|
 |
| Autors |
Vēstule |
soulfreak motorists

Ziņas: 4422 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Cet Okt 09, 2008 10:52 am |
|
|
| Vikmanis rakstīja: | | soulfreak rakstīja: | davai sazīmē man tādu kitu priekš 1ZZ-FE motora (Toyota MR-2 ZZW30)  |
bija viens kantoris ungaarijaa laikam kursh ar celicu.... un mr2 motoru turbo kitiem njeemaas, par cenaam, kas bija daudz pienjemamaakas nekaa citur. diemzheel neatceros kantora nosaukumu jo skatiijos ljoooti sen. 3 burti nosaukumaa man liekas bija... |
MWR a.k.a Monkeywrenchracing tak nebij toč tie no US. Bet man vispār tas turbo jautājums sāk palikt aktuāls, jo kamēr nevaru normāli pacelt S2000, būs jāpaliek pie MR-2 šķūņēšānāš principā ir tā, ka man vajadzīga turbīna, IC trubas un savienojumi priekš IC, sprauslas, kompis (Apexi Power FC, vai kāds cits, kas darbojas uz OBDII), visas ar izpūtēju saistītās lietas pats sabūvētu ....un te jau cena ir diezgan augsta..._________________  |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4422 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
paradox1981 Jauniņais

Ziņas: 11
|
Ziņots: Cet Okt 09, 2008 1:22 pm |
|
|
| T3/T4 varetu but ka ir viena no popularakajam uz 1ZZ, cik zinu tad shi turba tiek pielietota LOTI lielai dalai auto brendu . par taam trubam, domaju ka var pilnigi piemeklet no citiem kitiem.. jazin tik kadi liikumi utt. sapas ar citu auto un aidaa.. es savu kitu sutiju no ASV kad dolara kurs bija 0.40Ls , bija reali izdevigi. da i enyway ,pat tagad sutit kitu no ASV ir letak neka te kasit pa dalam visu kopa |
|
|
|
 |
orcan Jauniņais

Ziņas: 24 Atrašanās vieta: Purčiks
|
|
|
|
 |
|