nosvērt var uz diagnostikas stendiem, tur parādīs, cik ir uz katra riteņa. autofavorītā, piemēram, man izdrukā bija tāda fīča.
vēl var atrast svarus, kas tur kādus 500kg un likt zem katra riteņa un pēctam saskaitīt
_________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
Ziņots: Tre Aug 12, 2009 12:53 am
BriinumsBo rakstīja:
vakar ar mazliet tukshaaku mashiinu 160zs uz ratiem (uz motora ~190)
-liidz simtam 10.5 sek
-no ieprieksheejaa testa svara izmainjas pa kaadi 20-25kg mazaak un rezultaataa zs izmainjas par 20zs vairaak. protams divas dazhaadas dienas, gaisa temp., mitrums utt. domajams ar tukshu bagaazhnieku un bez pasazhieriem butu kaadi 180-190 uz ratiem (220-230 uz sajuuga), kas jau tuvaak patiesiibai.
-kautkas diivains notiek ar tresho robu :/
-kur var nosveert mashiinu?
tu tur izklausaas par katru zirgu ciinies vareeji shodien notesteet man behai cik ir kad mees tur luni dzinaam blin
_________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
OBD2 pārsvarā ir bezjēdzīgs priekš real time datiem. Vismaz no MR2 varēja dabūt vienu parametru atpakaļ tikai katras 0.4s. Pie tam prasīt var pa vienam, t.i. ja dabūnu apgriezienus, tad aizdedzes leņķi varu dabūt pēc 0.4s. Varbūt citiem ražotājiem ir ātrākas implementācijas.
OBD2 pārsvarā ir bezjēdzīgs priekš real time datiem. Vismaz no MR2 varēja dabūt vienu parametru atpakaļ tikai katras 0.4s. Pie tam prasīt var pa vienam, t.i. ja dabūnu apgriezienus, tad aizdedzes leņķi varu dabūt pēc 0.4s. Varbūt citiem ražotājiem ir ātrākas implementācijas.
nu hvz, man Pontiac caur OBD atdod kadus 16-28 parametrus 10 reizes sekundee Nissans ari caur OBD pumpe normalu datu plusmu