,bet runa gāja par S sērijas audi!Wink Es uzskatu,ja liek izplūdi vai ieplūdi,tad liek brenda,lai ir kautkāda jēga,nevis ebajā pa 300$ pasūta izplūdi ar visu zirnekli! Laughing

par izpluudi es gan tev nepiekritiishu. vairums gadiijumu brends ir tikai kosmeetiski labaaks. ir protams starpiiba starp 2.7mm biezu Aussie downpipe un 1mm biezu TurboXS (generic) downpipe, bet ja tas nav prieksh trases gatavots auto, tad manliekas ir pilniigi po*uj, jo taa truba izturees ilgu laiku, iipashi ja veel notiisi ar stiklashkjiedru un nopuutiisi ar silikonu, bet cenas starpiiba ir kaadas 4x.
par iepluudi jaa - iepluudes komponentes parasti var leeti uzrazhot un tad arii leeti tirgot, taapeec ir daudz dazhaadi generic filtri, kas var buut suudi. un arii tie pashi krutie brendi razho piemeram suuklja (foam) tipa filtrus, kuri saak daliities un sachakaree gan ljurbu gan motoru.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
katz
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 15

ZiņaZiņots: Otr Mai 20, 2008 12:54 pm    
Es labak piemaksaaju, kaut vai 2x vai 3x par to pashu izpludi un uzlieku, piemeram F-Sport, par ko man i garantija, nekaa taupu naudu un lieku home made garazhas variantu. Lēts un kvalitativs nav savienojami jedzieni Wink
Seisis
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 530

ZiņaZiņots: Otr Mai 20, 2008 2:07 pm    
katz rakstīja:
Es labak piemaksaaju, kaut vai 2x vai 3x par to pashu izpludi un uzlieku, piemeram F-Sport, par ko man i garantija, nekaa taupu naudu un lieku home made garazhas variantu. Lēts un kvalitativs nav savienojami jedzieni Wink

Pareizi teikts!Bo,par xs neko labu neesmu dzirdējis,lēts ebaya variants!
Principā jau izplūdi var uzmetināt tepat Lv,vajag tikai nopirkt gala bunduli un rezonatoru,un džeki sametinās visu kā nākās un sanāks lētāk,bet brends tomēr paliek brends,būs mazliet kvalitatīvāks!
Rinco
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 260

ZiņaZiņots: Otr Mai 20, 2008 3:00 pm    
par atmosferiskajiem esmu dzirdeejis ka lai iespeejami vairaak hp dabuutu tomeer vajag labu kvalitaati, cik man zinaams vislabaako kvalitaati shaadaam trubaam var uztaisiit kaadaa kantorii kas taisa profesionaalas trubas sporta mashiinaam..

par turbo dzineejiem savukaart galvenais lai kolektors, elbow un downpipe buutu labi, paareejais nav tik buutiski!
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Mai 20, 2008 3:15 pm    
nu man pasham ir XS downpipe, biju paarsteigts ka suudiigi apstraadaats no iekshpuses metinaajumu vietaas, bet reaali kalpo ljoti labi, pa 80ls bija downpipe, ar skruvueem bliiveem un stiprinaajumiem (ko servii aizmirsa pieskruuveet - tagad vibree). esmu pilniibaa apmierinaats un laimiigs ka nenopirku Aussie DP pa 400ls pie ierobezhotiem liidzekljiem. ja liidzeklji nespiestu uz kompromisiem, tad nopirktu GTR un shai diskusijai zustu jeega.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Rinco
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 260

ZiņaZiņots: Otr Mai 20, 2008 3:36 pm    
nu atklaati sakot es izpluudi arii suutu pa leeto no ebay, prieksh manas braukshanas un auto jaudas pilniigi pietiek Rolling Eyes
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2
Lapa 2 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv