japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

iAuto Tūrisma Rallija Kauss / LOB 2009 7.februārī
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi
Autors Vēstule
AndriX
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 16
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Otr Dec 23, 2008 9:52 am    
A jūs ar saviem auto startējat !?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Dec 23, 2008 9:56 am    
AndriX rakstīja:

nu bet tas jau ir patiikami paarbaudiit savu auto sahados pasaakumos Smile

a kaadi varianti? noiireet uz 1 dienu kautko svaigu un lauzt liidz nelabumam? Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
AndriX
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Otr Dec 23, 2008 10:00 am    
BriinumsBo rakstīja:
AndriX rakstīja:

nu bet tas jau ir patiikami paarbaudiit savu auto sahados pasaakumos Smile

a kaadi varianti? noiireet uz 1 dienu kautko svaigu un lauzt liidz nelabumam? Laughing

Nu es vairāk sliecos uz to otro variantu , jo pirmajā L.O.B. pabraucot , sapratu ka savu auto šādā pasākumā nedzīšu , jo lielākā daļa pa granti jābrauc.
Panterina
Supergirl

Ziņas: 2108

ZiņaZiņots: Otr Dec 23, 2008 11:46 am    
AndriX rakstīja:

Pirmajaa braucaam ar noiireetu auto, tagad cerams, ka pilots buus pabeidzis savu evo projektu, nju vismaz daleeji, jo projekti jau nekad neapstaajas, muuzhiigi kaut ko veel var uzlabot, un tad gaazt ar to Smile bet ja nee, tad atkal buus iireets Smile
AndriX
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Otr Dec 23, 2008 8:57 pm    
Panterina rakstīja:
AndriX rakstīja:

Pirmajaa braucaam ar noiireetu auto, tagad cerams, ka pilots buus pabeidzis savu evo projektu, nju vismaz daleeji, jo projekti jau nekad neapstaajas, muuzhiigi kaut ko veel var uzlabot, un tad gaazt ar to Smile bet ja nee, tad atkal buus iireets Smile

Evo ... very nice Cool
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Dec 24, 2008 5:27 pm    
Panterina rakstīja:
AndriX rakstīja:

Cerams Evo buus pie dziivibas tad varetu arii pie reizes kaadu dzipveidigu bee em wee pakert Smile
Pagaidaam ir nokomplektetas 2 komandas, katraa pa 3 cilvekiem, varbuut veel kadu 4to pakert, bet vairaak par 4iem tochna nekam neder Wink
Cerams paspesim lidz 1 datumam sapikjot ! Laughing

Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Dec 31, 2008 9:28 pm    
Taaksh Japcar komanda pieteikta, cerams, kad tiksim pie cieniga Japanju auto Laughing

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Piek Jan 09, 2009 12:22 pm    
kas ietilpst tai komandaa?

7.feb arii celicaclub jubileja.. mljacstvo
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2236
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Piek Jan 09, 2009 12:26 pm    
BriinumsBo rakstīja:

PR, Pantēriņa, Benčiks un slieka.

iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Piek Jan 09, 2009 12:35 pm    
deadalive rakstīja:
BriinumsBo rakstīja:

PR, Pantēriņa, Benčiks un slieka.

njaa un ja pantera&PR nav celicaclub jubilejaa, es pat nezinu, ko vispaar dariit..

kas ar otru komandu?
Laimigaa
Viesis

ZiņaZiņots: Piek Jan 09, 2009 12:41 pm    
Es taa kaa domaju par otro komandu, bet par to es domashu pec dzimenes nakamned.! ir divi varianti vai nu es njemu sencha dzipu Nissan patrol vai es braucu kopaa r chalishiem ar range roveru veel es njemu bonusaa Kristu.
Btw Bo mosh pajautaa BB tas jau ar noteikti velesies braukt, jo es tikai vareshu njemt kadu citu komandaa pirmajaa variantaa kad braukshu ar sencha dzipu Smile
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Tre Jan 14, 2009 1:11 pm    
7.februārī - "iAuto Lielais Orientēšanās Brauciens II"

Lai popularizētu autotūrismu un attīstītu orientēšanās iemaņas, aizgājušā gada nogalē interneta portāls www.iauto.lv bija sarīkojis pirmo Lielo Orientēšanās Braucienu pa Latviju un Lietuvu ar parastajiem ielas automobiļiem. Brauciena mērķis bija – 10 stundu laikā pēc kartes un fotogrāfijām atrast pēc iespējas vairāk kontrolpunktu jeb objektu dabā, atklāt priekš sevis vai iepazīt no jauna interesantākās vietas Latvijā un Lietuvā, kā arī interesanti pavadīt savu brīvo laiku.

Arī šogad www.iauto.lv rīkos vairākus "Lielā Orientēšanās Brauciena" posmus. Pirmais no tiem notiks 2009.gada 7.februārī Vidzemes pusē. Šoreiz 8 stundu laikā pasākuma dalībniekiem ar saviem automobiļiem būs jāatrod OZ kontrolpunktus (objektus dabā) un jānofotografējas pie tiem. Daļa no punktu atrašanās vietām būs atzīmētas kartē; daži punkti būs jāatrod jautājumu veidā, citi - ar loģikas palīdzību. Starp dažiem punktiem iespējama leģenda vai citi uzdevumi. Par sacensību uzvarētāju kļūst ekipāža, kura atradusi un pareizi nofotografējusi pēc iespējas vairāk kontrolpunktu, iekļaujoties noteiktajā laikā. Kontrolpunktu atrašanas secība un maršruts paliek dalībnieku ziņā. Orientēšanās brauciena laikā dalībniekiem būs iespēja paēst pusdienas un iepildīt degvielu.

Pasākuma starts paredzēts Iecavā. Aptuvenais brauciena maršruts 500-800 km. Dalības maksa vienam automobilim - 60Ls. Sacensību uzvarētājiem - noderīgas balvas no iAuto portāla un mūsu atbalstītājiem.

Nepieciešamais pasākumam: automobilis ar derīgu TA un OCTA, LV karte (vēlams), fotoaparāts ar atmiņas karti, mobilais tālrunis.

Automobilim ir jābūt nokomplektētam ar aptieciņu, avārijas apstāšanās zīmi, ugunsdzēšamo aparātu. Auto spidometram ir jābūt darba kārtībā.

Dalībnieku ekipāžā (vienā automobilī) personu skaits – ne vairāk kā auto ražotāja noteiktais maksimālais pasažieru skaits, bet ne mazāk kā 2 cilvēki – pilots un stūrmanis.

Pasākumā aizliegtās lietas: jebkādas GPS iekārtas, tas tiks kontrolēts.

Pasākuma plāns:
8:30 - 9:40 dalībnieku ierašanās, reģistrācija
9:45 dalībnieku sapulce
10:00 pirmā auto orientēšanās starts
19:00 pirmā auto finišs

Reģistrēšanās braucienam, kā arī sacensību nolikums un cita noderīga informācija atrodama www.iauto.lv sadaļā "iAuto tūrisma rallija kauss".

Uz tikšanos 7.februārī!
Panterina
Supergirl

Ziņas: 2108

ZiņaZiņots: Piek Jan 30, 2009 12:31 pm    
juu, peec nedeeljas jau gaazham Wink
nevaru vairs saigaidiit Rolling Eyes

Pēdējo labojumu veicis Panterina Piek Jan 30, 2009 12:54 pm; pavisam labots 1 reizi
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Piek Jan 30, 2009 12:34 pm    
Panterina rakstīja:
juu, peec nedeeljas jau gaazham Wink
nebaru vairs saigaidiit Rolling Eyes

mans laikam starp ceciilijaam uz augshliigatni, bet negribas pa to pljuru tur dziit saveejo :/ ja izveidosies vel kaada komanda uz raliiju, mosh es ar..
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2236
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Sv Feb 22, 2009 5:26 pm    
nuko.. 34 vieta..

es a

speciāli kungiem dažiem Laughing

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3
Lapa 3 no 3

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs