| Autors |
Vēstule |
See ya Vietējais

Ziņas: 136 Atrašanās vieta: RĪGA
|
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Apr 02, 2009 9:09 am |
|
|
KEY FEATURE:
* 100% Guarantee brand new.
* High quality stainless steel.
* Reduce under steer.
* Improve handling by 15%
* Must have for professional racers
shitas taa kaa taadaa NFS underground - ieliec shito un dabuu tik procentus klaat  |
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 613
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Apr 02, 2009 4:53 pm |
|
|
jnk, kaadas ir tavas domas par stienja un balsta savienojumu? tjip vai vinjsh ir sametinaats viss vienaa gabalaa, vai arii uz viitnes (un pieljaj kkaadu kustiibu?)
ar skruuveem:
sametinaats:
 |
|
|
|
 |
See ya Vietējais

Ziņas: 136 Atrašanās vieta: RĪGA
|
|
|
|
 |
jnk motorists

|
Ziņots: Pir Apr 06, 2009 2:02 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | jnk, kaadas ir tavas domas par stienja un balsta savienojumu? tjip vai vinjsh ir sametinaats viss vienaa gabalaa, vai arii uz viitnes (un pieljaj kkaadu kustiibu?)
|
hvz, ir bijuši abi tipi, liekas jau, ka skrūvējamie ir labāk, jo tos var "nospriegot". no otras puses, "spriegojot" viņi loka virsbūvi hvz kādos virzienos. žikiem, piemēram, šitā pat varēja uzskrūvēt, ka krīt priekšējais logs ārā
man pašam ir cusco, bez skrūvēšanas, principā sanāk, ka viņi jau uzliekot ir vienā stāvoklī un neļauj nekam izkustēties. japoškas jau nav stulbi
ā, tpu, sajaucu, likās, ka prasi par spriegojamo vs vnk pieskrūvējamo.
uz cito sametinātais vs skrūvējamais imo ir po. tur tās skrūves viņu pietiekami stingri tur. _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Apr 06, 2009 3:28 pm |
|
|
kaa var skruuves tureet? pieskruuvee tikai vienu galu un tad otraa galaa ar roku cel augshaa, imho ar paaris pirkstiem paraus to skruuvi valjaa (ja vinja vispaar kautko nospriego!!?).
vieniigais kas veel dod mazu ticamiibu ir pirmajaa bildee CUSCO - viitne nav perpendikulaari amortinjam, taatad celjot augshaa otrai pusei jaashkjiebjas preteeji.. |
|
|
|
 |
jnk motorists

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Apr 07, 2009 10:58 am |
|
|
| jnk rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | kaa var skruuves tureet? pieskruuvee tikai vienu galu un tad otraa galaa ar roku cel augshaa, imho ar paaris pirkstiem paraus to skruuvi valjaa (ja vinja vispaar kautko nospriego!!?).
vieniigais kas veel dod mazu ticamiibu ir pirmajaa bildee CUSCO - viitne nav perpendikulaari amortinjam, taatad celjot augshaa otrai pusei jaashkjiebjas preteeji.. |
nesaprotu, par ko tur runā
viņš jau nepretojas vertikālai kustībai, bet neļauj glāzēm kustēties katrai uz savu pusi. grūti uzrakstīt, viegli parādīt. |
nu bet par to arii es runaaju.. vai tad to vertikaalo kustiibu nevaig izoleet? |
|
|
|
 |
cipis Meistars

Ziņas: 1032 Atrašanās vieta: Denmark
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Apr 07, 2009 12:52 pm |
|
|
shaadu kustiibu es domaaju, ko taas viitnes pieljautu. bet ja tur ir metinaajumi, tad suudiigus metinaajumus vareetu arii sachakareet/salauzt..
bet ja skruuves, tad shaada kustiiba vareetu padoties, ja kljuudos, pamaaciet
 |
|
|
|
 |
jnk motorists

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Apr 07, 2009 3:05 pm |
|
|
| jnk rakstīja: | jā, es tā arī sapratu. bet tāda kustība nav braucot, ja nu vienīgi auto ir uz sadalīšanās robežas
noslogotais rats spiež virzienā, kādā ir statne, un deformējoties metālam tas sanāk gandrīz pretī atslogotajai glāzei. to tad arī savilcējs ierobežo.
vertikālai kustībai tiešām tikai būris. |
nu es saprotu kad savilceejs spiezh pret preteejo glaazi, bet tas noziimee ka kustiiba tikai divkaarshojas. vai tad taa sametinaataa vieta nedotu papildus stingriibu? iipashi vecajaam plaanmetaala japaanju bundzhaam..
man vismaz uz aci liekas ka viengabala savilceejs (1) notur korpusu stingraak nekaa tas uz skruuveem (2)
1:
2:
protams veel jau ir variants piemetinaat stieni pie glaazeem pavisam, tik vai tur nevar pavisam sapist mashiinu :/ |
|
|
|
 |
orcan Jauniņais

Ziņas: 24 Atrašanās vieta: Purčiks
|
|
|
|
 |
|