| Autors |
Vēstule |
Desmitnieks Specnaz

Ziņas: 833 Atrašanās vieta: Rīga - Ķekava
|
Ziņots: Cet Mai 07, 2009 6:51 pm in car PC |
|
|
Esmu izdomājis likt mašīnā kompi, kā mūltimēdiju centru. Mūzika, wi-fi u.t.t.
Gribētu zināt, vai kādam šeit ir kas līdzīgs ielikts .
Ir šāds jautājums. Portatīvajam lādētajs dod ārā 19v, kā ietekmēsies portatīvā datora darbība, ja pa taisno slēgšu viņam klāt 12v (domāju, ka viņš varētu kārties u.t.t) un vai tas nesabojās portatīvo ? Vai arī vienkārši slēgt viņu klāt caur power inverter ?_________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96" D15Z6
Honda CRX AS 87" ZC1 |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Mai 08, 2009 1:50 am Re: in car PC |
|
|
| Desmitnieks rakstīja: | Esmu izdomājis likt mašīnā kompi, kā mūltimēdiju centru. Mūzika, wi-fi u.t.t.
Gribētu zināt, vai kādam šeit ir kas līdzīgs ielikts .
Ir šāds jautājums. Portatīvajam lādētajs dod ārā 19v, kā ietekmēsies portatīvā datora darbība, ja pa taisno slēgšu viņam klāt 12v (domāju, ka viņš varētu kārties u.t.t) un vai tas nesabojās portatīvo ? Vai arī vienkārši slēgt viņu klāt caur power inverter ? |
man ir 12v->220v 200w inverters, varu pa kriizes cenu 20ls paardot  |
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

|
Ziņots: Piek Mai 08, 2009 7:38 am |
|
|
man ir viens uz 300w. vienkārši domāju aptiet viņu un visu mašīnu ar vadiem neaizkrāmēt  _________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda CRX AS 87" ZC1 |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Mai 08, 2009 8:43 am |
|
|
par kaadiem vadiem tu runaa? man shitaads kompakts suudinjsh
 |
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

|
Ziņots: Piek Mai 08, 2009 11:46 am |
|
|
man ir šāds.
elektrības vadiem, jo portatīvajais stāvēs man zem priekšējā krēlsa blakussēdētāja pusē. inverters stāvēs bagāžniekā, jo tur ir daudz maz normāla ventilācia._________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda CRX AS 87" ZC1 |
|
|
|
 |
KmHC mini-spamer

Ziņas: 48
|
Ziņots: Piek Mai 08, 2009 5:27 pm |
|
|
| Kapec gan neizmantot parasto autolaadeetaaju portatiivajiem? tas paarveidotaajs vien noriis tev akji divos setos. pats esmu tam izgaajis cauri. |
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

|
Ziņots: Piek Mai 08, 2009 9:05 pm |
|
|
| KmHC rakstīja: | | Kapec gan neizmantot parasto autolaadeetaaju portatiivajiem? tas paarveidotaajs vien noriis tev akji divos setos. pats esmu tam izgaajis cauri. |
Ir kādā mājaslapa, kur piedāvā tādas lietas ? Vienkarši neēsmu gandrīz neko dzirdējis par tādu lietu._________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda CRX AS 87" ZC1 |
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

|
Ziņots: Piek Mai 08, 2009 9:12 pm |
|
|
Šeit ir redzams upuris.
Pirmie darbi:
1. Tiks pagarināti ekrāna vadi.
2. Savilkti elektrības & skaņas vadi.
3. GPS iekrāmēšana.
4. Tiks izveidots panelis portatīvā kontrolei uz priekšējā paneļa. (ieslēgšana, usb, kontrolampiņas, slēdzis invertera ieslēgšanai/izlēgšana un arī viņa kontrolapiņas._________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda CRX AS 87" ZC1 |
|
|
|
 |
KmHC mini-spamer

|
Ziņots: Sest Mai 09, 2009 5:58 am |
|
|
| Cik redzu, tas ir Acer Travel Mate.Ja vajag, naakamnedeelj buusu poljos, atvediishu. vai arii ir iespeeja dabuut lietotu (neiesaku). pats saveejo poljos pirku pa kaadiem 20ls (~100 pln), bet tas bija kaadi gadi 2 atpakalj. tagad cenaam jaabuut mazaakaam. |
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

|
Ziņots: Sest Mai 09, 2009 6:36 am |
|
|
Jā, tas ir Acer Travelmate 2420. Līdz kurai dienai man jaizdomā tas, lai Tu paņem ?_________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda CRX AS 87" ZC1 |
|
|
|
 |
KmHC mini-spamer

|
Ziņots: Sest Mai 09, 2009 3:58 pm |
|
|
| uz poljiem brauc katras briivdienas. pats tikai naakampiektdien. reaali arii varu paliidzeet ar visu tevis iecereeto. |
|
|
|
 |
|