|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
katz Jauniņais

Ziņas: 15 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

Ziņas: 369
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Mai 20, 2008 12:05 pm |
|
|
| Seisis rakstīja: | Man viens čipošanas specs teica ka automātu nav labi čipot,bet runa gāja par S sērijas audi! Es uzskatu,ja liek izplūdi vai ieplūdi,tad liek brenda,lai ir kautkāda jēga,nevis ebajā pa 300$ pasūta izplūdi ar visu zirnekli!  |
par izpluudi es gan tev nepiekritiishu. vairums gadiijumu brends ir tikai kosmeetiski labaaks. ir protams starpiiba starp 2.7mm biezu Aussie downpipe un 1mm biezu TurboXS (generic) downpipe, bet ja tas nav prieksh trases gatavots auto, tad manliekas ir pilniigi po*uj, jo taa truba izturees ilgu laiku, iipashi ja veel notiisi ar stiklashkjiedru un nopuutiisi ar silikonu, bet cenas starpiiba ir kaadas 4x.
par iepluudi jaa - iepluudes komponentes parasti var leeti uzrazhot un tad arii leeti tirgot, taapeec ir daudz dazhaadi generic filtri, kas var buut suudi. un arii tie pashi krutie brendi razho piemeram suuklja (foam) tipa filtrus, kuri saak daliities un sachakaree gan ljurbu gan motoru. |
|
|
|
 |
katz Jauniņais

Ziņas: 15 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

Ziņas: 530 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Otr Mai 20, 2008 2:07 pm |
|
|
| katz rakstīja: | Es labak piemaksaaju, kaut vai 2x vai 3x par to pashu izpludi un uzlieku, piemeram F-Sport, par ko man i garantija, nekaa taupu naudu un lieku home made garazhas variantu. Lēts un kvalitativs nav savienojami jedzieni  |
Pareizi teikts!Bo,par xs neko labu neesmu dzirdējis,lēts ebaya variants!
Principā jau izplūdi var uzmetināt tepat Lv,vajag tikai nopirkt gala bunduli un rezonatoru,un džeki sametinās visu kā nākās un sanāks lētāk,bet brends tomēr paliek brends,būs mazliet kvalitatīvāks! |
|
|
|
 |
Rinco Vietējais

Ziņas: 260
|
Ziņots: Otr Mai 20, 2008 3:00 pm |
|
|
par atmosferiskajiem esmu dzirdeejis ka lai iespeejami vairaak hp dabuutu tomeer vajag labu kvalitaati, cik man zinaams vislabaako kvalitaati shaadaam trubaam var uztaisiit kaadaa kantorii kas taisa profesionaalas trubas sporta mashiinaam..
par turbo dzineejiem savukaart galvenais lai kolektors, elbow un downpipe buutu labi, paareejais nav tik buutiski! |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Mai 20, 2008 3:15 pm |
|
|
| nu man pasham ir XS downpipe, biju paarsteigts ka suudiigi apstraadaats no iekshpuses metinaajumu vietaas, bet reaali kalpo ljoti labi, pa 80ls bija downpipe, ar skruvueem bliiveem un stiprinaajumiem (ko servii aizmirsa pieskruuveet - tagad vibree). esmu pilniibaa apmierinaats un laimiigs ka nenopirku Aussie DP pa 400ls pie ierobezhotiem liidzekljiem. ja liidzeklji nespiestu uz kompromisiem, tad nopirktu GTR un shai diskusijai zustu jeega. |
|
|
|
 |
Rinco Vietējais

Ziņas: 260
|
|
|
|
 |
|