Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
Ziņots: Otr Dec 21, 2010 11:18 pm Gravel Pit LT
Neliels atskats uz pasākumu 11.decembrī Lietuvā - Gravel Pit, aka Subaru meeting, kur tikaas "Subaru Klubas" no Lietuvas kaa arii Latvijas Subaru klubi (primāri akcents uz www.subarupower.lv )
Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
Ziņots: Otr Dec 21, 2010 11:20 pm
TheKid rakstīja:
Sveiki, braļukas!
Pāris vārdos - protams, ka prognozes par braucējiem uz tusiņu piepildījās un izbraukšanas dienā no runātājiem ieradās labi, ja puse, BET..., malači un LIELS paldies visiem, kuri piedalījās un izturēja, jo, manuprāt, 12 mašīnas braucienam uz LT šajās dienās ne pavisam nav maz. SUPER! Arī pārceltais datums daudziem izjauca plānus, bet visiem vienmēr labi nebūs nekad un tas ir tikai normāli, bet īpaši gribu izcelt čali no Gulbenes (gintux), kurš jau otro reizi ir pievienojies lielākam pasākumam neskatoties uz attālumu.
Video tapšanai vajag laiku, bet jāatzīst, ka materiāls ir diezgan čābīgs. Kko salipināsim.
Kas attiecās uz balvām un kausiem - LIELAIS URRĀĀ Vikam un ne mazāk liels Emim! Jūs esat mūsu šī pasākuma varoņi! :yy: Viks - 1. vieta turbo klasē un 1. vieta kopvērtējumā, Emis - 3. vieta turbo klasē.
Par ēveli - šī negāja ieskaitē, jo tā izmantoja sporta ziemas riepas ar naglām. To vadīja LT čempions autorallijā Vytautas Švedas, kurš bija uzaicināts kā viesis. Īsti šo gājienu es no organizatoriem nesapratu, bet lai nu paliek. Ir viedoklis...
Par trasi - ideja ļoti laba. Ceļi arī, bet līdz galam nepārdomātā sistēma diezgan spēcīgi čakarēja pasākumu. Tieši vakar segums bija superslidens un, lai uzstādītu labākos laikus bija jābūt RIEPĀM. Dažiem tādas bija un rezultāts mūsu labā! Skaidrs, ka arī stūre ir jāmāk grozīt un kā jau teicu, es uz ātrumu un braukt taisni vienkārši nemāku, bet par Viku un Emi esmu patīkami pārsteigts.
Kopumā - prieks, ka bija iespēja iepazīties ar kolēģiem, prieks, ka parādījām citiem, ka Latvija nav mirusi un tomēr nav tik traki pie mums. Organizatoriem ļoti daudz jāpiedomā un jāpiestrādā, un tad viss būs super. Nosalām pamatīgi, bet tas piederās pie lietas.
Vēlreiz VISIEM LIELAIS PALDIES par ierašanos. Tā turpināt! Paldies LT par pasākumu un iespēju piedalīties tajā. Nākošais Subaru spiets no mums, un tas kopā ar LT un, iespējams, arī EE Subaru notiks jau šajā ziemā kādā no trasēm. Sekojam info.