|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Tre Sep 16, 2009 11:03 pm Hokejs (KHL, NHL, Amatieru Hokejs utt.) |
|
|
Tad nu saakaam ar repsi piedirst vienu topiku. Kaapeec gan lai nebuutu hokejam atsevikja sadalja. taatad viss intereseejoshais ar hokji saistiitais sheit : dinamo, nhl, pashu speeleeshana amatieru liigaas utt.
P.S - kaads no shejienieshiem pie amatieriem nekapaa? ir doma janvaarii, kad buushu maajaas atsaakt speeleet  _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1194
|
|
|
|
 |
Lorry Z driver
Ziņas: 283
|
Ziņots: Tre Sep 16, 2009 11:35 pm |
|
|
speleeju 2 amatieru komandaas!!!
runajot par sodienas Dinamo speli, bez komentiem, esmu dusmigs ka notereju laiku sezot un benzinu braucot uz halli! |
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Tre Sep 16, 2009 11:38 pm |
|
|
| Lorry rakstīja: | speleeju 2 amatieru komandaas!!!
runajot par sodienas Dinamo speli, bez komentiem, esmu dusmigs ka notereju laiku sezot un benzinu braucot uz halli! |
pie kaa speelee ?
normaali, mosh mums te vesela komanda beigaas novaaksies, pirmajaas 10minutes jau 2 atsaucaas  _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Lorry Z driver
Ziņas: 283
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Cet Sep 17, 2009 3:11 pm |
|
|
| Bencik rakstīja: | | VV rakstīja: | | Lorry rakstīja: | speleeju 2 amatieru komandaas!!!
pie kaa speelee ?
normaali, mosh mums te vesela komanda beigaas novaaksies, pirmajaas 10minutes jau 2 atsaucaas  |
Buus jaabliezh augshaa Autoklubu Hokeja chempionaats ?
Hokejs pasham loti patiik, bet uz slidaam esmu stavejis 3x reizes, maybe es deru kaa vaartusargs ???  |
Es pedejos paris gadus kas speeleeju arii paarkvalificeejos uz vaartsargu. Baigi patiik. Ir ljoti naivi Bencik cereet, ka vaartusargs var atljauties sliktaak slidot. Ir gandriiz vai otraadi  _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
desa salami

Ziņas: 500
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Sest Sep 19, 2009 8:22 pm |
|
|
| Repsis rakstīja: | | VV rakstīja: | pagaidaam 3-1 pret Spartaku
kuuuursh par OZO kko teica?  |
jū, 5:1, smuki sakapāja, un Ozo pat savu pirmo golu iemeta, kautkas neticams  |
kas tur neticams. OZO ir  _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
|
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |