japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Honda turbo kit.
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pārdod daļas
Autors Vēstule
soulfreak
motorists

Ziņas: 4422
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Cet Okt 09, 2008 10:52 am    
Vikmanis rakstīja:
soulfreak rakstīja:
davai sazīmē man tādu kitu priekš 1ZZ-FE motora (Toyota MR-2 ZZW30) Cool

bija viens kantoris ungaarijaa laikam kursh ar celicu.... un mr2 motoru turbo kitiem njeemaas, par cenaam, kas bija daudz pienjemamaakas nekaa citur. diemzheel neatceros kantora nosaukumu jo skatiijos ljoooti sen. 3 burti nosaukumaa man liekas bija...

MWR a.k.a Monkeywrenchracing tak nebij toč Razz tie no US. Bet man vispār tas turbo jautājums sāk palikt aktuāls, jo kamēr nevaru normāli pacelt S2000, būs jāpaliek pie MR-2 šķūņēšānāš Laughing principā ir tā, ka man vajadzīga turbīna, IC trubas un savienojumi priekš IC, sprauslas, kompis (Apexi Power FC, vai kāds cits, kas darbojas uz OBDII), visas ar izpūtēju saistītās lietas pats sabūvētu Cool ....un te jau cena ir diezgan augsta...

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Cet Okt 09, 2008 10:55 am    
nee nee... mwr toch nav leetaakais variants Laughing noteikti, ka suudiigaakais arii ne Smile pacheko googlee, gan atradiisi. ungaarija bija 90% 1zz un 2zz turbo kiti
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
soulfreak
motorists

Ziņas: 4422
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Cet Okt 09, 2008 11:27 am    
Caur wap pagaidam baigi gruti ko sameklet, bet taja kita noteikti nav ball bearing turbina. Neorientejos tajas turbinas, bet popularas uz 1ZZ esot garret T29 un T3/T4 un kaudze ar SC... Kada pieredze ar tam - price/performance?
Sorry par piespamosanu, bet ja jau reiz par turbo kitiem... Mr. Green

Jauniņais

Ziņas: 11

ZiņaZiņots: Cet Okt 09, 2008 1:22 pm    
T3/T4 varetu but ka ir viena no popularakajam uz 1ZZ, cik zinu tad shi turba tiek pielietota LOTI lielai dalai auto brendu . par taam trubam, domaju ka var pilnigi piemeklet no citiem kitiem.. jazin tik kadi liikumi utt. sapas ar citu auto un aidaa.. es savu kitu sutiju no ASV kad dolara kurs bija 0.40Ls , bija reali izdevigi. da i enyway ,pat tagad sutit kitu no ASV ir letak neka te kasit pa dalam visu kopa
orcan
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 24
Atrašanās vieta: Purčiks

ZiņaZiņots: Pir Okt 13, 2008 5:40 pm    
es ar gaidu kad dolara kurss nokritīsies vismaz līdz 0.45Ls uz lielām summam dienzgan naudiņas salasās Laughing vai arī jāpagaida kāda nedēļa un jāsūta no Čīnas kad arī šie pārdos biku lētāk Laughing
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pārdod daļas Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2
Lapa 2 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv