|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
PERSPECTIVE Brigadieris

Ziņas: 444
|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
Ziņots: Cet Jūl 08, 2010 12:06 pm |
|
|
Nu panem turbiinai paarpluudes vaarsta shlangu pieliec pie ipluudeskolektora, un gribot negribot, ja paarpluudniex buus uzkrukiits piemeeram uz 1bar, tad turbiina tur arii puutiis to 1bar, jo aatraak paarpluudesvaarsts neatveersies... Bet cik turbiina pateerees to energiju lai tur uztureetu to 1bar, tas jau ir cits staasts...
Un Bo jau uzraxtiija kas ir ar gaiss-udens-gaiss dzesi... |
|
|
|
 |
PERSPECTIVE Brigadieris

|
Ziņots: Cet Jūl 08, 2010 2:13 pm |
|
|
| laksh rakstīja: | Nu panem turbiinai paarpluudes vaarsta shlangu pieliec pie ipluudeskolektora, un gribot negribot, ja paarpluudniex buus uzkrukiits piemeeram uz 1bar, tad turbiina tur arii puutiis to 1bar, jo aatraak paarpluudesvaarsts neatveersies... Bet cik turbiina pateerees to energiju lai tur uztureetu to 1bar, tas jau ir cits staasts...
Un Bo jau uzraxtiija kas ir ar gaiss-udens-gaiss dzesi... |
tu, vai Bo, kadreiz lika shos kulerus lai tik droshi komentet?, ta ka jus 100% to zinat... ta tachu nav! tas viss pariet uz bezjedzigo diskussiju... es 100 reizes prasiju ielieciet info linku, raxtu, k-ko... es negribu teikt air-air ir sudz, ka visiem jaliek air-water, es gribut tikt pie taisnibas, un tikai... bet pie pamatotas taisnibas.
es mekleju, nevareju atrast... ja esi tik gudrs un zini to, iemet linku/info k-kadu palasit, reali interesanti  _________________  |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Jūl 08, 2010 3:00 pm |
|
|
tralala, bija specials topiks. neieshu striideeties bet esmu pietiekami lasijis staastinjus par WTA, kad trubu diametrs par maz, uudens suuknis paaraak shvaks vai citaadi un nespeej atdzeseet, kaa arii ja suuknis izbeidzas un uudens nepluust vai uudens pa caurumu iztek, virzulji izkuust dazhu minuushu laikaa, jo vislaik tiek puusts karsts gaiss un detonee..
taapat kaa tavaa piemeeraa, ir tuukstots piemeeri kad cilveki nomaina WTA uz ATA kuuleriem un ieguust vairaak jaudas. katrs gadiijums ir savaadaaks. tas taapat kaa ar water/alco injection - plusi ir, bet uz miinusiem var uzrauties ljoti aatri
http://www.japcar.lv/forum/teo.....-t484.html |
|
|
|
 |
PERSPECTIVE Brigadieris

|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
Ziņots: Cet Jūl 08, 2010 4:42 pm |
|
|
es ar nesaku ka kads no dzeseeshanas sisteemaam ir sliktaakas, vai labaakas, katra ir savam vajadziibaam...
Es vienkaarshi saku ka spiedins nekur nepazuud, jo tam nav kur pazust(pie nosaciijuma ka vis ir hermeetisks), tur taksh vis ir skaidrs, un kaa jau teicu, kaa turbiina var pumpeet mazaak boostu, ja turbiinai paarpluudes vaarsts atveras tikai piemaaram pie 1bar...?
Ar to es gribeeju pateikt, ja visa gaisu sisteema ir pareiza, tad turbiina ar mazaaku energijas pateerinu puutis tos pashus 1bar... bet ja buus IC piemeeram pa lielu, tad turbiinai vajadzees lielaaku energiju(zpluudesgaazu daudzumu) lai iegireztu to pashu 1bar, lai gan ar taadu izpluudesgaazu daudzumu varbuut speetu pat uzpumpeet 1.2bar, ja sisteema buutu pareiza... |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|